PDA

View Full Version : Medi Top Glon feat. Peja - luta w huii dobrze w huii

Alfons
09-02-2011, 16:44
http://www.youtube.com/watch?v=BYZs0gkLzrY&feature=related

Kozak w huii

Gruba Impra z Mikielem
09-02-2011, 16:47
Nowe, na youtube wrzucone 2 lata temu, ale pewnie było zablokowane i dopiero dziś dali publicznie, jaram się max bo takie coś to jak po 2 latach wrzucone to max dobre. Reedukacja najlepsza produkcja stulecia, jaram sie Glon nigdy an scenie najlepszy raper jaram sie.

ALE TEN GLON JEST MARNY, NIE WIEM JAK GIMBY SIĘ NIM JARAJĄ
SZELER > GÓWNO > SŁOŃ > KORBA > GANDZIOR GLONY PALUCHY

Bzdonc'
09-02-2011, 16:53
gówno jakich mało :C

Wcale nie Devil Murder
09-02-2011, 18:08
gówno jakich mało :C

PODBIJAM.

Nie podobało mi się, bo chyba mieli w ustach kluski (ew. wafle XD) jak nawijali. Track cieniutki, zero przekazu :O.

Kapitan Alkohol.
09-02-2011, 19:24
Nowe, na youtube wrzucone 2 lata temu, ale pewnie było zablokowane i dopiero dziś dali publicznie, jaram się max bo takie coś to jak po 2 latach wrzucone to max dobre. Reedukacja najlepsza produkcja stulecia, jaram sie Glon nigdy an scenie najlepszy raper jaram sie.

ALE TEN GLON JEST MARNY, NIE WIEM JAK GIMBY SIĘ NIM JARAJĄ
SZELER > GÓWNO > SŁOŃ > KORBA > GANDZIOR GLONY PALUCHY
Kolejny post skopiowany z hh.pl albo YT ? Żałosny jesteś 'gimbie'. Powiedz mi jakie/jakich składy/ms Ci pasują, tylko podkreślam Tobie, a nie kolesiom piszącym na hh.pl :) Aha i glon był na scenie jak Ty latałeś z tornistrem do 1 kl szkoły podstawowej. (Glon działał na polskiej scenie ok 2000 roku i ciut dalej)

#top
Osobiście mi się podoba, Glon ma zajebisty głos, ale średni skill i to UUUU bicie działa mi na nerwy Xd.

deeL `
10-02-2011, 00:43
Nie podchodzi mi. Bit w sumie lajtowy, ale wokal tego typka żałosny, flow to samo.

mikiel ty nie wiesz co to hip hop ;/

Szejk
10-02-2011, 01:46
Beat moim skromnym zdaniem zajebisty. Peja pojechał ładnie, a dalej tylko DNO I GLONY!