Zaloguj się

View Full Version : Niedopracowane TASKI !

Szejk
05-02-2011, 14:25
Zdobyłem 100 pkt u NPC Popi'ego i co się okazało? - nadal mogę wykonywać u niego taski. Co za tym idzie? Nadal dostaję darmowe poziomy i darmową kasę? Tak ma być bez końca? Co z tymi, którzy wcześniej nie mieli możliwości tak szybko zdobywać poziomów i kasy? Po zdobyciu 100 pkt u NPC Popi'ego powinien nam odpowiadać:

Nie mam czasu na rozmowę.

Nie, to udogodnienie powinno być dożywotnio, głównie ze względu na małe levele. Zapewniam Cię, że tak ma właśnie być.

Na co? Grałeś kiedyś na APO? Jak to małe levele jak masz tu ustawiony exp rate x5? Wbicie 500 poziomu to kwestia kilku dni. Nie może być tak, że ciągle dostajesz darmowe poziomy. Policz sobie ile darmowych leveli dostaniesz w drodze od 15 do 2,700 lvla.

KaZeK
05-02-2011, 14:28
Dobre spostrzeżenie Kamil!

NPC powinien być tylko potrzebny do zdobycia krzyża niczego więcej !

Veto
05-02-2011, 14:28
Nie, to udogodnienie powinno być dożywotnio, głównie ze względu na małe levele. Zapewniam Cię, że tak ma właśnie być.

@down
Na globalnej Tibii też tak to działa. Nie ma takiego lvla, na którym nie mógłbyś wziąć taska.

Adasik
05-02-2011, 14:29
Jestem za poprawieniem tego błędu! Z jakiej racji ktoś ma dostawać darmowe poziomy za wykonane już wcześniej zadanie i tego samego npc?! TO nie fair, ze ludzie wbijali poziomy bez tasków, a nowi mogą brać taski przez cały czas i dostawać poziomy za free z tego względu, że i tak expią na takich mobach, na które wzięli taski!

Azielu$
05-02-2011, 14:32
Ludzie wbijali kiedyś lvl'e bez kapturów, hota, perfect amuletów no i bez hotów. Niech to zostanie. Zawsze będzie jakiś dodatek do expa. Jedynie ilość kasy i expa mogłaby zostać zmniejszona po zebraniu 100 pkt.

Ktoś II
05-02-2011, 14:35
Co Ty pierdolisz? W takim razie niech upominają się też Ci, którzy grali 3 lata temu, kiedy nie było manasów na hoteyu! Czemu teraźniejsi gracze mają mieć lepiej, no nie?
Wiesz co to znaczy update? Wprowadzają jakąś nowość dzięki której będzie grać więcej osób i graczą umili grę.

Zamknijcie ten żałosny temat.

M4A1
05-02-2011, 14:38
Tak chyba zostalo zrobione specjalnie zeby bylo urozmaicenie do gry. Jest to powod do expienia daje to mozliwosc konkurowania ze znajomymi w grze kto bd mial wiecej pkt :)

Szejk
05-02-2011, 14:42
Ale nie z takimi nagrodami. Ja np. mam co wbicie taska dodatkowy lvl i 7kcc - moim zdaniem jest to stanowczo za dużo. Nie takim kosztem. Exp po zdobyciu 100 pkt tak samo jak nagroda powinny zostać zmniejszone.

Wcale nie Devil Murder
05-02-2011, 14:46
Ale nie z takimi nagrodami. Ja np. mam co wbicie taska dodatkowy lvl i 7kcc - moim zdaniem jest to stanowczo za dużo. Nie takim kosztem. Exp po zdobyciu 100 pkt tak samo jak nagroda powinny zostać zmniejszone.

A czy po zdobyciu 100pkt i wykonaniu jeszcze jednego taska, takowe są naliczane?:>

Joogi
05-02-2011, 14:54
A czy po zdobyciu 100pkt i wykonaniu jeszcze jednego taska, takowe są naliczane?:>

Tak. :s

#Topic
Dobra reakcja z Twojej strony, jestes sprawiedliwy pomimo ze moglbys z tego korzystac. xd Ja tez jestem za, zeby chociaz zmniejszyc dostawana kase i level o polowe, juz byloby lepiej, widzialem ze taki 500 lvl mial juz 39 pkt a ja ledwo 20. Jak bedzie expil do tego 1500 to bedzie mial ich z 250? -,-

Santano
05-02-2011, 15:02
Tak miało być. No ale spoko, jeśli chcecie, zablokujemy. :)
Od tej pory po zdobyciu 150 punktów nie można wykonywać kolejnych zadań.