PDA

View Full Version : Nokia C6 czy Samsung Wave 2 Pro GT-S533

n0name1
08-02-2011, 19:55
Tutaj możecie wyrażać swoje opinie na temat telefonu Nokia C6 i Samsung Wave 2 Pro GT-S533 (Opinie muszą być z waszego życia nie jakieś opisy z neta.).Możecie również oddać głos na jeden z telefonów.

N-series
08-02-2011, 22:06
moje kolezanki maja te telefony , dzis samsungiem sie bawilem , jutro ide po c6 xd to dam raport

n0name1
09-02-2011, 15:00
Oczywiscie ze nokia ! :D Samsung to zło ...
Nie czytałeś ?? Masz napisać dłuższą opinie o telefonie jak to było u Ciebie.Jeśli post nic nie wnosi do tematu to wystarczy się nie udzielać ,a nie tylko patrzysz jak tu posta nabić ;]

ViVuSeK
09-02-2011, 17:07
Trudno byłoby tu wybierać.

Ja zdecydowanie wolałbym Nokię C6 ,Samsung Wave to także dobry telefon. Znam wiele osób ,opinię są dobre. N C6 - co mogę powiedzieć ,na pewno łatwa w obsłudze ,większość wybiera go też ze względu na dobry aparat. Ma też funkcjonalny GPS i wiele jakiś innych drobiazgów. O telefonie Samsung Wave też można dużo powiedzieć. Duży wyświetlacz to jego najmocniejsza strona ,ma wysoką rozdzielczość ,również dobry aparat fotograficzny ,jest szybki w użyciu ,ale też drogi ; )

Ja myślę ,jak już napisałem ,że NC6 jest zdecydowanie "najlepsza".

Styl
09-02-2011, 17:23
Bierz C6. Mam ten telefon od paru dni i sprawuje się zajebiście! Trochę pieprzenia z tymi certyfikatami do gier, ale co tam :D. Bierz c6

Azielu$
09-10-2011, 13:18
Mam C6 jakoś od marca. Fajny fonik, aparat robi w miarę ładne zdjęcia, może nie jest za głośny, ale w końcu to nie telefon muzyczny. Wygodna klawiatura, a telefon chodzi w miarę płynnie. Polecam. ;d

Nie miałeś co robić tylko odświeżać tak stare tematy.. /Ferrum