View Full Version : Rook Arena
Mam dwie propozycje do przedstawienia ...
1.Jak wiecie na rooku są dwie areny na facc .
lewa strona nie ma znaczenia
a po prawej stronie są dzwi i czeba mieć pacca aby z niej korzystać
proponuję zlikwidować te dzwi aby arena była dostępna dla graczy z facc ;D
.................................................. .................................................. .
2.Proponuję aby na facc arena była dostępna dla graczy z facc czyli jak we wczesniejszej propozycij..
ale tutaj proponuję dodać na pacu arene która była by pare osobowa
jak wiecie na rooku jest boss dark prices .
ludzie mogli by wyprubować swoich sił .
na paru potworkach z iherami na arenie ; )
ile osobowa arena to już od administracij zalerzy
Twoja pisownia razi w oczy.
Co do 1. propozycji nie mam zdania, lecz co do drugiej to jestem na tak. Warto sprawdzić czy w ekipie da się radę zabić jakiegoś moba.
Blood Raven
11-02-2011, 17:18
Tylko 2 propozycja.
Taka rada jak chcesz pisać bez błędów napisz sobie na początku w wordzie bez błędów i po prostu przekopiuj na forum.
Agusto bello
11-02-2011, 17:22
Jestem na tak nareszcie by można było zobaczyć swoje siły na arenie ;P
a skoro arena stoi na facc to powinna być dostepna dla graczy facc ;D
Kosik Czarny 2v0
11-02-2011, 17:26
Zaznaczyłem drugą propozycję.
Ale wymaga ona jakieś udoskonalenia ?
Jak napisałeś Princes jest. I tylko ten potwór jest do ekipy na reszcie się solo expi czy coś.
Ekipa Apo musiała by to jakoś dopracować albo dodać nowe "ekipa potworki :)".
Co do pierwszej propozycji - nie mam również zdania ,ale jestem za drugą propozycją.
Chętnie ludzie spróbowaliby swoich sił na takiej arenie ,dla administracji nie jest to większy problem.
Jest takie cos jak przecinek, wyglada tak : ,
#Topic
Jest mi obojetnie bo nie gram na rooku, ale fakt arena grupowa przydalaby sie, fajne mozna robic proby huntow grupowych ;D
Diduus v.0.2
11-02-2011, 19:10
Only 2 propo ;( Fajnie by bylo teamowo bic jakiegos lepszego potwora :)
Dobra jest tylko druga propozycja, takie wypróbowanie sił przez daną grupę na pewno się przyda. A pierwsza propozycja jest żałosna, masz pacc wchodzisz na arene dla pacc, nie masz wchodzisz na arene dla facc, kolejek nawet tam nie ma.
Jestem na Tak; D
arena na facc powina być dostępna dla graczy z facc .
mogą zrobić na pacc osobową arene ; p
można by było spróbować swoich sił ; )
Twoja pisownia razi w oczy.
Co do 1. propozycji nie mam zdania, lecz co do drugiej to jestem na tak. Warto sprawdzić czy w ekipie da się radę zabić jakiegoś moba.
Podbijam. Poćwicz nad składnią.
Wypowiem się tylko w sprawie drugiej propozycji. Mianowicie warto zrobić arenę dla cłej grupy by sprawdzić, czy da się radę ubić jakiegoś moba w grupie jednakże rook to nie main i straty w ihach/fluidach na rooku to nie to co straty w uhach/manasach na mainie.
Krulowiec
12-02-2011, 08:50
Moim zdaniem jest to nie potrzebne, bo kto by wastowal żeby ubić jakiegoś bossa.
Wszystkie te zmiany według mnie są zbędne.Ta propozycja także jest zbędna.
Zdecydowanie wybrałem propozycje nr. 2 chętnie sam bym spróbował moim 430lvl swoich sił ;)
Luis Fabiano
13-02-2011, 12:44
Również jestem za drugą propozycją. Zawsze więcej zabawy w parę osób ;)
1. Po to ta arena jest dla PACC, abyś kupił go jeżeli chcesz z niej korzystać.
2. Jak najbardziej podoba mi się ta propozycja. Sam chętnie spróbowałbym swoich sił w grupie.
Podoba mi się tylko propozycja dotycząca areny grupowej , a ta druga propozycja jest zupełnie nie przemyślana, nie masz pacc musisz się liczyć z tym że masz gorzej...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.