Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Posty w dziale Screeny

Xienu$
02-02-2011, 12:59
Proponuje aby było zabronione pisanie postów typu

albo
nie gz jesteś psem

jeżeli ktoś chce komuś napisać coś takiego to może to zrobić na pw...

jest to tylko uciążliwe i denerwujące... a do tego moderatorzy musza (choc tego nie robią) kontrolować czy nie ma wyzwisk itd...

kieruje się tym punktem regulaminu forum

Piszemy tylko i wyłącznie posty wnoszące coś do dyskusji. Wszelkie wypowiedzi typu 'Thx, dzięki, spoko' mogą zostać bez ostrzeżenia usunięte przez moderatora.

i dodatkiem od marcellla

Wszystkie posty które będą zawierały obelgi bez uzasadnienia (tj. złodziej, cave, bot i inne) będą USUWANE a ich autor być może zostanie nagrodzony żółtą kartką bądź nawet czerwoną. Pamiętajcie również, że za obrazę można dostać nawet 2 punkty! A za obrazę administracji nawet 3!

@down
poczucie humoru się ciebie trzyma...

Joogi
02-02-2011, 13:00
Nie moja wina ze cie nie lubia ;( Posty powinny byc zostawiane te, ktore nie sa az takie drastyczne, zwykle 'nie gz' przeciez nie lamie zasad ; [

Azonka
02-02-2011, 13:02
Tam i tak nie ma licznika, wiec jestem na nie.

Karpek
02-02-2011, 13:10
Nie moja wina, że cię nie lubią, kosmaty. [2]

#t
Każdy powinien pisać to co chcę, tym bardziej, że nie ma tam licznika postów.
Niech zostanie tak jak jest.

Posiu
02-02-2011, 13:16
jestem na nie , proste ktoś kogoś nie lubi to pisze głupoty tylko przez kabelek spine wali.

ak-47
02-02-2011, 13:17
W sumie tak, jeżeli ktoś ma zamiar napisać coś obraźliwego to może to wgl'e nie pisać

.Vimpexx.
02-02-2011, 13:19
Jestem na Nie, chyba każdy ma jakiegoś 'wroga', który napisze 'NIE GZ' itp.
Moim zdaniem powinno to zostać, niekiedy fajnie jest popatrzeć na ludzi spinających się w jakimś durnym temacie :]
:D

Haat
02-02-2011, 13:22
A ja jestem za tym żeby czeczen zgolił wąsa. he?

W czym Ci przeszkadza komentowanie czyiś awansów? No chyba że jest się Tobą i Cie wszyscy lubją kochają.

Blood Raven
02-02-2011, 13:35
Założyłeś ten temat aby nabić posta, ogarnij się jestem na nie jak kogoś nie lubią to go jadą :) proste.

Azielu$
02-02-2011, 14:08
Forum jest od tego, aby wyrażać swoje opinie. Za napisanie 'nie gz' mam dostawać upomnienie? XD Chyba sobie jaja robisz. Jak nie chcesz tego typu komentarzy to nie zakładaj tematów, elos.

#Jestem na nie.

Axelo .
02-02-2011, 14:24
Jestem na nie, nie ma licznika postów więc nie trzeba uważać żeby czasem nie urazić Xienusa i Twoich podnosowych kolegów.

Magik
02-02-2011, 14:28
Jeśli chodzi o Moderatorów, to każdy robi to raczej na własne wyczucie.
Poza tym dlaczego mam usuwać "nie gz", a "gz" mam już zostawiać? I to i to jest opinią... W prawdzie przydało by się coś dopisać, stworzyć jakieś konkretne zdanie, wykazać się kreatywnością ale... Chyba za dużo wymagam.

Obraza... Jeśli jest lekka i polega na nazwaniu kogoś psem/pieskiem - raczej usuwam; Jeśli zaś ktoś obraża inną osobę na "pełen etat" i jedzie po rodzicach to usuwam i zgłaszam. ;)

Podsumowując, jest wolność słowa, ale jest także kultura!

Ps. Jeśli jesteś autorem tematu, to zawsze możesz zgłosić posta (nie tylko obrazę) i poprosić o usunięcie.

@Edit

Devil nie odpisuj i nie reaguj na posty zarexa i jego pieskow
:confused:

Bum
02-02-2011, 17:05
Jestem na nie, bo taki Devil Murder będzie miał w końcu same Gz, tak jak tego pragnie.

KaZeK
02-02-2011, 17:09
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=80707

beka.

#t
Jestem na nie. Większość graczy to debile i niedorozwinięte mutanty :/
Gdyby to było wprowadzone to 2/3 forum banned.

