Zaloguj się

View Full Version : szybko si? wkurwiam

N-series
12-02-2011, 23:33
Otóż mam taki problem xd że dużo nie potrzebuje i szybko się uruchamiam, aż cały chodze , zależy co mnie wkurwi , mam takie odpały od niedawna że szok.Nie wiem przez co , chodze na siłke biore suplementy i codziennie ze 2-3 energetyki pije , jakieś rady?wiem że melisa

co masz na myśli tibie?
dobrze wiemy oboje że nie rajcuje mnie jużta gra
od 2.3k do 2.4k grało 5 osób charem moim resszta to cave

obeebook
12-02-2011, 23:35
Po odstawieniu to normalne. mihihihi

Eklerq
12-02-2011, 23:55
chodze na siłke biore suplementy i codziennie ze 2-3 energetyki pije

Dokładnie przez to, mój koleś, który też nałogowo chodzi na siłownie i bierze "suple" też zawsze biega naszurany i chcę każdego pobić. Odstaw chociaż te napoje energetyczne, bo one zaburzają twoją gospodarkę żywieniową, innymi słowy, są bardzo szkodliwe.

Mam do Ciebie pytania:
- Długo już chodzisz na siłownię?
- Od początku przygody z siłownia brałeś suplementy?

N-series
12-02-2011, 23:59
od roku z mała przerwa, ta brałem , teraz biore aminokwasy , 3 rózne witaminy gainera pije tigery mountan dew adrealine xd(nie wiem jak sie pisze)
n-gine i inne , ostanio w szkole koleś coś przysapał to myślałem że mu tymbarka rozbije na głowie
jak nikogo nie ma to tak po mieszkaniu mnie nosi że szkoda gadać xd
na siłce zawsze mam wodę z witaminami i jakiegoś energetyka

Eklerq
13-02-2011, 00:05
od roku z mała przerwa, ta brałem , teraz biore aminokwasy , 3 rózne witaminy gainera pije tigery mountan dew adrealine xd(nie wiem jak sie pisze)
n-gine i inne , ostanio w szkole koleś coś przysapał to myślałem że mu tymbarka rozbije na głowie

Jest z Tobą tak samo jak z moim kolegą.

Źle zrobiłeś, że od razu zacząłeś brać suplementy. Mogłeś poćwiczyć na sucho przez 3 miesiące i dopiero wtedy wybrać jakieś odżywki. Radzę Ci odstawić te napoje energetyczne, bo one są bardzo nie zdrowe. Twoja agresja jest właśnie przez to, że bierzesz koksy i pijesz te napoje. Dietę masz jakąś dobra, czy nie przestrzegasz diety?

N-series
13-02-2011, 00:08
Jem 5-6 posiłków dziennie , wiem co mam jeść , mam trenera , mam dobry plan wszystko ładnie idzie , faktycznie musze chyba je odstawić bo coraz więcej pije i lipy mogę sobie narobić ,już prawie butelka leciała na niego xd kiedyśbym tak raczej nei zrobił

Crayon
13-02-2011, 00:49
Gainery, białko, aminokwasy, węglowodany są suplementami diety i brane podczas ćwiczeń nie powodują latania jak popierdolony. Problemem są napoje energetyczne, które zawierają kofeinę, taurynę, guaranę i wiele innych badziewii, które pobudzają Twoje nerwy i mózg do szybszego działania i to przez nie jesteś taki nakręcony. Nie pij tego świństwa, bo przestawisz swój organizm tak, że będzie się domagał tej dawki energii zawsze i bez niej będziesz niedospany już cały czas. I tu nie żartuję

Ja nie łykam energetyków, no chyba że przed meczem z rana, jak jestem niedospany to sobie Burn Shot wezmę, ale raz wypiłem na szybko taki duży kubek kawy z ekspresu. Latałem przez 3 godziny, a usiedzieć nie potrafiłem w ogóle : d

Midq
13-02-2011, 00:52
podejrzewam ze to przez te tigeropodobne gowna, wszyscy mowia zeby tego nie ruszac, ewentualnie w ostatecznosci raz na ruski rok jak trzeba. raz wyjebalem 4 i dostalem porzadnego pierdolca, nie polecam tego

Eklerq
13-02-2011, 01:03
Gainery, białko, aminokwasy, węglowodany są suplementami diety i brane podczas ćwiczeń nie powodują latania jak popierdolony. Problemem są napoje energetyczne, które zawierają kofeinę, taurynę, guaranę i wiele innych badziewii, które pobudzają Twoje nerwy i mózg do szybszego działania i to przez nie jesteś taki nakręcony. Nie pij tego świństwa, bo przestawisz swój organizm tak, że będzie się domagał tej dawki energii zawsze i bez niej będziesz niedospany już cały czas. I tu nie żartuję

Ja nie łykam energetyków, no chyba że przed meczem z rana, jak jestem niedospany to sobie Burn Shot wezmę, ale raz wypiłem na szybko taki duży kubek kawy z ekspresu. Latałem przez 3 godziny, a usiedzieć nie potrafiłem w ogóle : d

podejrzewam ze to przez te tigeropodobne gowna, wszyscy mowia zeby tego nie ruszac, ewentualnie w ostatecznosci raz na ruski rok jak trzeba. raz wyjebalem 4 i dostalem porzadnego pierdolca, nie polecam tego

Przecież ja to napisałem wyżej, więc nie wiem po co piszecie to samo ^.^

Suplementy działają w ten sposób, że cały testosteron który produkuje twój organizm jest wykorzystywany, a co za tym idzie stajesz się nadpobudliwy - uwalniają się twoje pierwotne instynkty.

N-series
13-02-2011, 01:04
No właśnie , trzeba to odstawić, ale trudno bo czuje sięjak bóg wtedy xd taka pompa i wytrzymałość mam siłe na wszystko 8 poty mogę wyciskać xd
gdy nei ma nikogo potrafie zajebać w coś , szafke lodówke wszystko , nie odczuwam prawie bólu xd , zdarzyło mi się low kicka w lampe zajebać xDdd

Szejk
13-02-2011, 02:34
Większość aptek jest czynne 24h. Masz ogromny wybór leków uspokajających...

Na szybkości znalazłem ci odpowiednią stronkę:

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3630821

Lolipops
13-02-2011, 11:44
Odtsaw te napoiki energetyczne,i puszczaj sobie jakieś spokojne piosenki ;p

Azbest on de tour
13-02-2011, 12:03
idź do psychologa/poradni odwykowej

powiedz jeszcze, czym wkurwił cię ten koleś, któremu chciałeś zrobić kuku butelką

N-series
13-02-2011, 12:05
krzywo na mnie spojrzał laps jeden
,dobra już wiem co robić xdd

Li$ek Von Lid3n
13-02-2011, 12:29
Idz do lekarza :) _/

Τettmeier
13-02-2011, 13:02
Wczoraj był artykuł w Wydarzeniach bodajże, że 1 energetyk aka Tiger = 7 kaw, nie wiem czy w to wierzyć, ale dość dużo czasu było poświęcone na ten temat. Musisz to odstawić, mało tego że jest tam kofeina, tauryna i guarana(chyba Crayon już pisał), które Cię pobudzają, to jest jeszcze możliwość, że one jakoś reagują z tymi suplami i dają jeszcze większego powera, ale to tylko taka moja hipoteza i raczej nieprawda.. xd No więc przechodząc do sedna odstaw te tigery, n giny, montain dewy, najlepiej stopniowo a nie za jednym razem, żebyś też jakiejś głupawki nie dostał.. ;D