PDA

View Full Version : Polski hip-hop nadal w natarciu!

Coterson
09-02-2011, 16:35
http://muzyka.wp.pl/gid,608238,title,Polski-hip-hop-nadal-w-natarciu,galeria.html
Wypowiadajcie się! Każdy kto chociaż trochę się tym interesuje albo chce wprowadzić tu odrobinę zamieszania!

Gruba Impra z Mikielem
09-02-2011, 16:42
Jak mam napisać na co czekam to jest kilkanaście płyt:
O.S.T.R. - Jazz, Dwa, Trzy W.E.N.A. - ? Pyskaty - ? Chada- WGW Slums Attack - Reedukacja Parias - ? Ero/Bez Cenzury - ? 2Pe - ? Łona - ? Mes - ? Zeus - ? Proximite - ? GANDZIOR - GORĄCE WERSY PŁONĄ Te-Tris - ? Fabuła - Made in 2 Warszafski Deszcz - Prawde Powiedziafszy Diox/The Returners - Logika Gry

^down
A no, Logik Gry, zapomniałem
dopisuję

Τettmeier
09-02-2011, 17:04
Jak mam napisać na co czekam to jest kilkanaście płyt:
O.S.T.R. - Jazz, Dwa, Trzy W.E.N.A. - ? Pyskaty - ? Chada- WGW Slums Attack - Reedukacja Parias - ? Ero/Bez Cenzury - ? 2Pe - ? Łona - ? Mes - ? Zeus - ? Proximite - ? Te-Tris - ? Fabuła - Made in 2 Warszafski Deszcz - Prawde Powiedziafszy

czekam na wyżej wymienione + Logika gry od Dioxa & The Returners, płyty od Hemp Gru, DR2 jeśli ma być w tym roku (nie orientuje się zbytnio, ale coś słyszałem)! Jak się przypomni to dopiszę jeszcze. xd

Demon
09-02-2011, 17:38
[QUOTE=Gruba Impra z Mikielem;846405]Jak mam napisać na co czekam to jest kilkanaście płyt:
O.S.T.R. - Jazz, Dwa, Trzy W.E.N.A. - ? Pyskaty - ? Chada- WGW Parias - ? Ero/Bez Cenzury - ? 2Pe - ? Łona - ? Mes - ? Zeus - ? Proximite - ? GANDZIOR - GORĄCE WERSY PŁONĄ Te-Tris - ? Fabuła - Made in 2 Warszafski Deszcz - Prawde Powiedziafszy Diox/The Returners - Logika Gry

szczegolnie W.E.N.A, na niego czekam najbardziej : [!
2011, moze byc HOT rok : /

Tumanbuga
09-02-2011, 19:40
Generalnie to czekam na :

Parias - ?
W.E.N.A. - ?
Pih - DR2
Fabuła - Made in 2
Diox/Returners - Logika gry
WFD - Prawde powiedziafszy
Proximite - ?
Zeus - ?
Chada - WGW
O.S.T.R. - Jazz, Dwa, Trzy

Reszta np. Hemp Gru , Mes będą dodatkami.

czekam na wyżej wymienione + Logika gry od Dioxa & The Returners, płyty od Hemp Gru, DR2 jeśli ma być w tym roku (nie orientuje się zbytnio, ale coś słyszałem)! Jak się przypomni to dopiszę jeszcze. xd Pih w wywiadzie (http://www.youtube.com/watch?v=nS5L0uXdduA) wspomniał , że płyta będzie w 2011 , chociaż znając jego to nie przekonał mnie tym zbytnio .

Coterson
09-02-2011, 19:56
Pih w wywiadzie (http://www.youtube.com/watch?v=nS5L0uXdduA) wspomniał , że płyta będzie w 2011 , chociaż znając jego to nie przekonał mnie tym zbytnio .
Pih podczas koncertu u mnie w mieście dnia 22.01.2011 jak to zawsze podpisywał koszulki, czapki i płyty, miałem okazje zamienić z nim kilka słów i osobiście mi powiedział, że jego płyta "Dowód rzeczowy nr. 2" wyjdzie jeszcze w tym roku, potem to samo powtórzył na scenie xd

Coller
09-02-2011, 22:49
Pih podczas koncertu u mnie w mieście dnia 22.01.2011 jak to zawsze podpisywał koszulki, czapki i płyty, miałem okazje zamienić z nim kilka słów i osobiście mi powiedział, że jego płyta "Dowód rzeczowy nr. 2" wyjdzie jeszcze w tym roku, potem to samo powtórzył na scenie xd

CZekam czekam ...i jaram się :D

oczekiwane płyty;
Pih_Dowód Rzeczowy nr. 2 [?] ~
Eldo_?_
Tede_?_

co nie zmienia faktu,że pozostałe,które wyjdą też przeslucham ; ]

deeL `
09-02-2011, 23:31
O.S.T.R. - Jazz, Dwa, Trzy
Fabuła - Made in 2
Diox/Returners - Logika gry
Proximite - ?
Zeus - ?

To są oczekiwane przeze mnie krążki.

Szejk
10-02-2011, 01:49
Tylko Peja i O.S.T.R. - jestem psychofanem.