View Full Version : [KONSOLE] Fifa 11 czy GT5
Creatynka
28-01-2011, 11:15
Moje pytanie jest takie jaką grę lepiej kupić fife 11 czy gt5.Prosiłbym o pomoc bo mam wielki dylemat obie gry są drogie i nie chce żałować wydanych pieniędzy.
Z góry dziękuje.(Jeśli dana gra dlaczego ona proszę podać jej atrybuty).
gt5 zdecydowanie, najlepsza scigalka dostepna narazie, chociaz wg kamora to TDU.
Zdecydowanie Gran Turismo 5.
Świetna gra ,przynajmniej lepsza od F11 ,da się przy niej "zrelaksować" ; )
Dokładnie jak na górze ,bardzo dobra ,polecam.
Klej Wary
28-01-2011, 12:24
Karwasz twarz Barabasz. Chodzi o FIFE 11 lub Gran Turismo 5?
Temat totalnie nie ma sensu. Rozumiem, czy lepiej kupić FIFE 11, czy PRO EVO lub GT5, czy NFS HP.
Zależy w co masz ochotę grać. Piłkę, czy wyścigi. Nie można oceniać, co jest lepsze, bo obie te gry są inne tematycznie...
"Gdzie jest lepsza fizyka piłki, w FIFIE, czy GT."
"Gdzie lepiej się jeździ, w FIFIE, czy GT."
:eek:
Jeżeli chcesz piłkę, bierz FIFE, miażdży wszystko. Jeżeli chcesz się ścigać, bierz Need for Speed Hot Pursuit 2010.
Fifa to gowno wolal bym Pesa 11 ;d
@Topic
GT 5
Ja Ci polecam nie tam jakieś Fify nie żadne Gran Turismo.Ja Ci polecam ... Test Drive Unlimited 2 .Ta gra po prostu wymiata.Piękna grafika ,niezwykle dobrze odwzorowane modele aut, bajerancki gadżet którym można się podniecać czyli ?? Rozkładanie dachu i jego zakładanie na samochodach do tego przystosowanych.Jest tam też zmienność pogody ,jeepy,jazda po górach ! Bierz to i tyle ! A jeśli coś spośród tych 2 to nie wiem.Jak dla mnie ani to ani to .Czyli wniosek ? Bierz TDU2 :D
Zdecydowanie co wolisz ;D
#Ja bym kupił GT5, grałem w fife 11 nic w niej ciekawego się nie zmieniło prawie.
Hmm, ja bym wziął te GT5, bardzo dobra gierca :D
<Magiczny>
13-03-2011, 17:46
Fifa 11 nic specialnego. To samo co 10 tylko ze pare innych opcji. Kupuj Gt5!
Ja tam wziałbym fife. Ale ktoś tam up miał rację. To twój wybór, do tego te gry różnią się tematyką. Ja wolę piłkę.
Maatinii
13-03-2011, 19:14
Też preferuje fife. Gt5 szybko Ci się znudzi tak jak mi forza. A w fifie jest kozackie multi i fajna rozgrywka kolegami.
Fife. Gram na psp w GT i Fife 11. O wiele ciekawsza jest fifa ;] bierz fife
Fifa to gowno - juz lepiej PES.
Jesli wybierac Fifa - GT5 to oczywiscie gt5.
Jezozwierz
20-04-2011, 19:49
Chyba nigdy nie graliście w piłkarskie gry na konsole. Fifa zdecydowanie przebija pesa, jednak nie ma jak tego porównać z gt, całkowicie inna gra, sie zastanow czy wolisz grac w wyscigowa gre czy w pilke
Drunkusik
20-04-2011, 19:56
Dosyc dziwne pytanie bo ciezko jest zadecydowac jak masz dwie gry o innej kategorii lecz jak juz chcesz gre pilkarska to Ci polecam PES'a bo z tą FIFĄ to juz coraz mniej real ta gra ... Niedosc ,ze trzeba byc idealnie wczytym w gre bo sam na sam jest bardzo ciezko strzelic musisz miec idealnie strzalki to do tego jak by bylo malo jak grasz Polską ligą to chyba nie da sie strzelic na sam na sam co najwyzej do pustej bramki bo kazdy zawodnik ma zeza .. i to ma byc real?
OFC. GT5 (najwiekszy klasyk wyscigowy i chyba najlepsza gra wyscigowa od wielu lat juz od GT2)
Krulowiec
20-04-2011, 20:12
Ja wybrał bym FIFE, ponieważ wolę gry sportowe a jeżeli Ty wolisz wyścigi to bierz GT5 chociaż pewnie rzucisz w kąt jak nie będziesz mógł czegoś ogarnać :))
Kuhwa ofc ze Fifka . Bierzesz fife , podpinasz neta i napierd**** w Ultimate Team
Lord Szadi
20-04-2011, 20:29
Według mnie jak masz kasę kup sobie fife, i gt5 naprawdę godne siebie gry.
Ciężko porównać 2 tak różniące się gry. Wolisz piłkę czy wyścigi? Mogę ci powiedzieć co ja bym wybrał. Byłą by to FIFA 11 ponieważ lobię gry tego typu a jest ona naprawdę fajna.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.