Tadeooo
04-02-2011, 20:35
te, chyba was powalilo, ja lubie pisac NIE GZ w propozycjach
jestem na

Elite Vegox
04-02-2011, 20:57
NIE.Jak ktos nie zasluguje na gz to go nie dostanie i tyle.

Hide
04-02-2011, 21:28
W sumie tak, jeżeli ktoś ma zamiar napisać coś obraźliwego to może to wgl'e nie pisać

nie wierzę w to co piszę, ale masz racje :eek: lepiej wcale nie pisać,
niż pokazywać swój głupkowaty tok myślenia, zachowywać się jak dziecko itp.

Jestem na TaK :)

Splaxor
05-02-2011, 00:24
Na forum jest wolność słowa (podobno), więc dlaczego nie można napisać negatywnej opini o kimś? Jeżeli ktoś kogoś nie lubi to ma mu pisać "gratz! jesteś zajebisty! Taki super fajer zinger!"?
Nie podoba mi się Twoja propozycja.

Eklerq
05-02-2011, 01:43
Czeczen, ale ogol wąsa, bo źle z nim wyglądasz. Jesteś nie wyjściowy, więc wigrekpięrydyalai.

1st R. Boonek
05-02-2011, 02:07
whsabysadpsadaidasdedasdrdsadsaddsladadasldasj

Niestety trzeba sie liczyc z krytyka, a jak cie boli to ze cie tu nikt nie chce to poprostu sobie stad idz

#jestem na nie

Adasik
05-02-2011, 02:23
Nie moja wina, że cię nie lubią kosmaty [3]

Jeśli nie chcesz oglądać obelg innych graczy i wyzwisk, to po co zakładasz takie kontrowersyjne tematy?
Mi to nie przeszkadza, bo przynajmniej jest się z czego pośmiać :D Jeśli nie podoba ci się te forum to je zmień.
Jestem na nie.

Mr Fsza
05-02-2011, 09:44
okey krótko i na temat jestem na tak
bo niekiedy jest tak że jeden koleś napisze nie gz a drugi już pisze to samo
aby tylko nabić posta .. albo napisze to samo co kolega ;P
nic nie wiedzą niektórzy ale aby nabić tylko posta napiszą to samo
co kolega albo ten kto ma dużo repótów .
i niekiedy jak wszyscy jadą jakiegoś kolesia to co on będzie napisze nie gz
bo chce tylko nabić posta xD

Bambucha Rook
05-02-2011, 09:56
okey krótko i na temat jestem na tak
bo niekiedy jest tak że jeden koleś napisze nie gz a drugi już pisze to samo
aby tylko nabić posta .. albo napisze to samo co kolega ;P
nic nie wiedzą niektórzy ale aby nabić tylko posta napiszą to samo
co kolega albo ten kto ma dużo repótów .
i niekiedy jak wszyscy jadą jakiegoś kolesia to co on będzie napisze nie gz
bo chce tylko nabić posta xD

Posty sie nie nabijaja w dziale Screeny dla twojej wiadomosci

#Topic
Moja wina ze nikt tu cie nie lubi i kazdy jedzie po tobie jak tylko zalozysz temat. Jakbys sie ogolil to by moze bylo inaczej ale teraz to juz po ptokach

Krulowiec
05-02-2011, 15:35
Jestem na NIE, każdy może wyrazić co chce, byle by to nie łamało regulaminu.

adrian0093
05-02-2011, 16:23

Człowieku Ty chyba nie wiesz, że to generalnie tyczy się Ciebie :eek::eek::eek:

@top
Jestem na tak ;] Jak już taki zgłedek ma coś napisać typu 'nie gz curwa, rzal mi cje nie umisz grac, temat masz hujowy, rzal rzal nie masz mamy' to powinna się administracja zająć tym, aby taka osoba została ukarana? Znając życie mój post zostanie usunięty przez pewnego moderatora który usuwa większość moich postów oraz daje mi punkty karne za friko :D 'DZIENKUWA'

Romus
05-02-2011, 18:01
Czeczen wkoncu zrozumial ze jest marnym napinaczem i ze kazdy go gasi jak peta w kałuży wiec napisal marny temacik zeby go juz przestali nekac :(

@
Ofc jestem na Nie. Kocham pisac "Nie gz, zycze hacka".

Szulcyk Aka Esine
05-02-2011, 19:36
Nie moja wina, że cię nie lubią, kosmaty. [90]

Niechcący zaznaczyłem, że jestem na tak :/

Jestem na nie kosmaty jak ludzie cie nie lubią to robią to przecież bo coś im zrobiłeś...

Diduus v.0.2
05-02-2011, 20:43
Jestem naNIE !
Nie lubią? Wyjdz :)

Catixus
06-02-2011, 00:03
Również jestem na nie, później większość ludzi z forum będzie z rangą 'banned'.