View Full Version : [Strona] Team Fortress 2
Witam!
Jako, że powstały już dwa serwery do CS proponuję aby zastanowić się nad postawieniem serwera TF2. Około 24 sloty w zupełności wystarczą, na forum jest sporo użytkowników grających w TF. Jest to wydatek około 1100 zł rocznie na bardzo stabilnym hostingu progamers.pl.
^Gpiotras~
11-02-2011, 14:58
Boże, widzisz i nie grzmisz...
Może zaraz mają postawić server do metina czy Wowa X_x''?
Nie.
APO to nie jest jakiś serwis gier...
Jak oferują Wam CS'a to powinniście się cieszyć ;) Nigdzie indziej tego nie zobaczycie..
Jestem na nie.
Jestem zdecydowanie na nie ponieważ APO to jest server tibijski, już i tak dodali CS'a i straciliśmy na tym.
wystarczająco starczą dwa servery cs ..
Nigdzie indziej na stronie ots nie zobaczysz servera cs; D
ciesz się tym :P
po co dodawać kolejny gry dodadzą to będzie zaraz dodać metina itp
Nie nie i nie
chyba że będziesz dawał na to kase ;))
Cieszcie się, że jest chociaż ten serwer Counter Strik'a. ogólnie APO to sieć serwerów Tibii, a nie jakichś innych gier. Poza tym nie ma sensu stawiać serwera TF2, bo odejdą ludzie z CS'a i będzie tak samo jak z 8.42 po wprowadzeniu ROX'a. Jestem na nie.
Nie. I tak mają za dużo na głowie. Zresztą mało kto gra w TF2.
Jestem za! Świetna gra i chętnie bym pograł online na jakimś apowskim serwie. xd
Spoko, ale ty płacisz za serwer. :P
#topic
Jestem na nie. Niedługo będziecie chcieli zrobić z apo kurnik. :|
Administracja ma już i tak dużo problemów, a Ty chcesz dołożyć kolejny, więc pomyśl, czy twoja propozycja się nadaje. Jestem na nie.
Jestem na Nie.
Jest CS i więcej chcielibyście otrzymać ,jak powiedział Adasik może powtórzyć się sytuacja z serwerem 8.42 i ROX ,wiekszość go opuści
Jeśli masz na to kasę to proszę bardzo ; )
.Vimpexx.
11-02-2011, 17:36
Witam!
Jako, że powstały już dwa serwery do CS proponuję aby zastanowić się nad postawieniem serwera TF2. Około 24 sloty w zupełności wystarczą, na forum jest sporo użytkowników grających w TF. Jest to wydatek około 1100 zł rocznie na bardzo stabilnym hostingu progamers.pl.
To nie koncert życzeń.
@Topic
Jestem na Nie, jest już serwer 7.6, 8.42, CS 1.6 i CS 2D, czego więcej chcecie?
Jakieś TF, może własny serwer w Metinie, L2, a może w Mario? :|
:confused::(:(:(:(
Beka.
Emzeto ^.^
11-02-2011, 17:52
Niedlugo bedzie przerobiona tibia w pokemon :D jest taka xd a moze dragon ball? ; > jestem na NIE!
Jesli postawisz nam serwer to oczywiscie ze tak... ;[
Propozycja do bani, Mortiis nie sra kasa a poza tym ciesz sie ze w ogole jest taki serwer CS, bo normalnie to nie powinien takiego czegos robic (: !
Nie. I tak mają za dużo na głowie. Zresztą mało kto gra w TF2.
Haah .Mało kto gra w TF2 ?? Weź się zastanów zanim coś napiszesz .
#Topic
Jestem na Tak.Serwer można postawić na gorszym hostingu.Kase można brać za Premium ,a TF2 to dobra gra.Mam ją na STEAM i polecam każdemu.Można się oderwać od tego nużącego zabijania zwykłym karqbin.
To jest dobry pomysł, ale trochę za wcześnie na to... Myślę, że za około 1.5 roku będzie można coś takiego wprowadzić. Musiałby serwer CSa bardzo dobrze się rozwinąć i APO byłoby wszechstronne.
Powtórzę jeszcze raz - wg. mnie jest trochę za wcześnie, aby myśleć o Team Fortress 2.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.