PDA

View Full Version : Licencja na uwodzenie [2010]

Szejk
31-01-2011, 14:47
Kobiety w związkach można podzielić na trzy kategorie: szczęśliwe, świadomie nieszczęśliwe oraz te, które za nic nie przyznają, że są nieszczęśliwe. Przystojny uwodziciel Alex (Romain Duris) zajmuje się zawodowo ostatnią z nich. Świadczy płatne usługi polegające na rozbijaniu nieudanych par. Na zlecenie pomaga w ten sposób wszystkim rodzajom kobiet: matkom, siostrom, córkom, przyjaciółkom, koleżankom z pracy. Jego cel to otwarcie ich oczu. Jego metoda to uwodzenie. Pewnego dnia czarujący
...
"heartbreaker" zostaje wynajęty przez bogatego mężczyznę, który nie chce dopuścić do ślubu córki (Vanessa Paradis). Kłopot w tym, że Alex będzie miał tylko tydzień, aby odwieść od zamążpójścia zakochaną dziewczynę...

Może być. Myślałem, że jakiś gniot, ale nie jest zły.

Romus
31-01-2011, 15:52
Zasysam :) Jak oglade dam edita :P

Joogi
31-01-2011, 15:57
Ogladalem i w miare, da sie obejrzec ;d

Diabolix
31-01-2011, 16:29
Nie mam zamiaru oglądać.
Oglądałem w TV film, praktycznie taki sam, ale z małymi zmianami. Rodzice jakiegoś chłopaka wynajmują dziewczynę, który ma go usamodzielnić i sprawić, żeby sobie kogoś znalazł. Pewnie będą podobne żarty, bo filmi bardzo podobne, z tym że jest zmienionych parę podrzędnych rzeczy.
Nie mam zamiaru oglądać.

ViVuSeK
31-01-2011, 20:48
Film jest nawet ciekawy ;p
Ja też się spodziewałem ,że jakieś pierdoły ,a jednak miałem wolny czas ;p Można zobaczyć nawet i "nie pożałować" ,;p

#UP

Cześć?

Again q.q
02-02-2011, 18:16
Hmm, chyba oglądnę ;d ale na razie muszę oglądnąć Polowanie na czarownice i Dorian Gray ; d

Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 18:40
Zasysam :) Jak oglade dam edita :P

Signed. Również zasysam.

Tytuł stanowczo odpycha, ale mogę obejrzeć, co mi szkodzi.

Krulowiec
06-02-2011, 09:09
Pobieram, obejrzę sobie na tygodniu, zapowiada się ciekawie.