View Full Version : Shellerini - Do ostatniej kropli - teledysk promuj?cy p?yt? PDG Gawrosz + tracklista
Kapitan Alkohol.
03-02-2011, 15:16
Płyta PDG GAWROSZ to legalny debiut Shellera, który pomimo braku oficjalnej dyskografii jest uznaną postacią polskiej sceny rapowej. Swoją pozycję na rynku ugruntował udziałem w projektach PWS oraz WSRH, udzielał się również gościnnie na albumach najpopularniejszych polskich artystów rapowych. Wszystko to zaowocowało licznymi kontaktami, które są widoczne na trackliście płyty:
1.Intro (prod. Grant, scratch - DJ Show)
2.Do Ostatniej Kropli (prod. Mikser, scratch - DJ Decks)
3.Kokaina feat.Słoń (prod. Donatan)
4.Kraina Zwichniętej Wyobraźni feat. Koni (prod. RX, scratch - RX)
5.Mechanizm Bragga (prod. Donatan, scratch - DJ Soina)
6.Sodowych Lamp Blask feat. AIFAM (prod. Mikser)
7.Ostatnie Pokolenie (prod. DNA, scratch - DJ Show)
8.Paręset Słów feat. Onar, Kaczor (prod. Donatan)
9.Gra feat. DGE (prod. DJ Story, scratch - DJ Story)
10.PDG Gawrosz (prod. Donatan)
11.W Moich Oczach (prod. Muggin, scratch - DJ Show)
12.Wstań I Idź feat. DGE (prod. Donatan)
13.Alkohol, Tytoń I Zapętlony Bit (prod. Julas, scratch - DJ Kostek)
14.Źle W Głowach feat. PIH (prod. DNA)
15.Z Tymi Co Niegdyś feat. RR Brygada (prod. Donatan)
16.Element Zaskoczenia (prod. Mikser, scratch - DJ Show)
17.Wydycham Niepokój (Outro) (prod. RX, scratch - RX)
W dniu premiery album będzie dostępny w internecie (www.szpadyzor.pl, www.unhuman.pl), sklepach muzycznych na terenie całego kraju (Empik, Media Markt, Saturn, Kolporter, Media Expert) oraz w skateshopach (już wkrótce opublikujemy dokładną listę sklepów, w których zawsze znajdziecie wszystkie płyty od Szpadyzor Records)!
SZPADYZOR RECORDS nie śpi nigdy!
KLIK ! (http://www.youtube.com/watch?v=Z7y3w5V3qOA&feature=player_embedded)
Ja osobiście jaram się w chuuuuuuj :D:D:D
Zajebiste w chu*, czekam na płytke! ;p
Jeba* hejterów ;p
nic specjalnego dla mnie, rozumiem, ze wam sie podoba - ok
lecz ja wole starszy kawalek, jezeli juz mialbym cos wybierac od shellera to http://www.youtube.com/watch?v=7BlKZ9rbN1Q
Wcale nie Devil Murder
03-02-2011, 15:45
Omfg, byleby nie wyszedł syf <modli się>. ;c
Bez jakiejs zajebiozy, ale poziom trzyma
Nie przepadam tak strasznie za Shellerem, ale traczek moze byc. (:
Gruba Impra z Mikielem
03-02-2011, 17:47
'Kawałek cacy tylko mały fail - jeśli 52gi to równoleżnik :d Południk co najwyżej 17. Ale i tak [+] Pozdro ;d'
Zamknął temat.
SŁABIUTKI TEN TRACK. SHELER ROBI RAP W SWOIM MIESCIE, JEGO RAP JEST DOBRY A ON MA KAJECIK I PIÓRKO W KTÓRYM GO ZAPISUJE, MIASTO JEST BRUDNE ALE JEST JEGO ETC. TECHNICZINIE SŁABO, NIE MA W TYM KAWAŁKU NICZEGO CO SPRAWIAŁOBY ŻE CHCIAŁBYM GO ZNOWU PUŚCIĆ. TAKA MŁODSZA WERSJA KACZORA, ZERO CHARYZMY, ZERO SKILLSOW, NUDNE TEKSTY, MECZACA NAWIJKA.
TYLE
Aha i jak można przegrać beef z Owalem?
Po przesłuchaniu tekstu w ogóle nie zapamiętałem, ale beat na plus.
