View Full Version : [Forum] Nowy Punkt Regulaminu Forum.
Hi,
Moja propozycja polega na tym aby dodano do Regulaminu Forum jeszcze jeden pkt. Który będzie zabraniał osobą trzecim dodawanie screenów do lajfa naszych wirtualnych postaci.
Skoro ktoś na siłę wbija się do tematu innych osób i specjalnie wklej screeny by wprowadzić npinkę powinien otrzymać warna. - Jestem za.
.Kosik Czarny 2v0.
06-02-2011, 20:50
Nie, ponieważ przyjemnie się patrzy jak np. Azielu$ daje ss z twoimi dedami ;]]]
W sumie można dodać taki punkt, ale nie do głównego regulaminu, ale do regulaminu działu Screeny. Wrzucić taką adnotację, że jest to zabronione i że kadra może za takie coś karać
Jestem na nie, dlaczego? już mówię. Chcesz coś wnieść do czyjegoś 'tibijskiego lajfu' poprzez screena, który opisuje więcej niż sam chciałbyś napisać! To tak jak Rafaello-wyraża więcej niż tysiąc słów. Jestem na nie :D
Płaczesz, że wrzucam screeny z twoimi zgonami? Smutne. Ja np. takie ss'y traktuje jako zamiennik tej emotki :D, hehe. Jestem na nie.
Jestem na tak, ale tylko w przypadku, kiedy są to ssy np. czyjegoś advance'a. Jeżeli jest to tematu typu "Zenek life" i ktoś wrzuci ssa z zabiciem "Zenka", to nie powinien być karany =) Przypuszczam, że w Twojej formie szanse na przejście tej propozycji wynoszą... 10%?
Dlaczego mnie nie dziwi, że to akurat ty dałeś taką propozycję? XD!
#t
Jestem na nie, bo fajnie jest wrzucać screeny do tematu np. deadsa, który potem płacze Magikowi, żeby usuwał takie posty bo się wstydzi swoich dedów. xd
Również jak niektórzy koledzy wyżej się wypowiedzieli . Jestem na nie ponieważ miło się ogląda takie screeny , a to że kogoś to rusza jak po przegranej walce znajdzie się na 4um to jego strata , mógł się lać :c np. wystarczy spojrzeć na takiego czajkowskiego i już wszystko wiadomo kto i czym urozmaica swój life :s
nie oczywiście... jak ktos ma lifa to jest to jego life a nie jakiegoś kreta... i nie powinien tam żadnych screenow wstawiać...
Krulowiec
07-02-2011, 07:36
Jestem na NIE, ponieważ czasami fajnie było wrzucić ss'a z jego dedem do tematu :>
w sumie jest mi to obojętne ale bardziej jestem na tak
.Vimpexx.
07-02-2011, 14:14
Jestem na tak, ale tylko w przypadku, kiedy są to ssy np. czyjegoś advance'a. Jeżeli jest to tematu typu "Zenek life" i ktoś wrzuci ssa z zabiciem "Zenka", to nie powinien być karany =) Przypuszczam, że w Twojej formie szanse na przejście tej propozycji wynoszą... 10%?
Jestem za tym co napisał Veto, fajnie jest popatrzeć jak inni Cię zabiją.
@Topic
Co do Twojej propozycji, jestem na Nie.
Veto podał lepszą.
;)
Po co robić kolejny punkt?? Lepiej zedytować Zasady działy screeny (http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=16).
No niby ta, ale taki komentarz czasami ukazuje wiecej niz ktos napisalby 10000 znakow tekstu XDDDDD. Obojetne mi to, nawet mogloby zostac, czasem i ja walnalbym takiego komenta ;[
Wcale nie Devil Murder
07-02-2011, 18:53
A sam to robisz, che che che.
Jestem na nie, bo nie! =o
Jestem za tym co napisał Veto, fajnie jest popatrzeć jak inni Cię zabiją. [2]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.