View Full Version : FABU?A ft. Chantelle Jackson - Ziarna Czasu
http://www.youtube.com/watch?v=dYZs74z2jUA&feature=feedu
Mega : O
Propsy.
Wcale nie Devil Murder
09-02-2011, 14:49
Nawet dobre, chociaż bit lekko zjebany :D. Ale ogólnie podobało mi się, szczególnie to wejście Rihany, fajnie się skomponowało z całością. Czekam na dalsze tracki :>
Tumanbuga
09-02-2011, 15:03
Wytwórnia Step Records oraz FABUŁA mają zaszczyt zaprezentować pierwszy oficjalny teledysk promujący zbliżającą się wielkimi krokami płytę "MADE IN 2".
Singlowy utwór zatytułowany "Ziarna Czasu" jest swoistym wehikułem i zabiera nas w podróż alejami po cmentarzu wspomnień.
Autorem bitu jest Poszwixxx [Fabula Produkcje], a gościnnie w refrenie pojawia się młoda obiecująca piosenkarka z Wielkiej Brytanii Chantelle Jackson. Za klip odpowiada ekipa FABUŁA VIDEO we współpracy z Jackiem Wiśniewskim (JACO PRODAKSZYN STUDIO).
Już niebawem kolejne single i klipy, bądźcie czujni.
Czekałem na FABUŁE , jaram się bitem a chłopaków nie trzeba komentować , dobrze tekstowo jak zawsze . Damski wokal zajebiscie sie wpasowuje w takie kawałki , czekam na płyte .
Τettmeier
09-02-2011, 15:21
Wiadomo, że panów nie trzeba przedstawiać. Osobiście nie spodziewałem się tak zajebistego tekstu i wykonania po Konradziwie, czy jak to odmienić, są po prostu kozackie. Pozostała trójka no to Dzieło Sztuki ok. 1,5k odtworzeń, najczęściej słuchana przeze mnie płyta - jakieś pytania? To jest to na co czekałem, F do A polskiego rapu klasyk!
Masakra!
Jaram sie Fabułą, nowa płyta to będzie miazga. :D
A co do Devila to pomyliłeś bity Fabuły ze swoim techno.
Nigdy nie słuchałem FABUŁY, ale ten kawałek mi się podoba.
Białystocki RAP!!!!
Props ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.