View Full Version : [Strona] Pomys? na nowy konkurs !
Proponuje następny konkurs coś w stylu
HACKME 1.0 (www.uw-team.org/hackme/index.htm)
HACKME 2.0 (www.uw-team.org/hm2/index.htm)
HACKME 3.0 (www.uw-team.org/hm3next/index.htm)
tylko troche trudniejsze bo to co podałem przechodzę bez problemu
po podaniu poprawnego hasła zostaje podana informacja z tym co należy zrobić to znaczy np "napisz pw do admina"
nie wiedziałem jaki mam dać prefix wiec z gory przepraszam jezeli jest bląd
Jestem na Nie , po co takie zbędne rzeczy niech pierw ogarną lagi na servie itp a nie konkursy.
Jestem na nie, ponieważ dopiero od września będę miał programowanie. :<
heh bedziesz mial pretekst aby sie pouczyc troche wczesniej
z tego co wiem to potrzebna wiedza to jest php javascript sql
nie pomoze ci tutaj
c++ pytkon ani nic w tym rodzaju
teraz niech się zajmują upadate a nie konkursy..
bo teraz na 8,42 a potem na 7,6 na rooka ! ;P
Krulowiec
31-01-2011, 22:42
Przecież ten nowy update nie został jeszcze do końca ogarnięty a ty wymyślasz już jakieś nowe konkursy , ekipa ma już pewnie coś w planach więc zostaw to Im.
Wolę by najpierw uporali się z obecnymi problemami (lagi) niż pracowali nad jakimiś zjebanymi konkursami.
Jestem na Nie , po co takie zbędne rzeczy niech pierw ogarną lagi na servie itp a nie konkursy.
no dokładnie... bo od kilku tygodni idzie nie wytrzymać...
@top
jestem na nie...
Jestem na nie, dopiero co się skończył bardzo dobry, długi i wyczerpujący konkurs, nawet gdybyśmy byli na tak nie zrobili by go.
Diduus v.0.2
01-02-2011, 08:00
Nie mam zdania,poniewaz itak bym nie bral w tym udziału
1st R. Boonek
01-02-2011, 09:12
Malo kto sie na tym zna wiec raczej duzo osob by nie bralo udzialu chyba ze by spoile szly jak poprzednio ogolnie jestem na nie
Nie podoba mi się ten pomysł - ekipa sama wymyśla różnorodne konkursy, nie użytkownicy. ;o
Jestem na nie .
niedawno był ten konkurs skończył się a ty już chcesz nowy ...
Nie, konkursy jak sa to Ekipa sama je wymysla, przyznaj ze Grudniowy byl dobry. Wystarcza takie odstepy od konkursow, zeby nie byly za czesto.. (:
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 17:38
No po co, lol. Zdecydowanie nie podoba mi się ten pomysł. Już ostatnio był konkurs, który wymagał wiele sprytu i wiedzy, ale nie znaczy to, że znowu ma być podobny/identyczny... Wymyśl coś oryginalnego :>
Wolałbym zrobić loterię, której nie było i to dość dawno. Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.