View Full Version : Szybkosc biegania ?!
Dlaczego swoim 2300 ekiem nie moge dogonic mniejszych lvl ? np takiego 1300 rp albo 1100 eka ?: | Cos tu chyba nie tak ? Moze byscie mogli to naprawic bo to jest irytujace ; |
@@
no jak zablokowali szybsze chodzenie na ukos to moze i sh da sie zablokowac? :| speeda od eq no chyba bede sie smial jak ktos dostaje mniejsza bule bo ma normalne eq to na pewno ma eq od "szybkosci ' :S !
Wcale nie Devil Murder
06-02-2011, 17:44
SPEEDHACK, MAN?! oO
Mam DOKLADNIE to samo... Pewnie maja speed hacka, bo to jest niemozliwe oraz oczywiscie wkurwiajace denerwujace...
.Vimpexx.
06-02-2011, 17:45
Dlaczego swoim 2300 ekiem nie moge dogonic mniejszych lvl ? np takiego 1300 rp albo 1100 eka ?: | Cos tu chyba nie tak ? Moze byscie mogli to naprawic bo to jest irytujace ; |
To chyba proste, że lecą na SH, albo mają seta do 'speeda' XD
:confused::confused:
~Bocianex~
06-02-2011, 17:51
Mysle ze trzeba to naprawic bo ja 1,3k msem nie moglem na map clicku dogonic 500 lvla to jest po prostu smieszne..
Ja mam taką propozycję aby usunąć właściwości szybszego biegania w eq. Na dzień dzisiejszy administracja nie jest w stanie dać bana za sh, bo nie wie jakie eq ma dany gracz, dlatego usunięcie właściwości szybszego biegania w eq byłoby trafnym posunięciem i osoby z sh byłyby od razu przyłapane i banowane lub też deletowane! kpiną jest zapierdalanie 2500 RPkiem i mieć problem z dogonieniem 1100 lvla, który sobie pocina na sh.
Krulowiec
07-02-2011, 07:46
# Adasik
Jest jeszcze taka wymówka, że oni nie mogą określić czy ktoś biega na SH czy na PPM.
# topic
Oczywiście, że tak, gdy grałem strasznie irytowało mnie to, że ciągle odznaczało mi bolta, ponieważ ktoś uciekł mi za ekran.
Przykładem jest Tomek Soyer 1500~ rp , który dając ys biega po całej mapie i wie, że nie jestem w stanie go dogonić.
Oczywiście ze sh, ja wczoraj nie mogłem dogonić 800 ek bo biegał jak pojebaniec. Za sh powinny być dłuuuugie bany.
Sensimila <3
07-02-2011, 08:01
Jeżeli 2,3k lvlem nie możesz dogonić 1,1 k czy 1,3 k, to wiadomo, że zapieprzają na sh. Eq dające szybkość by nic nie dało na 1,1k lvl, podczas uciekania przed 2,3k ? I tak powinien go dogonić ( Wiadomo, że na 2,3k lvl zazwyczaj jest full eq ) Nie widzę innego rozwiązania jak banować za sh.
1st R. Boonek
07-02-2011, 08:03
To nie jest wina sh :) ja 800 ekiem bez zadnego bota, bez eq, facc biegalem szybciej niz 1.4k edem (sprawdzone) i daniel3k to moze potwierdzic xD
Precision
07-02-2011, 11:25
No dobra ale jeśli 2200 ms'em, który jest bardzo szybki, a chodzę w t ringu+klapy i nie mogę dogonić 1000 knighta to jest coś nie tak. Administracja mogłaby to jeszcze raz przeanalizować. Dobry temat, tylko ciekawe czy coś da się temu zaradzić.
#Krulowiec
Sam go nie mogę dogonić..
Nie zapominajmy, że Winged Helmet też daje dodatkowe punkty speed. Spróbujcie jeszcze raz, z Winged Hemlet'em w ekwipunku.
Trzeba to zmienić, grając jeszcze na mainie miałem z tym problem.. :|
Ale to ciężko udowodnić bo nawet jak tutor przyjdzie to wyłączaja/ stoją w miejscu. czyt. jest b. trudno za to złapać. :X
Patryk1551
07-02-2011, 12:07
Wh i tak nie da aż takiego speed żeby 1k uciekł 2k lvl. Dobrym przykładem sh jest elite pazi co też zapierdala po całym city że nie idzie zlapac. Ban
y powinny być baaaardzo dlugie.
Wh i tak nie da aż takiego speed żeby 1k uciekł 2k lvl.
Ja o tym wiem, dodaje kilka punktów, no ale zawsze jednak tych punktów trochę przybędzie.
3/4 serwera na bic trainie, czy tam blackD to się dziwisz? Jeszcze jak napiszesz raport to dostajesz odpowiedź, że oni nie są w stanie określić, czy to sh, bo na serwerze są dostępne itemy do zwiększania szybkości. Fail.
Ta wymówka to jeden wielki fail. Jeśli nie mogą oszacować czy ktoś ma eq dodające szybkość, to po co dodają takie itemy? usunąć im te właściwości i już po kłopocie. Szybkość będzie dodawał tylko Time Ring i na gołe oko będzie widać, że jeśli 2500lvl nie jest w stanie dogonić 1000lvla to zwyczajnie używa sh. Dostanie bana na 25 dni~ i może się ogarnie i skończy się era używania speed hacka na serwerze APO. Czekam aż Administracja podejmie jakieś stosowne kroki.
PPM + klawisze od 1 do 9 na numerycznej :D
Akananto
07-02-2011, 14:03
Mozliwe jest rowniez to, ze mylicie osobe bez bota z osoba jego uzywajaca.
