Zaloguj się

View Full Version : Przeprosiny Saylor'a

Saylor
29-01-2011, 21:53
Witam. Pewnie wiecie że zotałem shakowany przez dzieciaka poziomka.
Chciałem bardzo przeprosić użytkowników, którzy pobrali jakieś wirusy z tematu poziomka, który założył go z mojego konta.

Jest mi przykro i mam nadzieje ze mi wybaczycie!

ps. Przepraszam szczególnie Joogiego!

Nie bd robił nowego konta, jeżeli większość osób nie bd chciała mnie widzieć już na forum to odejdę.

Również chciałbym podziękować Sherlock'owi i Santano , ze to że mnie odbanowali!

Marik
29-01-2011, 21:56
Ja nic o tej sprawie nie wiem ale moim zdaniem to nie jest twoja wina ze poziomek wykorzystał twoje konto do shakowania parę osób.

Crote
29-01-2011, 21:57
jeżeli większość osób nie bd chciała mnie widzieć już na forum to odejdę.

odejdz

@topic

szczerze gowno mnie obchodzi ta cala akcja i nie rozumiem dlaczego was odbanowali, jezeli to przez wlasna glupote 'oddaliscie' konta :mad:

KaZeK
29-01-2011, 22:02
Następnym razem będziesz ostrożniejszy ;)

Ja też bym się kiedyś ostro przejechał na pliku Byouta ;D

Crayon
29-01-2011, 22:02
http://www.chaobell.net/newgallery/d/1633-2/2dui42b.jpg

Tyle że chyba oprócz Joogiego nikt nie był na tyle głupi, żeby sciągać coś takiego z Forum ; d

Vivek
29-01-2011, 22:04
Dlatego, że czuję do ciebie szczerą miłość mogę ci wybaczyć.

Nic się nie stało, dziewczyno nic się nie stało. xD
Teraz przechodzę do tej poważnej części mojego postu.

Bondi
29-01-2011, 22:18
Dla mnie dzieci pokroju poziomka powinny mieć dożywotni zakaz wstępu na to Forum.

Kurczak
29-01-2011, 22:27
Trzeba być debilem, żeby ściągać coś od byouta lub poziomka :D

Joogi
29-01-2011, 22:30
Tyle że chyba oprócz Joogiego nikt nie był na tyle głupi, żeby sciągać coś takiego z Forum ; d

poziomek pisal ze 7 osob sie nabralo, HEHE.

A kto wiedzial ze to byl poziomek? LOL

#Topic
Przeprosiny przyjete, no cos kazdy mogl sie wjebac, lipa ze tak wyszlo ale w koncu wszystko odzyskane wiec jest git nie? ;o Plus dla Ciebie za szybka reakcje na gg :D!

1st R. Boonek
29-01-2011, 22:31
jeżeli większość osób nie bd chciała mnie widzieć już na forum to odejdę.
!

No to won

:cool:
-------------------

#UP Poziomek duzo rzeczy pisze i przekonales sie nie raz ze wiekszosc to klamstwa, wiec o czym ty w ogole pyerdolisz - jestes najslabszym ogniwem - mozesz wypyerdalac HEHs

Akananto
29-01-2011, 22:49
Wydaje mi sie ze ktos tutaj bierze forum za powaznie

ViVuSeK
29-01-2011, 22:52
Jak szlachetnie ; )

Ja na szczęście nie złapałem keyloggera , nie ma co przepraszac ,bo jak wiemy na forum każdy może okazac się idiotą ,nawet "wzorowy" KaZeK ; ) Zostań na forum ,nie odchodź z powodu jakiejś małej afery [...] A wszyscy ,którzy złapali keyloggera ,powinni bardziej uważac w przyszłości.

Splaxor
30-01-2011, 00:10
Nie bd robił nowego konta, jeżeli większość osób nie bd chciała mnie widzieć już na forum to odejdę.

Gdzie sonda? :D

@topic
Fajnie, że przeprosiłeś, ale tak jak napisał Senator zbyt poważnie podchodzisz do tego forum.

Adasik
30-01-2011, 02:11
Ja do Ciebie nic nie mam zastanawiam się tylko z jakiej racji owy Poziomek miał dostęp do twojego konta na forum? Szkoda, że tyle osób się nabrało na ten tani chwyt i tyle stracili.
Od ludzi takich jak Bajołt czy Poziomek lepiej trzymać się z dala jeśli wiecie, że robią takie numery...

Bum
30-01-2011, 02:13
@up
Saylor pobrał coś od Poziomka, on go ' hack ' i wtedy miał jego konto.

Fajnie że przeprosiłeś, ale możesz już spadać!

Szejk
30-01-2011, 04:07

Kim trzeba być, ściągając coś od kogoś kto cieszy się opinią debila. Co samych przeprosin to zdjęcie wstawione przez Crayona pasuje w chuj zajebiście & doskonale.

Qυiet
30-01-2011, 09:28
Hehe, chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która może ściągać syf od Pozioma i nic mi nie grozi :D

SedaN*
30-01-2011, 10:39
Wydaje mi się, że to raczej nie Twoja wina, że wykorzystali twoje konto dla hakowania :X

Demon
30-01-2011, 11:14
nie rozumiem dlaczego tacy ludzie maja tu jeszcze wstep, pf.
szkoda Joogiego, ale zachowales sie dobrze i to raczey nie Twoja wina : d

.Vimpexx.
30-01-2011, 11:47
ja nawet nie slyszalem nic o takiej aukcji x p

Tu nie było żadnej aukcji, co Ty gadasz wgl? :confused:

@Topic

Przeprosiny przyjęte XD
Siedź dalej i nic nie pobieraj :]]]]]

Dexterro
30-01-2011, 14:01
Mnie nie odbanowali : /

Przeprosiny przyjęte ale niestety nie dostałem unbana : [

[dexter rook sorcerer here]

Lolipops
30-01-2011, 14:08
Witam. Pewnie wiecie że zotałem shakowany przez dzieciaka poziomka.
Chciałem bardzo przeprosić użytkowników, którzy pobrali jakieś wirusy z tematu poziomka, który założył go z mojego konta.

Jest mi przykro i mam nadzieje ze mi wybaczycie!

ps. Przepraszam szczególnie Joogiego!

Również chciałbym podziękować Sherlock'owi i Santano , ze to że mnie odbanowali!

Przez twoją głupotę sporo osób jest poszkodowanych i jestem pewien że gdyby nie chcieli cię na tym forum to i tak byś nie odszedł.

Valerman
30-01-2011, 15:16
wedlug mnie jest to tylko twoja wina bo sciagnales cos przez swoja glupote. dotyczy to tez dextera joogiego i innych uzytkownikow ktorzy sie nabrali

Krulowiec
30-01-2011, 15:19
Bardzo dziwna sprawa, że ktoś jeszcze nabiera się na takie denne keyloggery.
Nikt nie da wam nic za darmo :>>
Nic się nie stało : D

Flamaster
30-01-2011, 18:39
@up
głupi jesteś...
@topic
No cóż szkoda, że jednak wirus mi sie na kompa dostał. Stwierdziłem, że jeżeli saylor daje taki program to zapewne czysty. No cóż będzie trzeba zrobić formata ;/

UNFast
30-01-2011, 23:31
Szkoda, że cie odbanowali. Za błędy się płaci, więc nie powinni tego robić.