PDA

View Full Version : Chatbox = pora?ka.

Gruba Impra z Mikielem
06-02-2011, 16:20
Miał być wielki powrót wspaniałego chatbox'u, a jest jakieś marne gówno na przymus pod publiczke. Nikt nie wchodzi na tego czatboxa bo jest w na stronce apo, a co się z tym wiąże jest mało ludzi (1 wiadomość co 10 minut). Gdyby to było na forum to pewnie by były tłumy jak kiedyś. Ogólny wygląd i emoty są fatalne. Porażka.

ZMIEŃCIE KURDE HOST I DAJCIE CZATBOX JAK BYŁ KIEDYŚ, ALBO PIERDOLCIE KONWENANSE I WJEBCIE GO NA TYM HOSCIE JOŁ POZDRAWIAM:mad:

James
06-02-2011, 16:28
Mi ten czatboks podoba się bardziej od poprzedniego. Nie ma takiego zbędnego spamu, każdy kto siedzi na czatboksie siedzi od razu na stronie armii, co wiąże się z tym że ktoś może założy jakąś nową postać itp itd. Ogólnie będzie większy ruch.

Chcecie tamtego czatboksa, bo był tam większy burdel, a to was napędzało.
Ja jestem za zostawieniem tego tak jak jest, ktoś się sporo napracował i moim zdaniem dobrze wyszło.

Ps. Emoty są GIT.

Τettmeier
06-02-2011, 16:28
W ogóle mi się nie chce tam wchodzić, najgorsze jest to, że trzeba się za każdym razem logować. Żal tego chatboxa !!!

@up
Na tym Chatboxie co teraz jest to właśnie jakieś lamusy z gry siedzą, w ogóle nie ogarniam kto to jest i oni myslą że jak mieli 1000 lvl na apo to są prosy, a nawet ***** na FORUM nie byli ani razu, a kto wywalczył żeby go zalożyć? FORUM

Nexav.
06-02-2011, 16:32
marny, emoty są jakies rozmazane, choć fajne, czyli estetyka do dupy :< i trzeba sie logowac i pisać ze swojej postaci. Dżejms pisał ze "ktos moze zalozy nowa postac itp itd" a tak to moze by ktos załozył forum :c zmieńcie host skoro im to nie odpowiada co tu sie działo!

Gruba Impra z Mikielem
06-02-2011, 16:33
Na tym Chatboxie co teraz jest to właśnie jakieś lamusy z gry siedzą, w ogóle nie ogarniam kto to jest i oni myslą że jak mieli 1000 lvl na apo to są prosy, a nawet ***** na FORUM nie byli ani razu, a kto wywalczył żeby go zalożyć? FORUM
Racja, przecież czatbox to jest część forum. Wchodzę sobie raz na 3 dni na to coś i widzę jak jakiś no name (nie pamiętam nicku nawed bo po co) panoszy się na moim rewirze, na mojej ośce, kwadracie. Co to ma być? Jak ja grałem na apo to on uczył się dodawać i jeszcze ma czelność coś pierdolić i spamować tymi marnymi emotami.

swiety mikolaj
06-02-2011, 16:34
W ogóle mi się nie chce tam wchodzić, najgorsze jest to, że trzeba się za każdym razem logować. Żal tego chatboxa !!!

@up

Ten na górze nie ma kolegow i nie wychodzi na dwór ;///

No syf totalny... Jak syf w pokoju 15 latka ktory cechuje się zyciem na forum, brakiem kolegów na nim i nie wychodzeniem na dwor.

forum starało sie o chatboksa wiec na 4um powinien byc, proste i logiczne jak syf w pokoju 15 latka ktory cechuje się zyciem na forum, brakiem kolegów na nim i nie wychodzeniem na dwor

James
06-02-2011, 16:42
Trzeba ustalić jakąś hierarchię. Macie pretensje że Cb nie stoi na forum, które niejako dotyczy gry na APO. To nie serwer jest dla tego forum, tylko to forum dla i na temat własnie serwera.

Reasumując, czatboks stoi obecnie w ważniejszej części tej całej maszyny, czyli na stronie serwera, a nie na forum dotyczącym go.

Splaxor
06-02-2011, 16:45
Mnie się ten chatbox nie podoba więc, nie wchodzę na niego. Chcieliśmy chatbox to go mamy... :]

Szejk
06-02-2011, 16:52
Wiadomo, że mniej ludzi korzysta (w tym ja), ponieważ trzeba logować się na stronkę. Gdy chatbox znajdował się na forum można było pisać podczas przeglądania tematów.

Bum
06-02-2011, 17:14
Jakoś nie przypadł mi do gustu niema już tego 'czegoś' , brakuje Azbesta który orał wszystkich.

Ktoś II
06-02-2011, 17:34
Chatbox jest dobry, tylko postawiony trochę w złym miejscu. Kiedy był na forum, ludzie pisali i przy okazji przeglądali forum. Drugi minus to taki, że nie widać nicków z forum, tylko nicki z gry.

Co Ty masz do emotek? Są genialne ;d

Lagga v3
06-02-2011, 17:49
emoty są fajne jedynie wtedy jak się je wyłączy . ogólnie nie widaĆ nicków z forum więc nie wiadomo z kim rozmawiasz. dużo nołnejmów itd. czatbox żenada bo trzeba się logowaĆ a nie tak jak na forum . wiem ,że to nie wina administracji tylko hostera , ale cb to lipa :(
ludzie często zmieniają postacie więc równie dobrze możesz gadaĆ z kazkiem ( taki przykład) a równie dobrze z jebliczem

Krulowiec
06-02-2011, 18:15
Chatbox na forum był o wiele lepszy, teraz nawet nie mam zamiaru tam wchodzić.
Poza tym są te emotikony , które robią straszny burdel, elos.