Zacznijmy od tego ze istnieje cos takiego jak Latency Fix, ktory mozna pobrac stad ( http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html), poprawia on efektywnosc gry, nie odczuwamy przyslowiowych lagow podczas poruszania sie.
Tadam, zagadka rozwiazana!
Też to zauważyłem mam 1300 eka i potrafił mi ucieć 500-800 ek/rp którzy mieli też utani hur jak ja , nie robili oni map clicków bo było to na ogniach ... Więc ogar please...
to nie wina sh spróbujcie jeszcze raz z wszystkimi itemkami jakie dają największy speed ;D
Lolipops
07-02-2011, 14:37
To bieganie na Apo wogóle jest jakieś dziwne np. bieganie 100 lvl na Apo,w niczym nie oddaje szybkości jaką posiada 100 lvl na rl tibii.
Kosik Czarny 2v0
07-02-2011, 14:52
To chyba proste, że lecą na SH, albo mają seta do 'speeda' XD
:confused::confused:
Jak 1.3k może chodzić w secie od spita bo ja tego nie pojmuję.
@topic
Oczywiście jest to sh. Reportuj takie osoby a na pewno ktoś ci odpisze i ich sprawdzi.
Można by spróbować zablokować sh jeżeli się im uda będzie to bardzo wielki + dla ekipy ;] Jeżeli nie nic się nie stanie, ponieważ próbowali.
Speed hack ziom ;/. Oni na botach biegaja ;d
niestety prawda taka a nie inna, duza czesc spoleczenstwa apo korzysta z botow speedhack nie jest raczej bardzo zauwazalny na wyzszych lvlach dlatego wiekszosc go uzywa
Xardax aka Wargacz
07-02-2011, 18:12
#wszyscy up x.X
to nie speedhack tylko tzw ppm ; )
#wszyscy up x.X
to nie speedhack tylko tzw ppm ; )
Ewentualnie jest to speedhack +pmm.
@topic
Zgadzam się z wami jest to bardzo denerwujące te uciekanie przez całe city, a potem śmieszne komentarze, że masz 0pvp bo nie możesz zabić 500 lvli mniejszego hara.
Coś trzeba z tym ewidentnie zrobić.
To jest smieszne jak 1.3k biegnie szybciej niż 2k "speedhack" kox
to nie wina sh spróbujcie jeszcze raz z wszystkimi itemkami jakie dają największy speed ;D
Super, ale sam sprawdzałem i Farrah jest świadkiem jak 700 rp biegałem równie szybko jak 2,3k ek, a nie miałem nawet bohów na sobie.
Lipek Aldix
11-02-2011, 15:45
Super, ale sam sprawdzałem i Farrah jest świadkiem jak 700 rp biegałem równie szybko jak 2,3k ek, a nie miałem nawet bohów na sobie.
Popieram sam to dziś sprawdziłem i faktycznie zapierdzielałem szybciej niż 2,3k lvl'e 660 paladynem :]
Proste SH ten ktoś miał, powinni zrobić coś z tym bieganiem, 2.6 RP nie mogę czasami dogonić nawet 1.6 1.7 ;xx
xD Lukki xD
11-02-2011, 16:02
Rozumiem wasz ból, bo sam tak uciekałem 700 ekiem od 1,5k ed. Wystarczył tylko PPM i nic więcej.
Jest to trochę jednak denerwujące i powinni coś z tym zrobić.
Diduus v.0.2
11-02-2011, 16:46
Ratata tatata gruba impra z rysiem dwa
@top..
Haste jest zbugowane.. to nie koniecznie sh :)
Delorian17
11-02-2011, 17:08
Co racja to racja.
NIeraz uciekałem 1000 edem, przed 2200 msem i lajtowo dawałem rade, tyle że na map clicku, wtedy gorzej kogoś dogonić bo nie wiadomo gdzie on ucieka.
Prawie jak Kamil
11-02-2011, 21:03
Żałosne jest te sh, że 2k nie potrafi dogonić 600 lvla... Powinni coś z tym zrobić, bo na razie to jest porażka, że ktoś ewidentnie używa sh, a nie dostaje bana.
Domcio Old
11-02-2011, 21:09
bardzo mozliwe ze speed hack bo ja swoim 100 ms biegalem praktycznie tak samo jak 50 ek albo to jakis bug niewiadomo
Kiedyś grałem na ots gdzie był exp 250x i doszedłem do wniosku, że prędkość postaci również się 'resetuje' jak pasek hp idzie od nowa. Abym chodził tak jak 1000lvl musiałem mieć ok. 3400lvl.
Wydaje mi się, że jest to błąd silników, nie są przystosowane na takie lvl.
Mozliwe jest rowniez to, ze mylicie osobe bez bota z osoba jego uzywajaca.
Zacznijmy od tego ze istnieje cos takiego jak Latency Fix, ktory mozna pobrac stad ( http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html), poprawia on efektywnosc gry, nie odczuwamy przyslowiowych lagow podczas poruszania sie.
Tadam, zagadka rozwiazana!
Fajne.
@temat
Nie znam sie na programowaniu, ale czy zablokowanie szbykiego chodzenia nie odbije sie takze na uczciwych graczach? Po zmianach moze sie okazac, ze roznica pomiedzy bieganiem z sh oraz bez sh zostanie, tyle ze wszyscy beda wolniej chodzic.
Mogą być tego różne przyczyny.
- Kwestia lagów
- Dane osoby mogą używać właśnie Speed-Hacka (SH)
Też wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, że 1 000 MS biegał znacznie szybciej od 1 200 EK, co było nieco dziwne.
Ale pozostaje mieć nadzieję, że SH w najbliższym czasie również zostanie zablokowany :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.