View Full Version : O co chodzi?;o
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym błędem. Już któryś raz mi się to zdarza i nie tylko mi..
Bije sobie jakiegoś mobka mały lag i nie mogę się leczyć ,chodzić ,pisać ale widzę ze potwor mnie bije itp.
Jak chce się ruszyć to efekt jest taki jak bym nie miał inva do domku, po prostu nie mogę wejść na inne kratki.
I nie mówcie mi że mam coś z internetem bo wszystko działa dobrze!
Mam identycznie to samo! Zróbcie wkoncu coś z tym, bo to wkurvia!
Mi też się to zdarzało... Biłem wardy->lag. Ja stoję, a po odlagowaniu wardy tuż obok mnie... Należałoby coś z tym zrobić...
.Kosik Czarny 2v0.
01-02-2011, 15:50
Mi też się to zdarzało... Biłem wardy->lag. Ja stoję, a po odlagowaniu wardy tuż obok mnie... Należałoby coś z tym zrobić...
Tu nie chodzi o to. Chodzi o to, że (opisze na swoim przykładzie) Biegłem na respa wziąłem 3 kingi i nagle kingi lataja obok mnie i mnie leja kolesie latają i piszą a ja nic zrobić nie mogę ani uha ani manas. Nic kompletnie nic. Dobrze, że jakiś typek zabił I nie padłem.
@topic
Do poprawy
Tu nie chodzi o to. Chodzi o to, że (opisze na swoim przykładzie) Biegłem na respa wziąłem 3 kingi i nagle kingi lataja obok mnie i mnie leja kolesie latają i piszą a ja nic zrobić nie mogę ani uha ani manas. Nic kompletnie nic. Dobrze, że jakiś typek zabił I nie padłem.
To wtedy musisz ręcznie przesunąć swoją postać, tak jakbyś przesuwał inną.
Nie wiem, czy chodzi o ten problem, że postać się zatrzymuje i nie można biec dalej, tak? Jak się wciśnie esc lub STOP - działa poprawnie.
Zarex nie dość że nie można biec to jeszcze nie wchodzi uh, vita ,manas pisać też nie można :/
Wydaje mi się, że jest to spowodowane przez zbyt częste klikanie PPM - ale to są tylko moje przypuszczenia. xd
Może, jak ktoś pisał wyżej, przesuniecie swojej postaci pomaga - osobiście na to nie wpadłem. xd
Kamor VODKA
01-02-2011, 16:03
Bo wam się prawdopodobnie mapa włącza,durne durnie.
Alt i po sprawie
pixelmax95
01-02-2011, 23:11
Wtrącę się. Tak może być z powodu przypadkowego naciśnięcia lewego Ctrl. Puśćcie go to będzie git xd
A probowales sie przesunac myszka?
to wszystko Może się dzieje przez ten update ; o
Miałem takie problemy już dawno temu i zawsze sobie radziłem przesuwając swoją postać ręcznie za pomocą myszki. Tak jakbyś suwał kogoś.
Fakt, że o ile dobrze wiem to podczas tego "błędu" leczyć się można, więc może niektórzy mają inny, dużo bardziej poważny błąd.
Wydaje mi się, że jest to spowodowane przez zbyt częste klikanie PPM - ale to są tylko moje przypuszczenia. xd
Może, jak ktoś pisał wyżej, przesuniecie swojej postaci pomaga - osobiście na to nie wpadłem. xd
Tak, masz racje wydaje Ci się. Bo mam to samo tylko że bez klikania PPM.
Devil Murder
Jak nie rozumiesz tematu to po co się wypowiadasz? Po Twojej wypowiedzi widać ze nie miałeś tego błędu.
Ogólnie to jak expiłem na queenach, postać zatrzymała się w miejscu i nie mogłem się ruszyć/manasować/pisac. Do naprawy!
Wszyscy bzdury gadacie... To jest tak, że postać jest w 1 miejscu, a tekst, który piszemy w innym miejscu ekranu, tak jakby spr z postacią się zaciął. Nie można się manasować/leczyć itd, po parunastu sekundach/relogu wszystko wraca do normy ;c
nie piszą bzdur tylko w tym temacie zostało juz poruszonych 4 poważne bugi... a każdy myśli ze mówi o tym samym
ja np: mam tak ze mnie zatrzymuje i nie mogę chodzić ale mogę pisać i uhac sie i manasowac... i wtedy przesuwam sie myszka i działa dalej do jakiegoś czasu
Bambucha Rook
02-02-2011, 07:28
Ja tak mialem na wiekszym lvl okolo 1k+ jak biegalem na PPM na kingach i przesuwalo moja postac w gore ekranu w rog i nic sie nie dalo zrobic tylko exit
Zdarzało mi się to nie tylko na apo, na inych otsach też, więc to może być cos z wadami klienta i przy zbyt wysokich lvlach robią sie takie "ściny", na 100-200 lvlu nigdy tak nie miałem.
Mi zdarzyło się to kilka razy.
Właśnie ,ja także używałem PPM ,a grałem na bardzo dobrym laptopie z bardzo szybkim internetem. Niedawno gdy expiłem ,właśnie nastąpił "lag" ,ale widziałem ,że potwory dalej biją. Chcę się ruszyć ,a tu nic! (?)
No ale przez UP na pewno się to nie stało ,to może jakiś inny błąd .
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym błędem. Już któryś raz mi się to zdarza i nie tylko mi..
Bije sobie jakiegoś mobka mały lag i nie mogę się leczyć ,chodzić ,pisać ale widzę ze potwor mnie bije itp.
Jak chce się ruszyć to efekt jest taki jak bym nie miał inva do domku, po prostu nie mogę wejść na inne kratki.
I nie mówcie mi że mam coś z internetem bo wszystko działa dobrze!
według mnie, jeżeli Cię biją, a ci się postać kompletnie zawiesiła, to coś typu lagg musi być..
dodam, że serwera na pewno nie
To wtedy musisz ręcznie przesunąć swoją postać, tak jakbyś przesuwał inną.
to są dwie różne sytuacje :)
np. mi jak expie ostatnio na ward, to nie dość, że mnie co chwile cofa o parę sqm, to wardy również..
ehh... jedyne co mnie zaskoczyło jest to, że Cię potwór bije ;d Ja miałem trochę inną sytuację, chodź bardzo podobną..
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=88850
Trzeba to coś z tym zrobić, bo nie da się grać
Krulowiec
02-02-2011, 15:12
Ja również miewałem tak owe błędy, czasami strasznie to irytuje gdy padasz przez jakiegoś laga.
Dobra moje prośby zostały wysłuchane ;D. Pisało że już naprawione. Mam nadzieje że już nie będzie czegoś takiego ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.