View Full Version : Task - Rook
Siemka, moja propozycja jest o dodaniu tasek na rooku, przy najbliższym update ekipa by dodał jakiś nowy przedmioty lub dostęp do jakiegoś nowego npc który sprzedaje runki albo coś, za ich wykonaniem oczywiście.
Kierownik
08-02-2011, 15:24
Jestem na TAK urozmaiciłoby to grę na Rooku... Ekipa mówiła, że po 8.42 weźmie się za rook to czekamy i zobaczymy co dodadzą.
Naucz się pisać;/
TAK
Alojzy Bąbel
08-02-2011, 15:25
Yhym ta gzy, pisałeś to chyba na "kolanie" albo z lufą przystawioną do głowy ;p
Żarty żartami, ale propozycja sama w sobie oki, jestem za! Na roku fajnie by się grało, była by zachęta.
Oczywiście na TAK.
Tam jest i tak za dużo zrobione! Jestem na nie.
Kierownik
08-02-2011, 15:29
@Ogo.
A na mainie to może mało dodali?? Na roku też coś by się przydało... A nie dali pare misji i koniec
Oczywiście że tak, skoro taski są na mainie to czemu na rook niema , zastanawiałem się i sam chciałem dać taka propozycje.
~Bocianex~
08-02-2011, 15:30
Na tak w koncu bedzie motywowalo do dluzszej gry dziennie : D
Ja rowniez na tak, zachęciłoby to do dalszej gry i wbijania lvli, gdyż rokerzy mają troszke cięzej niz ludzie na main ;)
Naucz się pisać;/
Haha xD
@Ogo.
A na mainie to może mało dodali?? Na roku też coś by się przydało... A nie dali pare misji i koniec
Masz 90 rooka i jeszcze dużo questów przed tobą, taski na rooku było by to idiotyczne. Tam jest i tak mnóstwo respów i quesów.
Niby dlaczego za dużo zrobione? rozumiem, rook to rook i dodanie im np mocniejszych potworów z większym expem, ale taski? Czemu by nie
Jestem za
aha, oki-nie wnikam
Literówka. Ty grasz w ogóle na tym serwerze czy tylko nabijasz posty w tym temacie? : [
Niby dlaczego za dużo zrobione? rozumiem, rook to rook i dodanie im np mocniejszych potworów z większym expem, ale taski? Czemu by nie
Jestem za
Masz 90 rooka i jeszcze dużo questów przed tobą, taski na rooku było by to idiotyczne. Tam jest i tak mnustwo respów i quesów.
aha, oki-nie wnikam
Sorrki ale jestem na nie Rook i tak jest juz przesadzony z demonkami itd :mad:
jestem na nie moze bylbym na tak jakbys to napisal po polsku??
~Bocianex~
08-02-2011, 15:37
Sorrki ale jestem na nie Rook i tak jest juz przesadzony z demonkami itd :mad:
z mainem tez przesadzili(amulety) dodac cos trzeba bo juz monotonia jest na rooku a nie gra
Widzę że, tylko ty masz problem z zrozumieniem, inni jakoś zrozumieli.
Nie tasek, a tasków to raz. Staraj się pisać swoje posty zdaniami. =O
Jestem na TAK, niech i na rooku będą taski z ograniczoną liczbą pkt.
z mainem tez przesadzili(amulety) dodac cos trzeba bo juz monotonia jest na rooku a nie gra
A co niby jak by były taski to gra nie była by monotonna ? Weź pomyśl 2x zanim cos napiszesz typie : [
_T
No nie [2x]:mad:
Ta na roku z Taskimi byłaby monotonia, ale na main nie ma? Jak sa niepotrzebne na rok to po co i na main? ;o
Wcale nie Devil Murder
08-02-2011, 17:16
Już masz generał graba, nie przesadzaj :< Po co dodawać takie rzeczy? To jest wyspa dla początkujących, to Wasz wybór, że tam gracie :c
nie gram no rooku, ale jestem na tak, napewno to jakies urozmaicenie i zachecenie do gry na rooku
można dodać u generała parę .
myślę że to jest dobra propozycja
oczywiście na Tak
Oczywiście że tak, skoro taski są na mainie to czemu na rook niema
Bo rook to nie main idioto.
