View Full Version : Nemlock za kcc
Jak sama nazwa tematu wskazuje chodzi mi o to by wprowadzić Nemlocka za kcc nick może się znudzić, niektórzy kupują postacie i niechcą być kojarzeni z danym nickiem itp itd.
Taką zmianę najprościej można by było zrobić za pomocą NPC ewentualnie Game mastera.
Zmiane możnaby dokonać od 500lvla
cennik który byłby odpowiedni
500-700 lvl zmiana za 20kcc
700-1000 - zmiana za 30kcc
1000-1500 - zmiana 50kcc
1500-2000 - zmiana 100kcc
2000 - 3000- zmiana 150kcc
3000 + -200kcc
Jestem na nie, przy robieniu postaci trzeba myśleć, a nie na pałe nick strzelać :>
za to masz nemlocki darmowe, te by były płatne ale na każdy nick, cennik oczywiście mógłby być innym chociaż moim zdaniem jest w sam raz.
Jestem na nie, przy robieniu postaci trzeba myśleć, a nie na pałe nick strzelać :>
Była już taka propozycja jestem na Nie , można przemyśleć swój nick a nie od razu robić, a potem nie wiadomo kto będzie kto .
Była już taka propozycja, niestety nie została ona wprowadzona... Ja tam jestem na TAK, bo sam kiedyś taką propozycję zrobiłem, została odrzucona :(
Najbardziej zryty nick na serwerze - Kamikadze Sorcere (Palladyn :D)
Ja jebie. Weź się ogarnij z tymi propozycjami. Każdy ci mówi, że są beznajdziejne, a ty dalej robisz nowe.
#topic
Jestem na nie.
ofc na nie... nikt ci nie kazał kupować postaci z głupim nickiem ;/
Wymieniasz się za swoją zgodą czy pasuje ci ta profesja, ten lvl, a na koniec nick. Jeśli zwyczajnie ci się nie podoba to nie bierzesz tej postaci. Jeśli chcesz mieć nick taki, który ma się tobie podobać to załóż sobie swoją postać i nadaj jej taki nick, która ci odpowiada. Aby podobał ci się do końca twojej gry nie sprzedawał postaci i po kłopocie. Przy możliwości zmiany nicków za pieniądze w grze byłby za duży chaos, a swój swojego by nie rozpoznawał. Jestem na nie...
A mi się np podoba ta propozycja ze względu na nick mojego chara - Gosiunia :rolleyes: Dobry motyw by był :>
~Bocianex~
03-02-2011, 00:13
Jestem na Tak,bardzo sie przyda dla tych co kupuja chary :)
Vikingus
03-02-2011, 01:48
Jestem na Tak. Powinien być name lock za kcc ;p
Niuchacz
03-02-2011, 02:35
Jestem na NIE. Dlaczego osoby mające wyższy lvl mają płacić więcej ? Bezsensu
Everlast
03-02-2011, 02:36
Propozycja jak najbardziej nie przemyślana , jeśli wprowadzili by ową propozycje dotyczącą 'Namelocków' - to kosztowałaby ona masakrycznie duże pieniądze ale jak pisał ktoś tam wyżej Nick/Nazwe Postaci , tworzy się z głową , następnie nikt nikomu nie każe kupować postaci z "Głupimi Nickami" !
#Btw. Nie.
Jestem na nie, przystopuj z tymi propozycjami bo są naprawdę denne. Co do namelocka to jestem na nie ponieważ bogate osoby takie jak ja będą sobie zmieniać nick co chwile.
Sensimila <3
03-02-2011, 10:01
Była już taka propozycja i nie została wprowadzona. Moim zdaniem jest to totalnie nie potrzebne, ponieważ duża grupa graczy mogłaby bawić się w to zmienianie nicków. Jedynym plusem byłoby to, że znikło by trochę kasy na serwerze, tylko sens w tym, że h lvle, szybko by to nadrobiły.
Bo ^ ogY [:
03-02-2011, 10:05
Jestem na nie będzie za dużo z tym zamieszania co chwilę ktoś będzie robił nowy nick i ciężko się będzie połapać kto to jest.
Kolejna twoja żałosna propozycja...
#t
Jestem na nie. Wtedy każdy by sobie zmieniał co chwile nick, nie wiadomo by było kto jest kim i w ogóle byłby totalny zamęt. Jeszcze te ceny które podałeś - n/c.
Idiotyczna propozycja a ceny jakie podaleś sa smieszne, jezeli juz by mialo to wejsc to najzysza twoja cena powinna byc najnizsza :)
Tak jak up. Propozycja nie przemyslana.. Taki np: Xixe ciagle by robil zmianie nicku i byl by jeden wielki "Gnoj" .
Jestem na NIE
Jestem na TAK, ale tylko wtedy kiedy ceną za namelocka będzie dla każdego taka sama. Nie może być tak, że jak masz mniejszy poziom to mniej płacisz, co ma poziom do zmiany nicku?
.Vimpexx.
03-02-2011, 10:35
Idiotyczna propozycja a ceny jakie podaleś sa smieszne, jezeli juz by mialo to wejsc to najzysza twoja cena powinna byc najnizsza :)
Z ceną się zgodzę w stu %.
@Topic
Była taka propozycja, wtedy nie przeszła, więc teraz też nie.
Jeżeli Ci nie pasuje nick, to nie kupuj postaci, proste :):):):):D:confused::(
Ofc. Nie!
Nie a dlaczego?? Bo każdy kto by oszukiwał bądz narobił sobie kłopoty zmieniał by ciągle nicki , a wiadome że dla takiego dobrego złodzieja 20kcc to nic ;]
1st R. Boonek
03-02-2011, 10:42
Jestem na tak, duzo allegro kidow wiec by bylo uzywane a kcc by schodzily (:
#up to by bylo napisane na jaki nick char zmienil ;o
sqlterpa
03-02-2011, 10:46
hehehe opcja szukaj nie boli, już była kiedys taka propozycja ;)
jestem na nie, zawsze tak bylo na apo ze namelock jest tylko za nieprawidłowy nick wiec nie widze potrzeby zmieniania tego, razem z charem kupujesz jego nick ;)
Wcale nie Devil Murder
03-02-2011, 13:23
Jestem na nie, przystopuj z tymi propozycjami bo są naprawdę denne. Co do namelocka to jestem na nie ponieważ bogate osoby takie jak ja będą sobie zmieniać nick co chwile.
Żałosny jesteś (: 20kcc w dp i szpan _/
#t
Nie, bo po co?oO Potem nie byłoby wiadomo, kto jest kto.
Nie!
Namelock jest dla osób który mają zły nick, a nie dla osób które mają kasę.
Propozycja raczej nie przemyślana. Wyobraź sobie, że czasem nawet taki 100+ lvl chciałby zmienić nick. Zresztą, ceny jakie podałeś są śmieszne...
20k cc? Jeśli już, to cena byłaby jedna, stała i to kosztowałoby co najmniej z 500k cc...
Jednak myślę, że zmiana nicku za kcc to nie jest zbyt dobry pomysł. Nie będę już podawał powodów, bo już użytkownicy podali je.
Owszem, taki temat był już, dlatego twórca tematu otrzymuję nagrodę w postaci warn'a:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.