View Full Version : Ultimate Healing Rune
Cze.
Propozycja dotyczy UH'a zeby zwiekszyc jego sile oczywiscie nie da wszystkich profesji.Proponuje zeby zostaly dodane 2 rozne UH'y dla EK/RP ten slabszy UH i dla MS/ED lepszy.
Dlaczego slabszy UH dla EK/RP a lepszy dla MS/ED ?
EK/RP posiadaja niski mlvl czyli powinni mniej uhac natomiast MS/ED majac wiekszy mlvl i to sporo powinni wiecej i to o wiele wiecej uhac niz do tej pory.
W tym momencie jest to dla mnie glupota zeby kosztem EK/RP profesje magiczne mniej uhaly kogos na potworkach czy pk.
Co myslicie o tej propozycji ?
Jestem na tak :) Nie obciąży to bardzo silnika, a może to być przydatne
Tak jak kiedyś mówiłem, ek/rp mogliby używać evil uha, a ms dostałby ultimate healing rune, która by była powiedzmy od 50 mlvla.
Jestem na tak. Wystarczy dodać uha dla ms/ed, aby go używać należałoby mieć 51 m lvl i po kłopocie. Czemu 51 magiczny? Na razie na serwerze maksymalny mlvl u palka jest 46(niedługo 47)+emerald ring daje nam 49 magiczny.
Logiczne jest, że jeśli profesja jest magiczna(ms/ed) to powinna lepiej 'władać magią' , a co za tym idzie-więcej uhać. Jestem na tak.
Jak dla mnie to:
MS - profesja magiczna powinna mieć tylko i wyłącznie czar ' exura vita ', a nie jakieś uh'y.
ED - to samo co u ms, profesja magiczna powinna się leczyć tylko i wyłącznie czarem ' exura sio "Nick ' , a nie uh'em.
EK - profesja która bije z ręki tutaj powinien zostać taki uh jaki jest i w ogóle nie dodawać innego i pod żadnym pozorem nie zmniejszać leczenia.
RP - profesja która powinna się leczyć swoim czarem, który powinna ekipa zrobić.
Nie!
Taa, jak najbardziej zawsze to pomoże w różnych questach.
Blood Raven
10-02-2011, 18:12
Jestem na tak, uh dla ms/ed może być od 100 m lv i 100 lv :) a dla rp i ek evil uh niech zostaje.
Jestem na NIE !!!
Co jeszcze? Może runę która po zakupieniu za 5 zł daje nam nieśmiertelność?
#Wywalić kaptur, amulety.
Każda postać ma swoje plusy .
jedna lepsza w pvpe
a druga lepsza do expienia ;D
Ed/Ms/Rp to postacie co się leczą swoimi czarami.
nic nie zmieniać
Nie!
Jestem na nie nic nie zmieniać niech się zajmują upadate ulepszaniem servera a nie go pogarszaniem .
Nie i tyle :q Powinni zrobic tez inny, oddzielny czar dla RP jak to na rl jest - exura san (: Tyle, elos xd
Zez, weź się uspokój. Zacznij patrzeć obiektywnie, a nie subiektywnie, aczkolwiek twoja propozycja jest ciekawa, trzeba tylko co nieco pozmieniać w niej i będzie git.
Jestem na nie ponieważ jeszcze więcej osób by uhało z bota w city.
Prawie jak Kamil
10-02-2011, 22:59
Zez, weź się uspokój. Zacznij patrzeć obiektywnie, a nie subiektywnie, aczkolwiek twoja propozycja jest ciekawa, trzeba tylko co nieco pozmieniać w niej i będzie git.
Proponuje abyś sie Ty ogarnął idioto ;|Najpierw piszesz aby się uspokoił a później, że dobra propozycja. Rozdwojenie jaźni?
@TOPIC.
Moim zdaniem od leczenia jest druid a nie sork.
Jestem na nie ponieważ jeszcze więcej osób by uhało z bota w city.
To jest już wtedy sprawa dla GM, od tego jest RRV żeby napisać na daną osobę raporta.
Nie i tyle :q Powinni zrobic tez inny, oddzielny czar dla RP jak to na rl jest - exura san (: Tyle, elos xd
Wiesz, tibia 7.6 a 8.42 się troszkę różni, za czasów 7.6 były tylko takie czary, nie ma co wprowadzać takich z nowszych tibi.
Jak dla mnie to:
MS - profesja magiczna powinna mieć tylko i wyłącznie czar ' exura vita ', a nie jakieś uh'y.
ED - to samo co u ms, profesja magiczna powinna się leczyć tylko i wyłącznie czarem ' exura sio "Nick ' , a nie uh'em.
EK - profesja która bije z ręki tutaj powinien zostać taki uh jaki jest i w ogóle nie dodawać innego i pod żadnym pozorem nie zmniejszać leczenia.
RP - profesja która powinna się leczyć swoim czarem, który powinna ekipa zrobić.
Nie!
#Kosa.
Dlatego ty nigdy nie będziesz prowadził własnego serwera, a gdybyś miał to, u Cb na OTS wgl'e nie byłoby uhów, ludzie leczyli by się grzybami, nie byłoby czarów, wszyscy bili by się z kij XD.
Za nim coś napiszesz zastanów się dwa razy, widzisz w tym sens żeby profesje magiczne nie mogły używać uhów ;>?. Ogar
Proponuje abyś sie Ty ogarnął idioto ;|Najpierw piszesz aby się uspokoił a później, że dobra propozycja. Rozdwojenie jaźni?
Naucz się pisać i czytać ze zrozumieniem, a później się wypowiadaj, karle intelektualny.
Wytłumaczę ci:
Zez, weź się uspokój.
To było pisane dla żartów, bo znam się z tym kolesiem.
Zacznij patrzeć obiektywnie, a nie subiektywnie
Chodzi mi oto, żeby kierował się dobrem swoim i innych, a nie tylko swoim. Widzę że nie wiesz co oznaczają słowa obiektywnie i subiektywnie, ale to już nie moja wina.
aczkolwiek twoja propozycja jest ciekawa
Propozycja jest interesująca, ale trzeba zmienić to i owo, żeby weszła w życie, bo jak na razie wyniki sondy mówią same za siebie.
@TOPIC.
Moim zdaniem od leczenia jest druid a nie sork.
Bardzo dużo wniosłeś do tematu swoją wypowiedzią, nabiłeś tylko i wyłącznie post, więc nie oceniaj mojego jak sam piszesz posty, które są zapchajdziurami.
Jestem na tak, ale według mnie to i tak nie jest za bardzo potrzebne.
Jak chcesz sio/uhera to oczywiste, że weźmiesz sio ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.