#t
Z tego co wiem to macie już tam jakieś taski i to wam wystarczy. A jak chcecie więcej to zapraszam na maina.
Jak koleszka u gory, jak chcecie miec taski to zapraszamy na MAIN. Oczywiscie co do propozycji jestem na nie, bo nie powinno byc takich udogodnien na rook'u, nie przesadzajmy... ;s
Jestem na tak bo i tak mało sie dzieje na roku ; p
Emzeto ^.^
09-02-2011, 11:01
Jak jest na mainie to czemu by nie mogło być na rooku? ; > wiec jestem na TAK!
Wątpie, że zrobią taski na rooku. Jestem na Tak
Co wy chcecie z Roka zrobić main ;>?
#Jestem na nie, dlaczego?. uważam że jeżeli rok jest tylko żeby przejść na maina albo kto woli zostać to nie powinno się robić z niego prawie tego samego co na mainie.
Jestem na tak, ale z jakimś ograniczeniem, a nie w nieskończoność. Skoro są na main to i na rook można je dodać tylko na jakieś rozsądne moby, a nie na spidery, raty...
Już masz generał graba, nie przesadzaj :< Po co dodawać takie rzeczy? To jest wyspa dla początkujących, to Wasz wybór, że tam gracie :c
HAHAHAHAHHA !!!!! Za te misje gówno się dostaje a trzeba się najebać ostro.. :( Grałeś kiedyś na rooku ? Jedynie tą ostatnią się opłaca ale potrzeba mieć chyba 150+ -,-
Taski by się przydały a najbardziej na przełomie 75-99 z uwagi na to, że na 75 się na bk nie wychodzi na + a na ghosty/slimy już się patrzeć nie da :(
Właściwie to nie mam zdania.
Nie ma potrzeby dodania na Rookgaardzie kolejnych głupot ,niech lepiej administracja zajmie się czymś innym. Za mało już dostaliście od administracji ,może chcecie Klapki na rooku ?
Allonsey
09-02-2011, 18:09
Jestem na TAK pomysł ciekawy i powinno tak być skoro na mainie są na roku też mogli by coś dodać
OFC . TAK
jestem na tak można by dodać u generała albo u warriora po zrobieniu u generala nie wiem po co się udzielają ci co nie grają nie rooku..
Kaziu Extreme
13-02-2011, 21:57
Macie misje na exp wiec nie wiem czego oczekujecie misje na klikanie nie ktore tez a maina na rooku robic poyebanieby bylo c'nie? Jestem na najn.
Luis Fabiano
13-02-2011, 23:15
Pomysł mi się podoba lecz chyba trochę przesadzony. Sam gram na rooku lecz na razie nie chciał bym tasków.
Lethornek
13-02-2011, 23:23
I jak zwykle nabijacze postów z maina musieli sie wypowiedzieć na nie a nabijacze postow z rooka na tak... i tak sie kur*wa z wami dogadaććććć !!
Skoro taski są na main i można zdobywać kase/lvl to na rook też coś takiego powinni dodać, może w next upade.
Już są taski. Stanowczo nie.
1st R. Boonek
14-02-2011, 00:58
Rook to rook - jestem na nie
Krulowiec
14-02-2011, 07:57
Jestem na NIE, ponieważ dlaczego "wszystko" na mainie musi być przeniesione na rook ? :\
To jest wyspa początkujących. Jeśli ktoś chce tam zostać, to niech się męczy z podstawowym.. Nie róbmy z tego alternatywnego servera non-pvp..
Azbest on de tour
14-02-2011, 15:27
Bo rook to nie main idioto.
#t
Z tego co wiem to macie już tam jakieś taski i to wam wystarczy. A jak chcecie więcej to zapraszam na maina.
Jak koleszka u gory, jak chcecie miec taski to zapraszamy na MAIN. Oczywiscie co do propozycji jestem na nie, bo nie powinno byc takich udogodnien na rook'u, nie przesadzajmy... ;s
Co wy chcecie z Roka zrobić main ;>?
