View Full Version : [Strona] jak sprowadzi? wi?cej ludzi sprawdz tutaj!
Sprawa jest jasna aby grało więcej ludzi trzeba zrobić jakąś jedwabistą mapkę i postawić uwaga! serwer WAR.To na 100% przyciągnie ludzi bo
propozycja to by była taka:
-trainery
-każdy startuje od 20 lvl
-za zabicie dostaje jakiś lvl/exp
-za zabicie dostaje ajkis prezent np scrool taka kartka co jak naciśnie to wzrośnie mu exp/lvl lub itemy addonowe do zrobienia addonów.
-Priv konta
-w tym przypadku pacc za free równe prawa (free pacc tylko na serwie war!)
-depo do schowania swoich prezentów z deadów
-SUKCES MUROWANY WIEM BO SAM BYŁEM ADMINEM NA JEDNYM Z TAKICH OTS I NIE ŻAŁUJĘ.
Sprawa jest jasna aby grało więcej ludzi trzeba zrobić jakąś jedwabistą mapkę i postawić uwaga! serwer WAR.To na 100% przyciągnie ludzi bo
-trainery
-za zabicie dostaje ajkis prezent np scrool taka kartka co jak naciśnie to wzrośnie mu exp/lvl lub itemy addonowe do zrobienia addonów.
-Priv konta
Ten serwer odniósł taki sukces, że już nie jesteś tam adminem i przekazujesz nam swoją cenna wiedzę na jego temat tutaj tak? :)
Serwer WAR to chwilowa "przyjemność" i w dodatku nie każdy lubi taką siekankę. Moim zdaniem nie ma to większego sensu.
Bez stałego nadzoru byłby to festiwal botterów.
Osobiście nie znam żadnego DOBREGO serwera WAR, może to też dlatego że nigdy nie zagrzałem na żadnym zbyt wiele mojego cennego czasu, ze względu na to że to słaba i krótka przyjemność moim zdaniem.
Nie wiem - pisze się oddzielnie. Jak mają grać tutaj tacy ludzie, którzy jedyną wiedzę zdobywają przeglądając neta - to ja dziękuję.
Lepiej jak będą grali ludzie ogarnięci, nie idźmy na ilość.
Larusso
Nie podoba mi się twoja propozycja. Jestem pewien, że innym też się to nie spodoba. Twoim pomysłem na pewno nie przyciągniesz ludzi na APO 7.6 i APO 8.4, tutaj trzeba czegoś mocniejszego, czegoś wyjątkowego.
Nie napisałeś nawet pod jaką tibię miałby być ten WAR OTS.
Idźmy na jakość ^.^
Idźmy na jakoś ^.^
Jakoś to bydzie :]
@topic
Niestety, ale postawienie serwera "war" pod 7.6 nie jest dobrym rozwiązaniem. Nie ma się co oszukiwać na APO gra mniej osób co kiedyś głównie przez to, że Tibia idzie do przodu (jeżeli chodzi o wersje) i nowy gracz, który nie grał na wcześniejszych wersjach nie będzie grać na czymś "starym".
Propozycja może i dobra, ale nie daje długotrwałego efektu w postaci większej ilości ludzi.
.:Edzio:.
11-02-2011, 07:43
Nie wiem - pisze się oddzielnie. Jak mają grać tutaj tacy ludzie, którzy jedyną wiedzę zdobywają przeglądając neta - to ja dziękuję.
no wlasnie , ehhh ; /
top%
nie ma takiej opcji nawet
Sa inne i lepsze pomysły zeby sprowadzic więcej ludzi
Kamor VODKA
11-02-2011, 09:04
to jest internet
ludzie odchodzą od czegoś i przychodzą nowi
nie da sie chyba zapobiec upadku ogółem TIBII
Na pewno nie darmowy pacc. Co do takiego serva mógłby powstać ale właśnie normalnie z paccem, a także nie byłby włączony cały czas, tylko w ustalonym dniu w tygodniu/godzinach w dniu.
Jak sprowadzić więcej ludzi?
Zacznijmy, że nowych graczy nie odrzuca serwer... A sami gracze! Przecież teraz w większości grają tu imbecyle którzy nie umieliby odmienić przez przypadki wyrazu "ojczyzna"... Dodatkowo, będąc negatywnie nastawieni do ludzi którzy proszą o pomoc (jakąkolwiek) sami ich zniechęcacie do gry. Wina nie leży po stronie serwera, lecz graczy. To oni powinni się zmienić, a nie zmieniać wszystko dookoła.
głupie, idz na byle jaki ots war i tam pograj, proste..
#Nie...
Warapo już było kilka razy otwierane ale to dla zabawy i nic nie przyciągało ludzi ?? Więc ta twoja propozycja ' śmieszna ' nic Ci nie pomoże i nic do serwera nie wniesie :cool: .
to by nie przyciąglo ludzi aby by zmniejszyło .
poprostu czeba zrobić jakomś dobrą reklamę co by przyciągała ludzi ;)
i dobrze ją zareklamować .
