PDA

View Full Version : Plany na tegoroczne walentynki!

Zbigniew Wodecki
13-02-2011, 00:14
Siemanko, jakie macie plany na tegoroczne walentynki?
Niektórzy ze swoją wierną Tibią, inni z dziewczyną :confused:
Dołączam sonde!

N-series
13-02-2011, 00:16
gdyby nie to że mam w chooy nauki na ferie to bym był na dyskotece we wro z znajomymi, ale nie mogę bo nie wyborbię się;s , na 3 dni lecimy w gory potem ,moze cos do jakiegos pubu szybko skocze , zobaczmy

Joogi
13-02-2011, 00:17
hahaha, od razu banan na twarzy jak zobaczylem temat XD

Rano wstaje, na 9 na praktyki, o 18;30 wracam do domu, jem kolacje, siadam na kompa, gadam ze znajomymi na gg i pewnie bede na forum, tyle. :)

Wcale nie Devil Murder
13-02-2011, 00:19
Walentynki spędzam w asyście kolegów - na mieście. To święto jest po prostu głupie, aby marnować na nie czas!

#Edit

Skończ pierdolić pisać, że walentynki cię nie obchodzą, bo każdy dobrze wie, że gdybyś miał z kim je spędzić to srałbyś się z podniecenia.

Gdybym miał dziewczynę, to nie srałbym z okazji tego dnia z podniecenia, bo byłby to normalny dzień, w którym jak zawsze okazywalibyśmy sobie miłość, "ZATKAŁO KAKAŁO"?

Walentynki spędzę z najlepszą koleżanko/przyjaciółką, którą kocham. Planu na ten dzień wam nie zdradzę, bo nie mogę - to moja słodka tajemnica.

Ahahaha! :D Koleżanko-przyjaciółka? Nie ma czegoś takiego, hehe. A co do samej treści wypowiedzi - żałosne. Czytając ją, mam wrażenie, że jesteś homo, hehe <płacze>.

N-series
13-02-2011, 00:20
Nie jest głupie jak masz fajnądupe a nie z z pierwszej łapanki , możesz wtedy zaplanować zajebisty dzień typu wypada na miasto +spacer+kino+pizza albo na kręgle czy cośxd dużo jest opcji

Eklerq
13-02-2011, 00:28
Walentynki spędzam w asyście kolegów - na mieście. To święto jest po prostu głupie, aby marnować na nie czas!

Skończ pierdolić pisać, że walentynki cię nie obchodzą, bo każdy dobrze wie, że gdybyś miał z kim je spędzić to srałbyś się z podniecenia.

topic#

Walentynki spędzę z najlepszą koleżanko/przyjaciółką, którą kocham. Planu na ten dzień wam nie zdradzę, bo nie mogę - to moja słodka tajemnica.

Τettmeier
13-02-2011, 10:50
Właśnie sobie szukam na jutro jakiegoś zajęcia. Pewnie będę sprzątał w piwnicy, a wieczorem pójdę popykać w pingla bo świetlica otwarta. xd

Marcelllo
13-02-2011, 10:59
Zaznaczyłem nie, pomimo, że mam z kim. Ale niestety ta osoba będzie 100km ode mnie w tym czasie :(

Mateusz Soprano
13-02-2011, 11:21
Chyba tak samo jak ten niemiec Joogi.Zastanawiam się który tydzień wybrać.Tak czy siak nie będę obchodził walentynek gdyż nie mam z kim.

Adasik
13-02-2011, 13:29
Jakby Walentynki nie wypadały w poniedziałek (dzień roboczy) to zapewne posiedziałbym gdzieś w barze z kumplami. Póki co nie mam jeszcze owych planów na walentynki, zapewne się będę uczył na wtorek :D

Splaxor
13-02-2011, 14:27
Będę pracy bo ktoś musi zadowolić dziesiątki wygłodzonych gardeł i brzuchów :)

Kosik Czarny 2v0
13-02-2011, 14:50
Mam z kim spędzić walentynki.
Ale niestety w walentynki już nie będę miał z kim spędzić, ponieważ chce Dziewczynie taki fajny prezent zrobić i zerwać :) Nie piszcie mi, że zrywam w walentynki czy coś bo to jest chore chce to zrobić już od 1-2 tyg ale mieliśmy ferie i nie było jak się z nia zobaczyć i jej to powiedzieć ;D

xD Lukki xD
13-02-2011, 15:35
Oprócz Eklerq To macie tu wszyscy nasrane w głowie ...
I po co zakładacie tu taki temat 80% ma 12-15 lat i myśli o wbiciu lvl'a = O

Dokładnie.