#Jestem na nie, dlaczego?. uważam że jeżeli rok jest tylko żeby przejść na maina albo kto woli zostać to nie powinno się robić z niego prawie tego samego co na mainie.
Właściwie to nie mam zdania.
Nie ma potrzeby dodania na Rookgaardzie kolejnych głupot ,niech lepiej administracja zajmie się czymś innym. Za mało już dostaliście od administracji ,może chcecie Klapki na rooku ?
Macie misje na exp wiec nie wiem czego oczekujecie misje na klikanie nie ktore tez a maina na rooku robic poyebanieby bylo c'nie? Jestem na najn.
Już są taski. Stanowczo nie.
Rook to rook - jestem na nie
Jestem na NIE, ponieważ dlaczego "wszystko" na mainie musi być przeniesione na rook ? :\
To jest wyspa początkujących. Jeśli ktoś chce tam zostać, to niech się męczy z podstawowym.. Nie róbmy z tego alternatywnego servera non-pvp..
Podajcie swoje lvle oraz nicki charów, którymi obecnie gracie na rooku. Zapewne nigdy nie graliście/graliście b. krótko/graliście b. dawno. Że tak powiem: nie wpierdalajcie się z butami w dzisiejszego rooka nic o nim nie wiedząc. Trzymajcie się tego swojego ukochanego maina.
#nurt
Na tak, ale nie żeby dawały 2 lvle, tylko 10-20% + kilka-kilkanaście cc/względnie słabe eq/ozdoby/część tego zapowiadanego upa
#up
Zrozum, że większość propozycji, które padają pod kątem rooka ma na celu zrobienie z niego APO w formie non pvp, z nieco mniejszymi lvlami. To Twój wybór, czy grasz tam (przystanku w drodze na maina), czy właśnie na mainie, który jest bardzo bogaty we wszelkiego rodzaju questy.
Pzdr
Pogromczyni zla
14-02-2011, 20:44
Jestem na nie, ponieważ co taki (przykładowo) 20lvl może mieć do zabicia? Ratwormy? Slimy? Myślę, że zbyt bardzo by to ułatwiło grę na Rooku.
Azbest on de tour
15-02-2011, 11:49
#up
Zrozum, że większość propozycji, które padają pod kątem rooka ma na celu zrobienie z niego APO w formie non pvp, z nieco mniejszymi lvlami. To Twój wybór, czy grasz tam (przystanku w drodze na maina), czy właśnie na mainie, który jest bardzo bogaty we wszelkiego rodzaju questy.
Pzdr
jak do ściany
Graj sobie na tym swoim mainie, a jak się nie znasz na rooku to się po prostu nie wypowiadaj. Mówiłem - podaj lvl i nick postacią którą grasz. Ale po co ja się pytam, skoro dla ciebie rook to tylko 15 lvli które trzeba przemęczyć?
Hunted Knight
15-02-2011, 12:08
Jestem na TAK !! Ale czy wyobrażacie sobie task na Slimy ?? Milion graczy 1 Slima
~Bocianex~
15-02-2011, 12:13
Jestem na TAK !! Ale czy wyobrażacie sobie task na Slimy ?? Milion graczy 1 Slima
Dlatego tez taski beda obejmowaly takie potwory jak dwarfy,minotary,lizardy i orce wszelakiego rodzaju do tego dojda tarantule i vampy i juz bedzie urozmaicenie
Ero Senin
15-02-2011, 18:14
Powinni zamknąć sonde dla debili którzy nigdy nie wbili na rooku większego lvla niż 100 x D
super pomysl , moze zwiekszylo by to populacje rooka bo troche nudno bylo ostatnio jak gralem speckerem ;]
Magnatek.
16-02-2011, 15:22
Dobry pomysł z taskami na rook, przynajmniej by gralo wiecej ludzi.
Jestem za dodaniem taskow na rook.
p.s.
Ci któzy nie graja na rook nie wiedza ze wbic 1 lvl jest ciezej niz na mian.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.