Zaloguj się

View Full Version : Rook- Bs A dwar axe !

Carmell
05-02-2011, 09:23
Mam pytanie , jestem szczesliwym posiadaczem 40 Rookslayera . Bije od 1lvl z bs i mam skile 21/28 , skiluje jak mam czas.\

Mam pytanie . czy oplaca sie zrobic od nowa chara i bic z d war axe ? Kazdy mi mowi ze zle zrobilem bijac z bs.. Hity wydaje mi sie ze wale dobre..

Czy na wiekszym lvl hity w potwora beda o wiele mniejsze niz jak bym mial d war axe ?

Dzieki za pomoc.

Salik Shoter
05-02-2011, 09:25
Lepiej skiluj axe. Nie ma na rooku sworda, który dorówna d war axe :/ Chyba, że wygrasz loterie (w której może kiedy¶ Tygrys da sov/t hamer lub sca do wzięcia i weĽmiesz sova XD) Więc lepiej zrób nowego chara bo 40 level jeżeli masz eq to 1 dzień :)

Bambucha Rook
05-02-2011, 09:38
#Up
Nie Wiesz nie odzywaj sie widac ze chyba miales na rooku max 15 lvl

#Topic
Sam tak zrobilem ze zmienialem axa na sworda i tego nie zaluje tylko zaluje ze zrobilem to zbyt pozno bo chyba na 75 lvl a mam 130. Hity nie sa duzo wieksze bo tylko bs od war axe rozni sie 2 pkt atk a o 10 pkt obrony wiec jest duza roznica jak chcesz to mozesz zrobic nowego chara ale nie musisz xD

#Edit
jeszcze zapomnialem napisac ze koledzy na takim samym lvl i taki sam skill tylko axe bija o ~~20 wiecej

Lolipops
05-02-2011, 09:58
Polecam Bright Sworda,zdecydowanie 3 ataku mniej a obrony dużo więcej to bardzo dobre posunięcie że bijesz z bs'a ,nie rób nowej postaci na wyższym lvl ci się przyda obrona ;]

.Vimpexx.
05-02-2011, 10:29
Mam pytanie , jestem szczesliwym posiadaczem 40 Rookslayera . Bije od 1lvl z bs i mam skile 21/28 , skiluje jak mam czas.\

Mam pytanie . czy oplaca sie zrobic od nowa chara i bic z d war axe ? Kazdy mi mowi ze zle zrobilem bijac z bs.. Hity wydaje mi sie ze wale dobre..

Czy na wiekszym lvl hity w potwora beda o wiele mniejsze niz jak bym mial d war axe ?

Dzieki za pomoc.

Zawsze można zacz±ć skillować tym samym charem axe, nie trzeba robić od razu nowego chara.
@
Bij z axe.
:D

Maly
05-02-2011, 13:16
Jak pan up, mozesz skillowac tym samym harem axe, ale sword też nie jest zły:D
Słabszy atak ale defa wiecej:D

Mr Fsza
06-02-2011, 11:20
najlepiej opłaca się bicie z axe . ale jak kto woli
każdy item ma jakie¶ plusy
bs ma więcej defa a d axe więcej ataku