View Full Version : Taski - Potwory!
Pjona,
Chodzi o to ze nasze potworki są często dobijane przez innych ludzików biegających po respawnach, wiec proponuje aby osoba która dostaje więcej pkt expa tej osobie zaliczane jest zabicie queena.
Wcale nie Devil Murder
08-02-2011, 15:59
No to chyba logiczne, że tak powinno być. Dużo osób na skype/gg żaliło mi się właśnie, że ludzie im dobijają potwory i nie mogą wykonywać tasków. Ofc yes.
Moim zdaniem jest dobrze i nic nie trzeba w tym zmieniać. Jakby zrobili, że ten kto zabierze więcej expa to uwierz mi, ale przeze mnie nigdy byś nie skończył taska.
jestem za:) Bo to wkurza jak ktoś dobija potworki które zjechałeś do blacka bo za tobą biega:mad:
Kornas Pall.
08-02-2011, 16:46
Moim zdaniem jest dobrze i nic nie trzeba w tym zmieniać. Jakby zrobili, że ten kto zabierze więcej expa to uwierz mi, ale przeze mnie nigdy byś nie skończył taska.
Fajnie się dowartościowujesz ...
@top
Jestem za ,jest to czasami denerwujące ;D
Arcano Druid
08-02-2011, 16:49
heheh ja na nie mi tak ksuli wiec ja tez tak robilem innym !
powinni zrobic taski na msc/umy/onimby od 850 lvl'a :/
jestem na tak...
znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Był podobny temat jest dobrze tak jak jest.
jestem na nie.
Jestem na tak powinno temu zaliczać kto zbije więcej i dostanie więcej expa bo niekiedy podlatuje mały level i dobija :P
Magnetic
08-02-2011, 17:39
To dobry pomysl .
Jestem na TAK
Zabicie to zabicie, a jak sobie nie radzisz to daj sobie spokój z taskami.
Mi to nie przeszkadza, więc jestem na nie.
Zabicie to zabicie, a jak sobie nie radzisz to daj sobie spokój z taskami.
Dokładnie ;s
Jak kogoś pobijesz w realu a później ktoś go zabije to Ty idziesz do pierdla za zabójstwo a morderca za pobicie?;p
Bekowe porównanie.
Jestem na nie, jak jesteś ogarnięty to sobie poradzisz ;)
~Bocianex~
08-02-2011, 19:33
Rowniez jestem na nie :) Dlaczego? :
Nawet dobra propozycja ale czy zrobia to
Jestem na Tak
Dla dobijaczy jest to zla propozycja XD. Ja jestem za tym zeby zrobic wlasnie kto zdobyl najwiecej expa ten 'dostaje potwora', bo jak np. Uwale 4 wardy ktore uciekna na blacku, ktos dobije no i mam loota+4 wardy na taska do tylu. ; [
Emzeto ^.^
09-02-2011, 10:59
Jestem na TAK ! ; ] bo tak to mi to przeszkadza ; / bije sobie i taki dolatuje i dobija...
Jestem na tak.
Może i się przyda ,jak wiemy ludzie wpychają się i zabijają nam potwory ,na co niestety nic nie poradzimy. Powiedzmy ,że ten kto "zabił" 60% potwora ,to się liczy a ten kto ma 40% - nie.
Master Maniek
09-02-2011, 16:20
Generalnie powinno być na przewage expa, aczkolwiek ten kto zadaje ostatni hit to ten mobka zabija.
Nie wiem czy tego chcesz, bo jakby wpadł ci taki Torus czy Saru na respa to nic nie potaskujesz, bo na expa go nie weźmiesz, a tak może ci się udać dobijać :D
Jestem na nie.
Jak dla mnie powinno to zostać zmienione, że osoba, która zabrała najwięcej HP potworowi ma go zaliczonego w tasku. Tak samo powinno być z lootem, ale to już się nie zmieni :]
Everlast
09-02-2011, 18:50
Szejku - Dobre HEHEHE
#t
Niech będzie tak jak jest , jeśli nie jesteś szanowanym graczem to rzecz jasna nikt ci nie będzie pomagał , wręcz utrudniał exp`a zrobiłeś tą propozycję ponieważ trochę cie boli że wszyscy po tobie jadą , nie wnikam.
#btw. Niech będzie tak jak jest , ja osobiście nie mam z tym problemu wykonuję po parę tasków dziennie i nie narzekam , zrobili możliwość dostawania exp`a/kasy za wykonane zadania to na pewno to przemyśleli.
Blood Raven
09-02-2011, 21:36
Jestem na tak, denerwujące jak robisz taska na kingach 450 levelem a tu biega jakiś 800 i wybija :/
Były już takie tematy, masz pecha jeżeli wybijają ci to już nic na to nie poradzisz
#Jestem na Nie.
Jestem na tak ponieważ nawet nie chodzi o to że ktoś dobije tylko potwory się same dobijają i ich nie zalicza ;)
Jestem na tak, przydałoby się... To się staje wkurzające.
Jestem na tak ponieważ nawet nie chodzi o to że ktoś dobije tylko potwory się same dobijają i ich nie zalicza ;)
ja też jestem na tak z tego samego powodu
denerwuje mnie że potwór dobije i mi nie zalicza
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.