Joogi
06-02-2011, 18:23
Ja to samo, wbilem tam raz jak go zalozyli, potem mi sie nie chcialo... Wszystko powinno odbywac sie na stronie forum, bo w koncu to my o niego prosilismy a nie jakies nonejmy ktore widze pierwszy raz i maja 1500 lvl, beka XD.

`Artas
06-02-2011, 18:29
Nie ma to jak stary, dobry cb na forumku. Na obecny cb wszedłem raz i więcej nie mam zamiaru. Gimbusy sieją tam przypał, spamują jakimiś emotkami z gg. Porażka totalna.
Mortiis nie da się zmienić hosta forum i dać cb na niego? :o

Crayon
06-02-2011, 19:24
Mi się osobiście nawet nie chce na Chat-Boxa wchodzić, bo jest 'za daleko' (tj. na głównej stronie APO, nie na Forum), chociaż sam wygląd i działanie uważam bez zarzutu, bo miałem przyjemność testować go w momencie, gdy nie był jeszcze wystawiony 'na publikę'

Heaven
06-02-2011, 19:26
Chatbox jest fajny, ale wg mnie lepiej będzie wyglądał z zasugerowanymi zmianami które wysłałem do biura APO.

Ogólnie to lepszy taki Chatbox jak jest, niż żaden.

Wcześniej był płacz: "Nie ma Chatbox'a."
Teraz jest płacz: "Jest zły Chatbox".

Nigdy wam nikt nie dogodzi ;/

.Kosik Czarny 2v0.
06-02-2011, 19:31
Nigdy wam nikt nie dogodzi ;/

Był cb na forum all było zadowolenia oprócz hostera 4uma ; o.

@top.
Zmienić serwer i postawić cb na 4umie my o niego walczyliśmy więc my go chcemy. A teraz to jakaś porażka przyjdzie taki 1.5k, który z apo ma tyle wspólnego co ja z polityką i kozaczy lvl'kiem...
Nie chce mi się nawet na tego cb wchodzić bo to porażka ;/

Doktor Watson
06-02-2011, 19:38
Chatbox sam w sobie jest git, tylko trzeba go wstawić na forum ;> Tak, żeby np: wyświetlał się jak dawniej, tylko byłby on pobierany ze strony APO ;) Do tego okienko logowania na serwer i byłoby git :d

Benn
06-02-2011, 19:44
Był cb na forum all było zadowolenia oprócz hostera 4uma ; o.

@top.
Zmienić serwer i postawić cb na 4umie my o niego walczyliśmy więc my go chcemy. A teraz to jakaś porażka przyjdzie taki 1.5k, który z apo ma tyle wspólnego co ja z polityką i kozaczy lvl'kiem...
Nie chce mi się nawet na tego cb wchodzić bo to porażka ;/

"My" nie mamy nic do gadania, co wy w ogóle sobie wyobrażacie, myślicie, że będziecie ustalać, co gdzie ma być? Ciesz się, że w ogóle jest cb.

Mi się on podoba bardziej niż ten na forum, który był świetnym miejscem do pajacowania niektórych osób np Azbest i autor tematu. Cieszę, się, że niektóre osoby z forum tam nie wchodzą i nie rozumiem waszego toku myślenia. Z waszych wypowiedzi można stwierdzić, że server APO ≠ forum.

Jest dobrze :)

Magik
06-02-2011, 19:47
Propozycja numer 1

chatbox nie obsługiwany przez forum będący wklejony tutaj jako ramka - na którym pisząc, trzeba podać nick (co umożliwiałoby podszywanie się : /)

Propozycja numer 2

stworzenie chatboxa na stronie APO, dostępnego po zalogowaniu na konto. Pisalibyście wtedy wybranym nickiem z konta, a wszelki spam na chatboxie karany byłby banem w grze.

Wybór należy w takim razie do Was, użytkownicy - propozycja z większą ilością głosów przejdzie
Sami wybraliście, więc teraz proszę nie marudzić!
Jak tak bardzo gardzicie tym Chatbox'em to podajcie nicki, zablokujemy Wam go. :D

Dobry.

Azielu$
06-02-2011, 20:07
Też nie bardzo mi się podoba ten cb i z niego nie korzystam. Za dużo gimbusów z serwa tam siedzi. :c

Zdenio
06-02-2011, 20:13
Mi to lata gdzie jest ten chatbox . Już to gdzieś pisałem , ze po 5 min siedzenia tam odechciało mi się siedzieć na nim ( za dużo kidów , za duży spam emotikonek , i w ogóle estetyka tego chatboxa na stronie ujowa ) . Tyle

Sherlock
07-02-2011, 01:33
Sami go wybraliście, w propozycji było ponad 120 głosów za tym, aby taki, a nie inny chatbox powstał. Jak się wam coś nie podoba to zawsze możecie się zrzucić* na jakiś dobry hosting, przesłać kasę Mortiisowi i wtedy zostanie wam odpalony chatbox na forum. ;)

*pod uwagę brana jest minimum roczna opłata hostingu.