View Full Version : [Forum] Wi?ksza pojemno?? folderu "prywatne wiadomo?ci".
Pogromczyni zla
15-02-2011, 16:51
Moją propozycją jest zwiększenie pojemności folderu z prywatnymi wiadomościami. Czasem jest to jedyna metoda by mieć jakikolwiek kontakt z dawnymi graczami, znajomymi z APO. Osobiście często piszę z old ownerami danych charów, jednak doskwiera mi fakt, że muszę co parę wiadomości usuwać je by mieć miejsce na kolejne. Maksymalnie dozwolona ilość to 50 (skrzynka odbiorcza+wiadomości wysłane). Dlatego też moja propozycja skupia się na powiększeniu folderu z prywatnymi wiadomościami do najmniej 100 wiadomości (w tym skrzynka nadawcza).
Co sądzicie o mojej propozycje? Proszę o uzasadnienie swojego stanowiska.
KaZeK Banned v1.
15-02-2011, 16:52
Polecam zainstalować GG lub zainwestować w telefon komórkowy jeżeli tak Ci zależy na stałym kontakcie.
Dodaj GG do ustawień i niech tam piszą (po to zostało to dodane w końcu)
Jestem na nie.
Jestem na Nie.
100 wiadomości powinni posiadać tylko VIP'owie i reszta ważnych osób.
Według mnie nie trzeba zwiększać pojemności skrzynki - wystarczy tylko usuwać niepotrzebne wiadomości i już masz miejsce ; )
Swoje namiętne wiadomości z graczami pisz na gg
Nie bo po co
Blood Raven
15-02-2011, 18:32
Jestem na nie, jest to niepotrzebne forum jest ok... niech się balansem zajmą a nie skrzynką jakąś i po za tym od tego masz gg/skype/vt żeby popisać, pogadać.
Mi 50 na luziku wystarcza, czesto wystarczy po jednej zeby sie zapytac o gg/skype czy cos (: . Niech tylko admini itp. maja takie udogodnienia, elo.
Dobry pomysł, sam ciągle mam zawaloną skrzynkę, a jakby zwiększyli nawet o te 25 było by ok. Były już tematy z tą propozycją, ale jak widać nic z tego nie wyszło ;|
Sherlock
15-02-2011, 18:53
Niech tylko admini itp. maja takie udogodnienia, elo.
Podbijam.
#topic
Również uważam, że użytkownikom nie jest potrzebna większa skrzynka wiadomości. Po co niepotrzebnie pamięć zapełniać? Nawet ja, jako super moderator mam ograniczenie wiadomości:
http://i56.tinypic.com/ok3pu0.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.