Zaloguj się

View Full Version : Ostatnia sesja przed "Reedukacja"

Kaziu Extreme
08-02-2011, 14:42
http://pejaslumsattack.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1297064049&archive=&start_from=&ucat=&

Link do calego newsa. Ja oceniam ta plyt jako plyte dekady co najmniej kazdy kawalek jest zajebisty, kazdy track lepszy od najlepszych wydanych w 2010 i na poczatku 2011 przez innych raperow:).

Nom nom dac temat hejtom to zahejteruja.

Μejger
08-02-2011, 15:02
Płyte dekady? Stary, dekada to się dopiero zaczyna. Nie daje Pei nawet płyty roku, zwłaszcza, że w 2011 wychodzą krążki takich kotów jak chociażby Mes czy Wena, którzy zjadają twojego (jak wnioskuję) idola jednym wersem.
Jedynie czekam na track z Ostrym i tym jakimś raperem co ma ich ponoć zjeść w tym tracku, bo znając życie nie będzie nic ponad poziom.

Gruba Impra z Mikielem
08-02-2011, 15:03
http://pejaslumsattack.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1297064049&archive=&start_from=&ucat=&

Link do calego newsa. Ja oceniam ta plyt jako plyte dekady co najmniej kazdy kawalek jest zajebisty, kazdy track lepszy od najlepszych wydanych w 2010 i na poczatku 2011 przez innych raperow:).

super info, ważne że płyta już w necie i wszystko przesłuchałeś, dlatego masz prawo uważać tą płyte jako płyte ery a nawet milenium, jaram się max najlepsza produkcja od 1410 kiedy to Maćko wydał Grunwald Mixtape
jaram się max ostro nawet pozdrawiam

tym jakimś raperem co ma ich ponoć zjeść w tym tracku, bo znając życie nie będzie nic ponad poziom.
Jeru the Damaja, sprawdźcie szybko w wiki szybciej gimby szybko odp szybko

Tumanbuga
08-02-2011, 15:05
super info, ważne że płyta już w necie i wszystko przesłuchałeś, dlatego masz prawo uważać tą płyte jako płyte ery a nawet milenium, jaram się max najlepsza produkcja od 1410 kiedy to Maćko wydał Grunwald Mixtape
jaram się max ostro nawet pozdrawiam

Beka na glos .

@

Track z OSTR będzie dobry reszty pewnie nie sprawdze nawet , Gandzior na płycie .

HAHAH Płyta za miesiąc a ten rzuca płytami dekady ahahahaha .

Przewiduje co na płycie :

- 2 kawalki nadajace sie na dyskoteke do remizy
- 1 kawalek o mamie
- 1 kawalek o dziewczynie
- 1 kawalek z ostr i damaja refleksyjno wspominajace pierwsze nagrywki na czajniku
- 1 kawalek z slu ekipa nie polecam
- reszta bedzie o tym jak rychu sie podniosl i prowadzi obecnie dobre zycie i pozdrawia wszystkie mordy z koncertow kosa frajerom itd. albo jak bylo mu ciezko

@down
AHAHAHAHA CO ZA GLUPOTA , JPG PLYTY Z KARTECZKA ALBO W.

Szejk
08-02-2011, 16:11
Zaczyna się. Jeden debil głupek napisze, że płyta będzie słaba to od razu xeroboje aka bezmózgi zaczynają wypisywać farmazony. Moim zdaniem warto kupić płytę, przesłuchać całą, bo nie będzie tak, że pieniądze zostaną wyrzucone w błoto. Jak ktoś nie lubi ich rapu to nie musi ich słuchać.

Τettmeier
08-02-2011, 16:45
Jak ktoś nie lubi ich rapu to nie musi ich słuchać.
szerloku

@top
Sprawdzę z chęcią, po bitach jakie usłyszałem, na którejś tam z kolei sesji byłem miło zaskoczony.

Μejger
08-02-2011, 17:09
Jeru the Damaja, sprawdźcie szybko w wiki szybciej gimby szybko odp szybko

to teraz wiem czemu Peja nawiązuje do Guru w swojej zwrocie.

#topic
hejteruje bo jestem hejterem przez samo h jak krótszy huj

Wcale nie Devil Murder
08-02-2011, 17:21
Dobre video, pokazuje jak wszystko wygląda od kuchni. Ale co do samego Ryśka - tak średnio go lubię, teksty tracków nie mają jakiegoś głębszego przekazu, jak to się ma w PFK, ale od biedy można posłuchać.

Crote
08-02-2011, 20:59
chetnie sprawdze plyte, ale wyjebalbym tych wackow typu paluch, gandzior

deeL `
08-02-2011, 22:07
Nie daje Pei nawet płyty roku, zwłaszcza, że w 2011 wychodzą krążki takich kotów jak chociażby Mes czy Wena, którzy zjadają twojego (jak wnioskuję) idola jednym wersem.

Oczywiście, bo w rapie chodzi o to, żeby jeden drugiego zjadł poziomem i nawijką ..

Hip-hop nie dzieli nas, a łączy.

@topic
Słyszałem, że mają być fajne samplowane bity, więc sprawdzę parę tracków. Nie przepadam za Peją, sprawdzę na pewno track z Adasiem i tym drugim wielkim mc.

Kamor VODKA
08-02-2011, 22:09
to najlepsza płyta w całym uniwersum

@top
nie to nie dla mnie