Mam z kim spędzić walentynki.
Ale niestety w walentynki już nie będę miał z kim spędzić, ponieważ chce Dziewczynie taki fajny prezent zrobić i zerwać :) Nie piszcie mi, że zrywam w walentynki czy coś bo to jest chore chce to zrobić już od 1-2 tyg ale mieliśmy ferie i nie było jak się z nia zobaczyć i jej to powiedzieć ;D

http://www.lies.com/wp/images/2009/12/srsly.jpg

@topic
Spędzam jutrzejszy wieczór u dziewczyny, jakiś film zapewne czy coś. Oczywiście mam też przygotowany dla niej upominek.

Maatinii
13-02-2011, 16:31
Mnie koleżanka zaprosiła (wiem wiem beka) do klubu Heya ; o I chyba się zdecyduję pójść z nią ;d

.Bart.
13-02-2011, 18:24
I po co zakładacie tu taki temat 80% ma 12-15 lat i myśli o wbiciu lvl'a = O
takie gadanie powoli zaczyna się robić nudne :( wymyślcie coś innego.

@topic
Walentynki wypadają jutro (poniedziałek) więc spędzę ten dzień jak każdy inny: 7:00 pobudka, 8 lekcji w szkole, obiad, trening, powrót do domu około 19:30, czas wolny i ogarnięcie lekcji na wtorek, najs co nie?

Axelo .
13-02-2011, 20:21
Chusteczki higieniczne + umiarkowanie smaczny syrop + komputer/łóżko = Moje tegoroczne walentynki. ;)

Viseq
13-02-2011, 21:24
Walentynki spędzę z moją wybranką serca. Plany jeszcze bliżej nie określone, ważne, że razem.

Ktoś II
13-02-2011, 23:45
Plany na walentynki? - Zdać prawko! Jutro 14 lutego, mam kolejny egzamin(to już piąty) i mam nadzieję, że zdam :D
Wybranki serca na razie nie mam i takowej nie szukam. Do 20-stki trzeba się wyszalec, potem można myśleć o czymś, a raczej o KIMŚ na poważnie ;)

#edit
I znowu ku*wa nie zdałem!! :/

Okey
14-02-2011, 01:48
A dla mnie to zwyczajny dzień, niczym się nie wyróżniający. Nawet gdy miałem jakieś love story, to nie zmieniało się nic w walentynki.

ZWYKŁY DZIEŃ BK CO

Gruba Impra z Mikielem
14-02-2011, 16:21
walentynki obchodziłem wczoraj, a nawet dziś w godzinach 24:00-03:00 ze znajomymi w klubie oraz bliską mi dziewczyną (fake). Teraz relaksuję się i odpoczywam po wczoraj.

Dragos Pal
14-02-2011, 16:56
Ja z dziewczyną^^ Kupiłem misia jej takiego słodkiego:)
***Są tu dziewczyny, co głosowały, bo chyba nie ma, a przynajmniej nie widzę.

Azbest on de tour
14-02-2011, 18:37
HAHAHA NIE MOGE XD

Bardzo miło będę wspominał tegoroczne walentynki, gdyż cały dzień spędziłem w towarzystwie osoby na której mi zależy. Ponadto uważam, że takich świąt powinno być więcej podczas roku.

nie wcinaj mi sie w posty dewiks

teraz dobrze paranoiku?

Kicuuu
14-02-2011, 20:49
Spędziłem Ten Czas z Dziewczyna : )

Miodzik
14-02-2011, 21:01
Spędziłem ten czas w szkole i na siłowni ;)

Folgowsky
14-02-2011, 21:19
Walentynki obchodziłem wczoraj z moją wybranką , a jak to ja - wraz z kumplem spędziliśmy tak jakby drugie z innymi dupami :d
Czasami się cieszę ze moja druga polówka nie gra na APO i nie przegląda forum :)
Z życia trzeba wycisnąć jak najwięcej i nie ma co się rozczulać :P

Neko^
14-02-2011, 22:58
Póki co nie mam jeszcze owych planów na walentynki, zapewne się będę uczył na wtorek :D

8h 55min
Gotowy na jutrzejsze lekcje? :mad:

T_
Spedziłem z dziewczyną.

Splaxor
14-02-2011, 23:53
Tak jak napisałem wcześniej. Spędzę ten dzień w pracy i postaram się wykarmić wszystkie gardła. Miałem 135 zamówień przez cały dzień :)
Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych kucharzy!