Zaloguj się

View Full Version : Nie zapisuje...

<Magiczny>
06-02-2011, 13:35
Mam problem.. Jak wpisuje cos do config lub zmieniam np glos w cs to sie nie zapisuje jak wylaczam cs.. Musze od nowa wszystko wpisywac. Prosze o pomoc bo juz mnie to wkurwia za przeproszeniem. Nagrodze reputem

@edit

Mam steama :>

n0name1
06-02-2011, 14:50
Masz ns czy steam ?
1.Spróbój usunąć plik config po wejściu do gry zrobi się nowy.Jeśli nie to zrób(chyba ,że już masz) plik userconfig.cfg(w folderze cstrike) .Tam wklej cały config (ale czysty) i twoje zmiany.Zobacz czy jest jakiś efekt.
I Spróbój różnych z tych
1.Żaden z plików cfg NIE moze być tylko do odczytu

2.Skasuj pliki userconfig.cfg

3.Upewnij się, że masz config.cfg w katalogach cstrike oraz cstrike_polish i są one zapisywalne (ODZNACZONE "Tylko do odczytu")

4.Jeśli to nie pomoże, to po skonfigurowaniu CSa napisz w konsoli writecfg config.cfg, jeśli się pokaże, że zapisano pomyślnie to sprawdź czy działa

5.Jeśli dalej nie działa, wykonaj 4. jeszcze raz, ale po zapisaniu wyłacz CSa i sprawdź zawartość config.cfg

6.Jeśli dalej nie działa, to upewnij się, że na samym dole pliku config.cfg widnieje zapis: exec userconfig.cfg i stwórz userconfig.cfg, a w nim ręcznie wpisz całą konfigurację, albo edytuj ręcznie plik config.cfg

7.W celu zabezpieczenia konfiguracji przed skasowaniem ZAZNACZ "Tylko do odczytu" dla config.cfg lub userconfig.cfg (w zależnośći który plik zawiera konfigurację) po tym, jak upewnisz się, że konfiguracja Zawiera się w pliku

8.Jeśli mimo prawidłowej konfiguracji w plikach CS korzysta z jakiejś innej, sprawdź, czy w plikach config.cfg i userconfig cfg nie masz komendy exec cos.cfg, gdzie zamiast cos może być dowolny ciąg znaków, oprócz userconfig.cfg

9.Jeśli to dalej nie działa, to tylko zostaje reinstall CSa

10.Jeśli dalej nie działa, to reinstall z usunięciem WSZYSTKICH plików CSa, w przypadku NS dodatkowo zmiana patcha

11.Jeśli nadal nie działa, to format

Daj znać czy coś to dało.