'Kawałek cacy tylko mały fail - jeśli 52gi to równoleżnik :d Południk co najwyżej 17. Ale i tak [+] Pozdro ;d'
Zamknął temat.
SŁABIUTKI TEN TRACK. SHELER ROBI RAP W SWOIM MIESCIE, JEGO RAP JEST DOBRY A ON MA KAJECIK I PIÓRKO W KTÓRYM GO ZAPISUJE, MIASTO JEST BRUDNE ALE JEST JEGO ETC. TECHNICZINIE SŁABO, NIE MA W TYM KAWAŁKU NICZEGO CO SPRAWIAŁOBY ŻE CHCIAŁBYM GO ZNOWU PUŚCIĆ. TAKA MŁODSZA WERSJA KACZORA, ZERO CHARYZMY, ZERO SKILLSOW, NUDNE TEKSTY, MECZACA NAWIJKA.
TYLE
Hejtuj cipko hejtuj, jak można przegrać beef z nowatorem? :confused:
#topic
Kawałek miazga, płytka zapowiada sie zajebiście, bo Element Zaskoczenia/Ostatnie Pokolenie też rozpierdol! Płytka już zamówiona.
Nawet ładnie. Bit na +, ogólnie spoko. Ciekaw jestem tracku z Pihem. ^^
Τettmeier
03-02-2011, 19:46
Hejtuj cipko hejtuj, jak można przegrać beef z nowatorem? :confused:
Żeby było jasne - to nie mikiel hejtuje, tylko jakiś gościu na loośnych. On tylko skopiował, to z Owalem to od siebie zlepił ale też to samo tam napisali. Może mikiel chociaż odrobinę własnego zdania byś tutaj podał? Bo co Ty o tym sądzisz to się nie dowiedziałem. Skopiować z YT'a czy hh.pl dobry koment też potrafię, a mimo to piszę sam na mniejszym lub większym poziomie, bo chyba o to chodzi na FORUM, co?
@top
No, no. Zapowiada się mega płyta, jaram się! Sheller!
Krulowiec
03-02-2011, 20:49
Nie jaram się , ale track dobry.
Również oczekuję tracku z PIHem :D
Płytka kozacka ;D czekam tylko aż wejdzie do sklepików xd
Zamknął temat.
TYLE
Z tego co wiadomo to owal skończył kariere po beefie więc kto tu przegrał ;f
http://www.youtube.com/watch?v=wjEQWL89Yfw
edit:
@down
(Owal został biznesmenem, zarabia grube hajsy rucha dziwki wciąga koks i rzuca dolarami w mokre od szampana suczki, to jest haj lajf) pewnie z dupy wyssana wiadomość.
Gruba Impra z Mikielem
03-02-2011, 21:34
Z tego co wiadomo to owal skończył kariere po beefie więc kto tu przegrał, jak jest inaczej to mi daj coś co sprawił Owal że Shelma przegrał beef?
http://www.youtube.com/watch?v=04pDsHl7BwI
koniec beefu
Sheller teraz nagrywa muzyke dla gimbów (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs023.snc6/165337_128688210531645_100001714003192_157136_3489 066_n.jpg) w jakimś marnym WSRH
Owal został biznesmenem, zarabia grube hajsy rucha dziwki wciąga koks i rzuca dolarami w mokre od szampana suczki, to jest haj lajf
Jestem w 100% pewny, że gdyby ktoś przesłuchał beef Owal vs Sheller, nie rozpoznając autorów, stwierdziłby wygraną Owala.
Ogółem beka, że wokalista popowy zjadł i wysrał rapera z PDG. Taka prawda...
Findor00 3 mies. temu
Sama prawda
^Tett
Po co mam coś pisać od siebie jak to opisuje w 100% to co chciałem przekazać
W sumie dobre.
Najbardziej ,szczególnie podoba mi się bit , wpada w ucho. Z tego co sądzę płytka zapowiada się super ;p
Może być. Trackiem się nie jaram, no może bitem,bo jest zajebisty.
3.Kokaina feat.Słoń (prod. Donatan)
8.Paręset Słów feat. Onar, Kaczor (prod. Donatan)
To na 100% będzie zajebiste.
Szkoda że chłopaki musieli jechać aż do Paryża. U nas już nie można kręcić dobrych klipów ?
Habemus Papam
04-02-2011, 13:35
Poza flow to strasznie marnie. Sprawdzę ze względu na featy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.