Zaznaczyłem ' raczej nie ' ponieważ ten server odniósł już bardzo duży sukces. I prawie zawsze na stronkach z Ots'ami jest top1, więc sądzę że Twoja propozycja jest zbędna chcesz pograć na Warze to zapraszam na inne servery które są podróba APO i są war'ami.
Lipek Aldix
11-02-2011, 15:55
-trainery
-Priv konta
Serwery typu "war" to zabawa na chwile, granie na takim syfie na dłuższą metę nie ma najmniejszego sensu. Twoje "exp scrool'e" i inne gówna są żywcem "zajeb@ne" z War serwera którego nazwy nie powiem... Jeśli to taki murowany sukces to na co czekasz? Kup dedyka postaw serwer, zrób mapkę i graj a nie pisz tutaj denne propozycję które i tak nie przejdą... :|
Ten serwer i tak już ma sukces w kieszeni, nie ma już takiej ilości graczy jak kiedyś, ale nadal się rozwija i przyciąga nowych graczy, więc w jakim celu mają robić kolejny syfiasty serwer typu Rox? No thanks :|
Pozdrawiam Lipek.
Postawienie war otsa to osobna sprawa i tak jak James jest to chwilowa przyjemność. Kwestia pogrania 2-3 dni i serwer się nudzi. Aby na serwer 7.6 ściągnąć ludzi trzeba dobrze rozreklamować serwer jednak mimo tego jest to i tak bardzo trudne, bo ten serwer miał już swoje lata świetności.
Większego gówna nigdy nie czytałem w tym dziale. Gdyby wprowadzili te rzeczy to ten OTS byłby chyba gorszy od mazurka. xd
Jestem na nie...
O kurde, chyba dlugo myslales nad propozycjami i ogolnie nad dobrym ujeciem tej propozycji, gratuluje. Co do samych propozycji to oczywiscie gowno, na zadna sie nie zgadzam, elos XD
Diduus v.0.2
11-02-2011, 19:08
Oczywiscie ze jestem na nie,bylby to server na kilka dni,a APO 7.6 bedzie ciezko rozreklamowac bo juz byl czas "najlepsiejsiejszy" ;]
Domcio Old
11-02-2011, 21:24
jestem osobiscie na nie jak wiekszosc graczy nic by nie dal taki server i wiekszosc z graczy 7.6 by sie przniosla zapenwe na ten server WAR....i taki server nie potrzebny bo mortiis by nie mial z niego zadnych korzysci ..
KaZeK Banned v1.
12-02-2011, 10:21
Twoja propozycja jest bezsensowna. Każdy zaczynał od 1 lvla i jakoś dali rady ;)
Jestem w 100% na nie!
Fatalnie
12-02-2011, 11:33
Zainteresowanie administracji problemami graczy (odpowiadanie na e-maile,prywatne wiadomosci itp),takze by pomogly,przydalo by sie wiecej osob,a takze jakis maly serwer glosowy na ktorym administracja mogla by przesiadywac w wolnych chwilach,gdzie gracze mogli by opisac swoj problem,przyspieszylo by to rozwiazywanie owych problemow,rozumiem,ze e-maili i prywatnych wiadomosci jest sporo,ale jednak ludzie i tak majac tego swiadomosc irytuja sie,i traca checi do gry chociaż są tego świadomi,że jednak każdy by chciał być "obsłużony" jak najszybciej i jak najlepiej.
Niestety próbuje tydzień nawiązać kontakt z administracją,e-mail wysłany 2x (czytelny,wszystko ładnie opisane) oraz prywatna wiadomość do Santano(jeśli to czytasz sprawdz swoją skrzynkę odbiorczą na forum,tam jest opisana cała moja sytuacja),narazie bez odzewu chociaż mam jeszcze nadzieję,że jakoś to uda się rozwiązać,a problem jest poważny i czas tu się także liczy,a takich problemów jak moje pewnie jest wiele,no ale jednak cierpliwość traci każdy człowiek z biegiem czasu.
Wiadomo ludzie nie maszyny,ale dobre pomysły pozwoliły by odciążyć troszkę i zwiększyć możliwość kontaktu z administracją,a takie napewno są potrzebne.
Tak jak już pisałem w jakiejś innej propozycji dotyczącej nowych serverów, jestem znów na nie. Ponieważ osoby grające na 7.6 przejdą na wara i będzie mniej osób, a ekipa i tak ma dużo roboty na 3 serverach.
Pogromczyni zla
15-02-2011, 16:33
Nie popieram Twojego pomysłu. Jest on raczej głupi i zbędny. Nie mam więcej nic do powiedzienia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.