View Full Version : All Stars zaprasza!
Demonizas
13-02-2011, 23:17
Zapraszam WSZYSTKICH Aktywnych Graczy z Min. 400lvl
Rekrutacją zajmują się:
-Vienio (Leader)
-Lenidaas
-Viseq
-Lee Shoter
-Psuya - zajmuje się gh (daje invy itp)
Gildia Oferuje:
-Bardzo Miłą Atmosferę i pomoc członków
-Guild House około 250 sqm [cod facc] z dp i trainerami
-Kanał vt!
-Posiadamy również forum Gildi
O Vice u nas nie łatwo, nie ważne jaki masz lvl, liczy się to czy Leader Ci ufa i czy Ty ufasz Leaderowi... więcej na allstars.pun.pl (forum gildi)
Opis gildi:
Gildia ma niecały miesiąc a się rozwija w SUPER tempie... mamy już 70 członków (aktywnych) i sami powyżej 400lvl, jesteś w naszej gildi? widzisz pk? Pisz na Czacie Gildi a napewno ktoś się Tym zajmie :>
War mamy z:
-Anonimowcy
-Prosto
-Loca
-Apo Night TeAm (gildia upadła dzięki pomocy kumpla ;])
-Wojownicy Miecza
Ps. Nie toleruje złodziei, dowiem się, że kogoś okradłeś to Wylatujesz :>
Luis Fabiano
13-02-2011, 23:21
No bardzo kusząca propozycja godna pomyślenia.
że tak jeszcze spytam: VT 2.1.4?
<Magiczny>
14-02-2011, 00:05
Bylem i nie polecam tej gildi :/ Mila atmosfera? hashahaha
Demonizas
14-02-2011, 00:06
No bardzo kusząca propozycja godna pomyślenia.
że tak jeszcze spytam: VT 2.1.4?
No ależ oczywiście :> tylko, że na vt zbyt mało osób siedzi, gildia jak pisałem wyżej niedawno powstała a że mam zdolności przywódcze udało mi się szybko ją rozwinąć ;p max kilka osób na Vt siedzi ;/ lecz wraz z Vickami staram się zachęcić ludzi do korzystania
@Magiczny
Tak? pod jakim nickiem? i wytłumacz mi czemuż niby nie ma miłej atmosfery? jeśli są jakieś kłótnie odrazu reaguje jak jestem więc proszę nie oczerniać nas
Edit: Quiet Master? :> Mówisz, że atmosfera nie taka?... byłeś u nas zaledwie kilka godzin z tego co widziałem a gdybyś miał coś do któregoś z naszych członów napisał byś do Leadera a nie Teraz oczerniasz Gildie... więc jeśli nie wiesz nic o naszej gildi to proszę Cie, nie odzywaj się
Lolipops
14-02-2011, 08:06
Pewnie tą samą co ty.
Ps.
Polecam gildię
Nabijacz
14-02-2011, 12:30
no cóż gildia na początku spoko byłem w niej tydzień(?) jakoś tak ale potem zrobił się straszny burdel w niej same nie ogary zostały wzięte do gildi no i odszedłem też przez parę osób które tego chciały ;P teraz z tego co słyszałem od kumpli którzy w niej są to jest masakra jakaś na gc masakra udziela się dużo osób ale nie żeby pogadać tylko trade się zrobił dobra szkoda więcej pisać ;/
@top
nie dojdę nie polecam chyba ,że ktoś chce coś kupić lub sprzedać ^^ w gildi jest tylko parę spoko osób które można wymienić na palcach jednej ręki z 70 członków ^^ demo pewno się domyślisz kim jestem ;)
polecam owa gildie wszystko elegancko nie sluchac noobkow wyzej co sie spinaja !!
