View Full Version : Cz??ciej komputer ,czy telewizor?
Cześć ,gdzie spędzacie czas częściej (?)
Komputer ,czy telewizor ,można napisać też ile czasu (zakładam ,że większość wybiera internet ;/).;p
Ja częściej wybieram chyba telewizor - dużo patrze na kanały typu HBO / Canal + ,dodatkowo czasem na dziennik itd.
Na komputer wchodzę tylko wtedy gdy chcę coś sprawdzić ,popisać z kumplami i różne inne drobiazgi. Przed telewizorem siedzę chyba 2,5 godziny dziennie ,a przed komputerem też 2,5 ; )
Bo ^ ogY [:
28-01-2011, 10:36
Częściej jestem na komputerze na telewizor wbijam tylko jak jest dobry film.
jak wyzej, albo dobry mecz :D
TV tylko rano oglądam 30minut przed wyjściem do szkoły, a tak to ostatni raz w TV oglądałem film tydzień temu? :D
Komputer niestety, TV w dzień rzadko, czasem jakieś wiadomości obejrzę, za to wieczorem zawsze oglądam Na wspólnej i później przełączam programy aż znajdę coś ciekawego.
Lechista92
28-01-2011, 10:54
Telewizor. Internet tylko wtedy jak muszę coś sprawdzić.
Raczej TV, dużo oglądam Comedy Central i OPT BY GRUBY
obeebook
28-01-2011, 12:07
Parę lat już nie oglądam tv w ogóle. Komputer.
Precision
28-01-2011, 12:08
Przy telewizorze spędzam mało czasu, więcej oczywiście komputer. Telewizji to nie oglądam, bardziej korzystam z konsoli. Czasem obejrzę jakiś dobry film jak jest, a tak wszystkie wiadomości to czasem w radiu coś usłyszę po drodze ze szkoły lub z internetu.
Lolipops
28-01-2011, 12:13
Ja po dłuższych obliczeniach i analizach doszedłem do wniosku że na TV poświęcam 35% czasu więcej
w te ferie prawie wg nie siedze przy TV, jedynie wieczorami jakis serial sobie włacze xd
Tv oglądam jak jakiś fajny film albo coś ciekawego a tak to komp internet ;P
Komputer ;/ tv prawie nie ogladam, nie mam kablowki :D
1st R. Boonek
28-01-2011, 16:08
Zdecydowanie komputer... juz nawet jak leci jakis film fajny w tv to wole go sciagnac na kompie niz wkurwiac sie ze 30 min reklam na 10 min filmu leci
Krulowiec
28-01-2011, 16:09
Oczywiście, że komputer.
Filmy oglądam tylko w Poniedziałki , Wtorki , Piątki.
Computer oczywiście, jestem od niego uzależniony.
Kamputer. Telewizor ogladam jak sa jakies mecze , jakis fajny horror lub cos podobnego .
yyy tuner telewizji cyfrowej w lapku i po co mi tv?? ;/
a po za tym jak chce oblukac film to go ściągam -.-
Azbestowy v.7X.0
30-01-2011, 12:47
ewry dej i to i to
Zdecydowanie częściej wybieram komputer, bo jest więcej ciekawych rzeczy niż w tv.
Ofc. komputer. W tv oglądam tylko seriale typu w11, dr house. No chyba, że leci jakiś fajny film (co się rzadko zdarza). Zdecydowanie bardziej wolę oglądać filmy w necie ew. ściągać i oglądać. ;)
komputer, lecz mam tv pod reka, wiec jesli nie chce mi sie strzelac, a czytac juz przeczytalem juz comialem przeczytac to wbijam na TV.
Computer oczywiście, jestem od niego uzależniony. [2]
Kornas Pall.
30-01-2011, 15:57
Telewizor - 1 godzina dziennie
Komputer - różnie , przeważnie mniej niż 4 godziny ;D
zalezy od dnia , ale chyba wiecej czasu przed kompem jednak albo przed psp xd
Przed komputerem.
Na tv ide jak jest jakis niezly mecz na Canal + Sport ewentualnie jakis dobry film na HBO lub na czyms innym.
btw. Wczoraj na HBO byla 6 czesc Pottera :O
Ja na TV wbijam o 22, ale i tak caly dzien tv chodzi to popoatrze w prawo i niekiedy poogladam. Czyli wychodzi na to ze wiecej na kompie siedze
Częściej komputer, bo na nim są ciekawsze rzeczy. W TV oglądam tylko jakieś filmy, lub mecze, jak są. ; d
party starter
03-02-2011, 11:07
wole na browarka albo szluga po szkole skoczyc zamiast jakies tv oglondac
@skoczek
na huj mi ten slownik ? hhaha u mnie hajlajf u ciebie nolajf
wole na browarka albo szluga po szkole skoczyc zamiast jakies tv oglondac
Ja Tobie radzę skoczyć na słownik i poczytać go razem z kolegami. ;)
@Topic
Wiadomo, że komputer. :D
TV raczej rzadko, bo zawsze jest zalegany przez innych domowników, ale jak już oglądam to praktycznie tylko Comedy Central - czasami Discovery lub TVN Turbo.
Mateusz Soprano
03-02-2011, 12:49
Niestety internet(komputer)kiedyś ciągle oglądałem telewizję a teraz mało co.Taka technologia że nawet filmy można oglądać na komputerze.
Ja jak jestem w domu to siedzę przy komputerze i oglądam telewizję :o :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.