View Full Version : nokia C6
Krulowiec
30-01-2011, 12:44
Siema, uzbierałem już trochę kaski na nowy telefon i zastanawiam się nad nokią C6, kuzyn ją ma i sprawuję się dobrze.
Zależy mi na wi-fi , ma ktoś z was może ten telefon ?
Może polecicie coś lepszego za 700 - 800 zł
# Maatini
Obecny telefon mam już 4 lata, na ten uzbierałem dosyć szybko.
Widziałem Galaxy, nie podoba mi się , strasznie duży.
Poza tym, narazie nie mam poważniejszych wydatków więc zdecydowałem się na kupno telefonu. :)
# Kurczak
Samsung WAVE , nie odpowiada, strasznie duży , poza tym tylko dotykowy.
mam nokie n95 wi-fi ma sprawuje sie dobrze, zaplacisz w granicach 350-450 zl
Maatinii
30-01-2011, 15:04
Nie skoda Ci tyle kasy na telefon ? Jest dużo więcej ciekawszych rzeczy do kupienia niż taki telefon. Szybko Ci się znudzi, przez pierwszy miech wszystko fajnie szpan itd. A jeszcze gorze jak Ci się rozwali to w ogóle strata kasy. No chyba że masz tyle kasy że sie tym nie martwisz to ok. A btw lepiej sobie kupić Samsunga Galaxy bardo fajny telefonik.
Salik Shoter
30-01-2011, 16:53
Ja właśnie 2 dni temu kupiłem C6 i jest kozacka : ) Szczerze polecam. Ma Wi-Fi i robi dobre zdjęcia.
Uzbieraj więcej kasy i kup coś zajebistego. iPoda czy coś ~
http://www.mgsm.pl/pl/ - poszukaj jakichś fajnych komórek.
1st R. Boonek
30-01-2011, 17:09
Uzbieraj więcej kasy i kup coś zajebistego. iPoda czy coś ~
http://www.mgsm.pl/pl/ - poszukaj jakichś fajnych komórek.
Podbijam, skoro mowisz ze masz swoj obecny fon 4 lata, to nowy zapewne tez bedziesz mial rownie dlugo dozbieraj na cos lepszego ^^
A jesli juz, to ja bym kupil n95, nie jest az tak drogi a wyyebany fonik ;d
Dopłać 200zł i kup Samsung Wave ;)
Darkstar
30-01-2011, 19:17
Nie zetknąłem się z tą Nokią, ale myśle, że godny polecenia w granicach 500 zł jest Samsung Galaxy. Bawie się nim na przerwach i preferowałbym bardziej niż niejedno HTC.
Mam tą kome od dzis. Aparat rox. Nie wiem jak wgrywac pliki, ale jak sie bardziej zapoznam to bwd mowic
Polecam nokie n97 mini mam ten telefon i jest bardzo dobry wifi itd ; )
N-series
16-02-2011, 01:23
dziś kupiłem n900 32gb wbudowane i slot do 32gb chyba ;s
podkreciłem na 850mhz , ku**a rakieta http://maemo-forum.pl/co-wyroznia-n900-wsrod-innych-smartfonow-obszerna-opinia-vt927.htm
wszystkie c6 i n97 chowają się , a n97 słyszałem że trnie się jak ch*j 400 procek jakoś chyba i na symbianie , elo
@Wyżej
Sorry, ale n900 kosztuje ponad 1k, a c6 idzie za 700 kupic. Do tego n900 to dosyc wielka cegła. Co do ogółu to tylko pogratulowac zakupu, bo warto :)
Krulowiec
16-02-2011, 14:52
Od wczoraj jestem użytkownikiem Noki C6, co mogę powiedzieć po 1 dniu użytkowania,
+ bateria trzymała przez ok. 2 - 4 h siedzenia na necie + muzyka + ogóle użytkowanie
+ klawiatura qwerty
+ Wi Fi
+ Dużo aplikacji
+ Bardzo dobry aparat 5.0
- trochę cichy głośnik
Mam mały problem ze sklepem OVI , nie mogę pobrać sobie niektórych aplikacji pobrałem allegro, opere a skype nie mogę wie ktoś o co chodzi ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.