Zaloguj się

View Full Version : PiS jest lepszy ni? PO

Seba666
03-02-2011, 17:35
Witam was. Uważam, że PiS jest najlepszą i jedyną normalną partią w tym państwie. Nie dość, że podczas zamachu w Smoleńsku Ś.P Prezes umarł, to jeszcze jego brat został brutalnie potraktowany przez los. Moim zdaniem to dobra partia, gdyż Jarosław liczy się ze zdaniem polaków, oraz biednych ludzi. Ponadto PO bierze brudne pieniądze z UE i ma powiązania z Włochami, co jak wiemy dobrze o nich nie świadczy. PiS ma charyzmatycznego przywódcę, a nie jakiegoś Tuska, który nie umie mówić.

Podyskutujmy trochę na ten temat. Ja uważam, że tylko głosowanie na PiS jest w stanie rozbudowywać Polskę o nowe terytoria. Słyszałem, że dolna saksonia ma zostać przez nas podbita razem z Czechosłowacją

Google
03-02-2011, 17:42
Wybiłbym wszystkich PiSiorów i POjebów. A co do tematu to marna prowokacja, wyjdź.

Seba666
03-02-2011, 17:43
Wybiłbym wszystkich PiSiorów i POjebów. A co do tematu to marna prowokacja, wyjdź.

Napisałem prawdę i już odrazu prowokacja? Słaby argument jak na tak inteligentnego człowieka, w którym tkwi potencjał.

Spierdalaj.................................

Podaj jakieś argumenty, a nie rzucasz wulgaryzmami. Czekam.

Midq
03-02-2011, 17:48
uwazam ze zwolennik pisu obrazil prezesa dodajac do swojego nicku koncowke '666' pozdrawiam

Dareluss v0.5
03-02-2011, 17:49
Ja tak samo uwazam , po to zlodzieje i klamcy.

Seba666
03-02-2011, 17:59
uwazam ze zwolennik pisu obrazil prezesa dodajac do swojego nicku koncowke '666' pozdrawiam

Twój post to kpina. Pan Kaczyński jest bardzo wyrozumiały i to nie jest zbyt duży znak szatanistyczny. Może jest troche inaczej z gejami. Ale odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie. Czy chciałbyś, żeby pedały wychowywały twoje dziecko?

Lagga v3
03-02-2011, 18:14
Jarosław liczy się ze zdaniem polaków, oraz biednych ludzi. Ponadto PO bierze brudne pieniądze z UE i ma powiązania z Włochami, co jak wiemy dobrze o nich nie świadczy. PiS ma charyzmatycznego przywódcę, a nie jakiegoś Tuska, który nie umie mówić.

Przypomnę ci , że lepiej nie umieĆ się wysłowiĆ niż pomyliĆ słowa hymnu jak zrobił to zajebisty pan kaczyński

Jarosław liczy się ze zdaniem polaków, oraz biednych ludzi.

jebłem Xd

kaczyński bardzo dobrze liczy sie ze zdaniem polakow mowiac spieprzaj dziadu

Mateusz Soprano
03-02-2011, 18:39

ty wracaj lepiej na sale mma trenować

@topic.
No ja już bym raczej wolał JK na prezydenta niż BK.Ale żeby dzięki PiS dobrze było w Polsce i otrzymała lub wywalczyła nowe tereny?Mówi się że śp.Lech Kaczyński jest zdrajcą bo podpisał traktat lizboński,może on chciał aby w razie jakiejś większej wojny pomogły nam inne państwa takie jak gruzja(której on pomógł) i inne państwa wchodzące w skład Uni Europejskiej,które podpisały Traktat Lizboński.Co prawda nie znam się na tych traktatach ale próbuję myśleć po swojemu i kierować się tym co dla naszego państwa będzie dobre.
A teraz posłuchajcie mnie wszyscy.

Jak ktoś oglądał film pt"List z Polski" i myślał coś nad tym to niech się zastanowi nad tym co tutaj napisze.

Czy TVN to Polska telewizja?-Czy może tak jak według kiboli dzieło Ruskich?
Czy Gazeta Wyborcza to Polska gazeta?- Czy tak jak mówią kibole,polityk JKM i inni że to gazeta faszystowska?
Czy PO i SLD to Polskie partie?-Czy także dzieło Ruskich?Czy Lewica i PO chcą dobra dla naszego kraju?

A teraz wyobraźmy sobie Polskę która jest wolna,demokratyczna,Niepodległa i Wielka.-nikt nie blokuje marszów Niepodległości.W sejmie wszyscy myślą nad dobrem Polski i wszyscy posłowie są obecni codziennie.

A teraz wyobraźmy sobie Polską w której wszystko co napisałem o TVN,Gazecie Wyborczej i Partiach z prawej strony jest prawdziwe.
Polska rozszarpywana przez hieny,Polacy czytają wybiórczą i żyją bzdetami i kłamstwami zawartymi w niej,dodatkowo ruskie panują też nad telewizją i ONI decydują co ma być w uwadze czy w faktach.A polityk(jakiś jeden) chce dla Polski jak najlepiej stara się,ma poparcie wśród innych,jest uciszany przez ludzi którzy nie chcą aby w Polsce było tak jak on chce.A katastrofa smoleńska jest zamachem i pokazuje że nawet człowiek który jest Prezydentem,zwierzchnikiem sił zbrojnych RP,mając władzę nad Polską policją i innymi służbami a także mając sojuszników w Gruzji i innych krajach-Może zginąć bo jest nie wygodny dla wschodu.

Przemyślcie jak w Polsce jest.Niestety Wole PiS niż Platformę.

Crayon
03-02-2011, 18:42
Nie dość, że podczas zamachu w Smoleńsku Ś.P Prezes umarł
Bullshit, Lech Kaczyński skończył prezesować w PiS w 2003 roku i od 2003 roku do teraz liderem siusiaków jest Jarek.

Temat przekręcam kluczykiem ze względu na nikłą wiedzę rzeczową i merytoryczną autora