View Full Version : Respy Queenów na Cod oraz Magic
Turok Rookslayer
29-01-2011, 18:50
Moja propozycja jest taka, aby powiększyć respy queenów na Cod oraz Magic. Wnoszę taką propozycję, ponieważ dużo graczy expi na tych potworach i zawszę respy są pozajmowane. Gdyby było ich więcej każdy by się cieszył :)
Jestem na nie ;)
Został dodany nowy res na Vol i to powinno wystarczyć.
Jedyne co można zrobić to wykorzystać tp na Queenach Magic i zrobić za tp jakieś inne respy.
Turok Rookslayer
29-01-2011, 18:59
No można powiększyć lub dorobić jakiś nowy.
Choowder
29-01-2011, 19:03
jestem na tak, ale zamiast plakac na 4um mogl bys isc na um na ank tam masz po 3 um w norce a norek masz chyba 6
Kaziu Extreme
29-01-2011, 19:18
w Cod jest resp duzy w chuj ;) na vol tak samo a na magic jest do mniejszych lvi resp jedynie mozna tak jak Kazek napisal wykorzystac tp na magic i dodac taki sam resp obok quenow jak z wardami na cod:).
Moja propozycja jest taka, aby powiększyć respy queenów na Cod oraz Magic. Wnoszę taką propozycję, ponieważ dużo graczy expi na tych potworach i zawszę respy są pozajmowane. Gdyby było ich więcej każdy by się cieszył :)
jestem na nie... dodali dużo queenow kolo soni... jest ich teraz wystarczająco... nie każdy musi expic gdy tylko ma ochotę
Krulowiec
29-01-2011, 19:31
Wcześniej było tylko Cod & Magic, teraz dodali taski od razu jest płacz , że mało Queen ( dodali przecież respy na Vol ! )
Na magic tak, zrobic jeszcze dwa podobne respy, zeby Ci co nie ogarniaja na vol zeby mogli tam pojsc. Na cod nie, tam jest git, dwa duze i jeden mniejszy resp wystarczaja ;o
Wszyscy nagle chcą expić na queenach, bo wybrali takiego taska - macie taki wybór, więc dlaczego każdy wybiera queeny? Queenów jest dużo - idź na vol. Jestem na NIE.
Wcześniej nie było respów na Vol i nie narzekali ludzie, a że teraz pobraliście taski na Queeny to od razu ich za mało. Wardów też jest za mało na tyle osób, które tam expią i jakoś ci gracze nie wnoszą propozycji o powiększenie respów lub robieniu nowych...
Jestem na nie, bo to nie potrzebne...
Nie poniewaz? Jest i tak duzo expowisk ; )
Jestem na nie gdyż taki edzio torus i wiele innych h-lvl musiało tam expić.A po drugie było tylko 2 duże respowiska tak wiec jestem na nie .
Alberto Gru
Jestem na Nie jest dość dużo expowisk .
dawniej więcej ludzi siedziało na nich było mniej i nikomu to nie przeszkadzało ;p
KaZeK
Na Volcano, słabo expienie idzie gdyż Queeny zatrzymuja/trapują sie kingami ponieważ mało miejsca na przejście jest.
Tańczący Student
Bo kto będzie na tyle głupi aby wybrać 90 tiger kingów, czy 400 queenów na 1200 ms/ed...
Jestem oczywiście na tak, na kajdanach czasami expimy po 2-3 , na kole to samo , na volcano też all zajęte , a na magic to porażka nic się nie respi.
Ja równiez jestem na nie : / Jest dobrze jak jest.
Na CoD nie potrzeba dodawać nowych respów. Jedynie na Magic można trochę powiększyć resp o kilka dodatkowych Queenów, bo tam rzeczywiście jest ich mało.
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 17:52
No prawda jest taka, że faktycznie nie ma gdzie na tych queenach expić... Ale przypominam Ci, że w drodze na wardy jest bardzo dorodny resp, na który prawie nikt nie wchodzi :>
Jestem na nie.
Jest już dosyć Tych potworów, poza tym nie potrzeba bo i tak dobrze się expi.
Za duzo jest tych respów idz na vol tam jest czesto wolne ; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.