Demonizas
14-02-2011, 21:42
no cóż gildia na początku spoko byłem w niej tydzień(?) jakoś tak ale potem zrobił się straszny burdel w niej same nie ogary zostały wzięte do gildi no i odszedłem też przez parę osób które tego chciały ;P teraz z tego co słyszałem od kumpli którzy w niej są to jest masakra jakaś na gc masakra udziela się dużo osób ale nie żeby pogadać tylko trade się zrobił dobra szkoda więcej pisać ;/
@top
nie dojdę nie polecam chyba ,że ktoś chce coś kupić lub sprzedać ^^ w gildi jest tylko parę spoko osób które można wymienić na palcach jednej ręki z 70 członków ^^ demo pewno się domyślisz kim jestem ;)
1.Burdelu wcale nie ma, prawda... był jakiś czas ale wszystko zostało ogarnięte
2.Napisz kto chciał byś odszedł i z jakiego powodu...
3.Napisz kto jest taki spoko ;p
3.Nie, nie wiem Kim jesteś :> więc jeśli możesz, napisz jaki masz nick ^^
Zemsta Mnicha
14-02-2011, 23:26
polecam gildie ;D all jak pisze demo ;DD.
Pozdro By Cooleemans ;D
Demonizas
15-02-2011, 14:50
Nie polecam tej gildii. Gdy ktoś ma pk to spierdalają jak najdalej, a jak przyjdzie pies z gildii od razu nakurwia ; |
Jak Ty nigdy u nas w gildi nie byłeś :> i prawda, było 2 razy, że pk był i inni nie ogarneli ale tylko 2, zawsze jak jestem to motywuje do pomocy i się większość stawia.
Dementor
15-02-2011, 16:32
Brdzo dobra gildi. Polecam wszystkim. Jest w niej kanał vt, forum, duży gh no i ta wspaniała atmosefera... Pare osób powyżej chce oczernic gildie, ale to co pisza to jest praktycznie jedna wileka bzdura... To, że może się raz zdarzyło, że kogoś nie było i nie pomógł w pvp to jest zwykły przypadek... Członkowie gildi sobie nwzajem pomagają pod każdym względem, w pvp również ;p Co po niektórzy nawet nie byli w gildi albo byli około 2godz. i chcą się strasznie wypowiadć... Gildie jak najbardziej polecam, najlepiej się sami przekonajcie i zobaczcie jak w niej jest... :)
Demonizas
15-02-2011, 17:27
Brdzo dobra gildi. Polecam wszystkim. Jest w niej kanał vt, forum, duży gh no i ta wspaniała atmosefera... Pare osób powyżej chce oczernic gildie, ale to co pisza to jest praktycznie jedna wileka bzdura... To, że może się raz zdarzyło, że kogoś nie było i nie pomógł w pvp to jest zwykły przypadek... Członkowie gildi sobie nwzajem pomagają pod każdym względem, w pvp również ;p Co po niektórzy nawet nie byli w gildi albo byli około 2godz. i chcą się strasznie wypowiadć... Gildie jak najbardziej polecam, najlepiej się sami przekonajcie i zobaczcie jak w niej jest... :)
Następnym razem proszę się wstrzymać ;d, zaraz jeszcze będzie, że to moje 2 konto ^^ a nie chciał bym być wyśmiewany...
Demonizas
18-02-2011, 11:16
Od teraz od 500 lvl rekrutacja!!! Zapraszam SAMYCH aktywnych graczy
KePuczasta
19-02-2011, 18:39
Gz, dobrej organizacji w Guildi, i zgadzam sie tu w 100% z jedna rzecza...;D A mianowicie z tym ze nie lubie zlodzieji a "Wojownicy Miecza" znajduja sie na samym szczycie krodkiej listy "osob" ktorych nie trawie!! Je**ć Logana !! ;D
Nie mieliśmy takich zamiarów, wyszło jak wyszło.
Dziękujemy;]
All Stars sie rozpadło.
Demonizas
27-02-2011, 01:38
1. Tak, z sojuszu nici :>
2. Gildia NIE upadła tylko została rozwiązana (jest różnica) gdyż postanowiłem wraz z kumplami z gildi zrobić nową (lepsza) :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.