View Full Version : 126 lat- najstarszy czlowiek na swiecie
http://www.gadu-gadu.pl/ramka?url=http://jaramsie.pl/2k3xejt_3zznxo#postbox
Co o niej sadzicie? Ja sądze, że ma po prostu farta :) A wy? :D
No, nie wiem czy najstarszy, wszędzie piszą co innego. ; c
http://www.papilot.pl/ludzie/8831/Najstarsza-kobieta-swiata-ma-157-lat.html
Bo ^ ogY [:
04-02-2011, 13:07
Życzę 200 lat :D
Wcale nie Devil Murder
04-02-2011, 13:14
Omfg, czy ja wiem, czy to takie fajne... Wygląda jak pomarszczony ziemniak :(
Trochę współczuje tej osobie, jest stara ledwo chodzi, cokolwiek robi (jak widać na fotkach). No ale gratulacje dla niego że tak dobrze się zakonserwował.
Mi się nie chce wierzyć w te 157 lat. Myślę, że ta co ma 126 to większe prawdopodobieństwo.
Darkstar
04-02-2011, 14:07
To nie życie, to udręka. Sądze, że ona sama chciałaby już odejść.
Kaziu Extreme
04-02-2011, 21:53
Spoko wyglada jak na 126 lat xd w wiadomosciach raz byli jacys tybetanczycy co gorach wpierdalajac same warzywa i owoce i kilkanacie osob po 100+ lat^^.
LOl wszedzia inaczej pisza ! Raz 130 lat raz 120 ;o! Masakra xX... Ale zycze nawet i 300 lat , byle zdrowie dopisywało
Ta czy ta osoba w takim wieku już jest jak roślina i nic nie ma z tego życia... Nie daj boże przewróci się, złamie coś i już się z tego nie wyliże... Ta osoba pewnie nawet nie wie co się dzieje i kim ona sama jest. Takie życie już nie ma najmniejszego sensu. Ale podziwiam, że takie osoby mają na tyle silny organizm i są na tyle zdrowe, aby dożyć takiego wieku :D
Bioenergoterapeuci mówią ,że człowiek gdy się dobrze odżywia ,ma silny organizm itd. ,ma szansę na 200 lat życia (;p). Według mnie nie jest to jakiś wymysł ,bo kiedyś będzie to możliwe (może ;p) ,a czy w dzisiejszych czasach ludzie żyją po 126 /156 lat to nic nie zmienia.
Co do tematu ,to chyba miała farta ,albo jakiś cud ;p. Nikt tego nie wie.
Każdy ma prawo do życia nawet jeśli ma 126 lat.Przede wszystkim zdrowia i 200 ^_^:D
Lolipops
09-02-2011, 16:41
Ma 126 lat i robi pod siebie zapewne i jest rośliną.
Ps.
Wolałbym żyć max 80 jeśli Bóg da
Jak ma wiek biologiczny (organizmu) 80 latki lub mniej to się nie dziwię. 200-tki życzę.
Everlast
09-02-2011, 18:39
Może i jest najstarszą osobą na świecie , ale co taki człowiek może robić nic innego tylko siedzieć i pierdzieć w stołek , w dodatku na pewno ma problemy z moczem , wstawaniem itp.
#btw. Jak napisał Devil wygląda jak pomarszczony ziemniak xd
A tam, żebyscie dożyli 50 to bedzie dobże:D
Może i jest najstarszą osobą na świecie , ale co taki człowiek może robić nic innego tylko siedzieć i pierdzieć w stołek , w dodatku na pewno ma problemy z moczem , wstawaniem itp.
#btw. Jak napisał Devil wygląda jak pomarszczony ziemniak xd
Z tym ziemniakiem signed ale przecież (chyba) na zdjęciu gdzie kroi ten tort, widać że stoi ;P
No to 100 lat życzyć! XD Nie no żartuje, ale szczerze mówiąc też nie chcialbym tyle żyć. To jest udręka a nie życie. 90 lat to max ile chciałbym dożyć.
Kornas Pall.
09-02-2011, 21:18
Gz ! gogo 150 i ots quest xd
<Magiczny>
09-02-2011, 21:32
Kiedys w teleexpresie mowili ze najstarszy czlowiek ma 200 lat hmm..
Wszedzie co innego..
Kiedys w teleexpresie mowili ze najstarszy czlowiek ma 200 lat hmm..
Wszedzie co innego..
Chyba na cartoon network.
#topic
Nie chciałbym tyle żyć. xdd Ale nie mam co się martwić, bo w dzisiejszych czasach osiągnięcie takiego wieku nie będzie możliwe. xd
A najgorsze w tym wszystkim jest to ze pochowala juz prawdopodobnie swoje dzieci a i moze wnuki ;]
Jak donosi serwis Eitb.com, urzędnicy z Sumatry dokonali kilka dni temu szokującego odkrycia. Podczas powszechnego spisu ludności natrafili na staruszkę o imieniu Turinah, która twierdzi, że urodziła się w 1853 roku! Kobieta nie posiada jednak żadnych dokumentów potwierdzających te dane, ponieważ w latach 60., w obawie przed komunistami, spaliła je.
Władze Indonezji postanowiły dać wiarę słowom staruszki i wydały jej stosowne zaświadczenie, potwierdzające, że ma 157 lat. W ten sposób Turinah została uznana za najstarszą osobę na Ziemi.
Aha.
Co do tej osoby, która ma 126 lat - chciałbym umrzeć. Patrząc na swoje ciało i na to ile problemów sprawiam innym, wolałbym odejść.
Emzeto ^.^
10-02-2011, 13:08
Daj spokój ; / tyle lat ; / ja chce dociągnąć z 80 max jeśli da Bóg ; [
Rodowity _/
10-02-2011, 15:26
To nie życię to udręka ; -) Zarex by pewnie expił jeszcze :S.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.