PDA

View Full Version : Nokia e52

zielony kwadracik.,
30-01-2011, 22:44
Siemka, mam pytanie ma ktos z was ten telefon? Moglibyscie mi go polecic albo jakis inny w podobnej cenie?
Głownie chodzi mi o WiFi poniewaz duzo bede korzystal z internetu. I zeby sie nie zawieszal..

Viseq
31-01-2011, 12:53
Mój tata ma taki telefon, jest dosyć ogarnięty. Wi-Fi nie jest najgorsze, więc polecam dla tego typu potrzeb.

Splaxor
31-01-2011, 13:47
Ja mam ten telefon od około 3 tygodni. Kupiłem go mimo opini o tym telefonie. Ogólnie jestem z niego zadowolony. Aparat mógłby mieć lepsze opcje (wcześniej miałem SE C905i z 8 mpix), ale ogólnie nie jest źle. Wi-Fi działa dobrze i jest darmowa nawigacja GPS. SMS'y pisze się dobrze na kwiaturze. Wejście 3.5mm co znaczy, że możesz używać zwykłych słuchawek. Muzyka gra na dobrym poziomie.

Na internecie z opini wyczytałem, że często się zawiesza, muli (jak to przy symbianie) i po jakimś czasie może zepsuć się głośnik. Do tego płyta główna może być kilkakrotnie wymieniana. Miałem też taką sytuację, że stoję obok kumpla i on do mnie dzwoni. U mnie na wyświetlaczu pokazuje, że on dzwoni i mogę swobodnie odebrać, a u niego w słuchawce słychać jakbym był poza zasięgiem, a staliśmy obok siebie.
Mój znajomy z pracy go ma już 5 miesięcy i nie ma żadnych problemów, a ma starsze oprogramowanie od mojego modelu.

Ogólnie polecam Ci ten telefon jeżeli kupisz nowy z gwarancją producenta na dwa lata. Bateria mi trzyma około 5-7 dni.

zielony kwadracik.,
31-01-2011, 14:48
#Spalx
Dzieki bardzo, jestem wdzieczny ze sie wysyliles ;p

#top
Telefon kupuje, temat mozna zamknac;)