View Full Version : Czy to mo?liwe?
Master many
30-01-2011, 21:41
Witam,
proszę mi wytłumaczyć jak to jest możliwe, że w 2,5 h można na 2400 lvl wbić 20 lvli? Wiedząc, że gracz miał zrobione co najmniej 40 misji(a miał zrobione na pewno więcej), jak to jest możliwe?
Chodzi o Zarexa
Padł na Rs`ie miał 2437- odrobił dzisiaj o 18 z kawałkiem miał 2455 potem nagle 20:18 padł od Wodera i lvl ~UWAGA 2475 w 2,5 h wbite 20 lvli! no bez przesady
http://i54.tinypic.com/dr9yy0.jpg
http://www.armia.toproste.pl/player-Zarexoholik.html
Pan i władca Tiuso!
30-01-2011, 21:43
Albo jakiś błąd, albo Mortiis mu za coś oddał, albo kupił lvle z konkursu od kogoś :>.
Mis Push Upek
30-01-2011, 21:44
Może (podkreślam!!!) może u Popiego po zdobyciu 100 pkt dostaje się tyle lvl'i, a jak nie to widocznie w jakiś MAGICzny sposób ktoś mógł mu te lvl'e załatwić. Może rekompensata za utracone lvl'e i eq?:D
Hah, pewnie dostał lvle tylko ani on ani ten kto mu je dał się nie przyzna a temat w magiczny sposób zostanie usunięty/zamknięty bez wytłumaczenia.
Bardziej prawdopodobna jest wersja 2 czyli dał mu kolega GM caav/magik bo nie wydaje mi sie zeby na stronie wystapil blad (to nie intergaming) ale nie wysilaj sie bo nikt tego nie sprawdzi, dostaniesz warna/bana ktos usunie temat i po sprawie ;) zreszta sami wybraliscie takich gmow to macie
Dostał lvle z konkursu i tak tajemnica tajemniczego kufra została rozwiązana.
Boze idioci ... Z samej misji dostal 3(?) lvl. Expi na wardach lvl leci stosunkowo szybko:)
Mis Push Upek
30-01-2011, 21:54
@Up Lvl w 7-8 min ;o To chyba exp x 15 był...
Po tak długim czasie, nagle się zorientował, że miał dostać lvl'e z konkursu? :)
W sumie, może zapatrzył się w Wardy i o tym zapomniał :(
Korci mnie, żeby coś napisać, ale jak zwykle się powstrzymam :D
#up
No wiesz, dorwać Santano to tydzień, namówić go aby zalogował to dwa tygodnie, a żeby dał te zasrane lvle to już miesiąc ;D [Bez obrazy Santano, taka prawda]
Pewnie! Każdy GM/Tutor to mój kolega i rozdaje mi poziomy za friko! Ja to mam dobrze, heh! Mój kolega to Gm i daje mi lvle! To jest nie fair! Wiedziałem, że tak będzie zawistni użytkownicy tego forum tylko na to czekają :D
Czekajcie na Santano i dowiecie się cóż takiego się wydarzyło, że dostałem aż 20 poziomów!!! Póki co łapcie się za głowy i opłakujcie, że taki surprise spotkał mnie, a nie was :D Teraz tylko czekam na waszą spinkę odnośnie mojego posta :)
@Down
Kazek się tu nikomu nie musi tłumaczyć, a już na pewno nie tobie szary człowieku.
Master many
30-01-2011, 22:02
Tylko ludzie lvl`e z konkursu to podostawali w ch****y czasu temu :> Więc KaZek nie liż mu dupska, i nie pisz o tym, bo jak administracja ma dodawać nagrody z konkursu za rok czy pól roku od rozwiązania to lepiej, żeby w ogóle nie robili tego konkursu. Poza tym co to jest za kupowanie lvl`i czy przenoszenie na inny char? Od razu w dniu rozwiązania pisze się do zwycięzcy na jakiego chara chce lvl`e a nie, ja gram 500 lvl`em, ale zamierzam kupić 2,4 k ED i chce potem na niego dostać nagrodę.
Nie przesadzajmy, nie zapominajcie, że na tym serwerze jest PACC, nie jako darowizna(niby jak kiedyś) i nikt nikogo do kupna nie zmusza, tylko normalnie jako produkt, który APO wystawia a my go kupujemy na tyle różnych sposobów. A wydając pieniądze chcemy być zadowoleni z zakupu i być traktowani na równi ze wszystkimi, a jak chcemy się czegoś dowiedzieć to mamy do tego prawo. Tak jak w tym przypadku, nie rozumiem dlaczego w 2,5 h - 20 lvli. No właśnie nawet jeżeli dostał lvl`e z konkursu to tylko - 10 poziomów a nie 20. Więc zostaje te 10, podzielmy teraz 2,5 h na 10 zostaje 15 min na lvl. No sorry ale na tym lvlu jest to niemożliwe, dodatkowo mając na uwadze fakt, że nie expi na wardach sam tylko z innymi kilkunastoma osobami. A każdy dobrze wie, że Zarex - Adam - Ludzik Micheline - McDonalds, lubi lurować moby, kraść loot i latać z pk podczas expienia - co znacznie wydłuża czas wbijania poziomu.
Teraz KaZek tłumacz tajemnice magicznego kufra.
@up
lepiej być szarym człowiekiem niż ludzikiem Micheline, odżywiającym się w McDonalds
http://koszykopon.pl/blog/wp-content/uploads/2010/06/32261bc575fdeaad.jpg
Lethornek
30-01-2011, 22:32
Jak na konkurs trochę późno sobie przypomniałeś :)
Albo idiota jakiegoś buga znalazł ( np. z misją na klikanie że wchodzi cały czas.. tylko wtedy stjudent też by to wykorzystał ).
@UP
Nie ma szans że przez 20 lvli na wardach nie padł by ani razu...
Exp przyznany został za konkurs.
Wiem, wiem.. późno. Ostatnio po kilka(naście) godzin spędzam na test serwerze, w grze jestem często trudny do złapania.
Franeq przekazał Zarexoholikowi punkty. Sam Zarexoholik pisał jakiś czas temu, jednak musiał czekać do czasu aż Franeq potwierdził, że właśnie jemu mam przyznać punkty.
Dostał ode mnie 18 poziomów, co mogę udowodnić pokazując logi. Do teraz nagrodę odebrali wszyscy oprócz osób z nickiem Tha Dogg oraz Saylor (który nie posiada dostępu do postaci Saylor, więc nie jestem pewny, czy dostanie nagrodę).
Więc nie zdziwcie się, jeśli jeszcze dwie osoby dostaną exp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.