View Full Version : Czy to ju? koniec?
Lolipops
15-02-2011, 20:40
Wypowiadajcie się czy to już koniec naszego świata i wspaniałego Apo?
http://www.tvp.pl/bydgoszcz/aktualnosci/nauka/koniec-swiata-w-2036-roku-uderzy-w-nas-asteroida/3982241
koniec apo będzie 21 grudnia 2012 r.
i tyle na ten temat....
a ta asteroida może mieć zmieniony tor lotu wystarczy ja bezzałogowym statkiem uderzyć ;D
Fake, media niepotrzebnie sieją panike. Tak samo jak koniec świata miał nastąpić w 2000 roku. Olejcie ;D
xD Lukki xD
15-02-2011, 21:30
Do tego czasu z pewnością wymyślą coś co z łatwością zmieni tor lotu tej asteroidy więc nie ma w ogóle co panikować, a nawet jeśli nic nie wymyślą, to po 40 już będę to śmiało mogę umierać :P
Pożyjemy_zobaczymy ; p
a juz sie napalilem na 2012:mad:
W TVN24 rozmawiali z mądrym człowekiem, który porównał uderzenie tej asteroidy w ziemię do trafienia ziarnkiem piasku główki igły. Więc nie bójmy się, bo to bardzo mało prawdopodobne, po drugie, ten kamyk ma 300 metrów, nawet nie średnicy, bo to nierówna bryła.
Wcale nie Devil Murder
15-02-2011, 22:02
a jeszcze inni uspokajają. - Gdyby uderzyła w ocean, wybije tsunami. Gdyby spadła na ląd, trochę pyłu wyrzuci do atmosfery, ale nie na tyle, by zrobiło się ciemno
Hahaha, no to mnie uspokoili!!! :D
Co chwilę ma być jakiś koniec świata, więc już nie wiem, czy wierzyć w to, czy nie, ehh... :(
Koniec jest w 2012 i tyle :P
Widziałem to miesiąc temu, no jeżeli to prawda to będzie bum HEHE, nie masz co się przejmować do tego czasu "może" coś zrobią i zmienią kurs tej komety, albo zestrzelą ją.
Koniec świata nadejdzie jak Zarex pójdzie na studia, czyli nigdy :D
#Zobaczymy jak to będzie, okaże się z tym rokiem 2036
Azbest on de tour
16-02-2011, 11:11
W TVN24 rozmawiali z mądrym człowekiem, który porównał uderzenie tej asteroidy w ziemię do trafienia ziarnkiem piasku główki igły. Więc nie bójmy się, bo to bardzo mało prawdopodobne, po drugie, ten kamyk ma 300 metrów, nawet nie średnicy, bo to nierówna bryła.
gorzej, jak pierdolnie ci w dom
#nurt
i tak nie wiadomo, czy na 100% doleci
Gruba Impra z Mikielem
16-02-2011, 11:56
gorzej, jak pierdolnie ci w dom
#nurt
i tak nie wiadomo, czy na 100% doleci
hahahahah myslalem ze to Sopranis pisał, beka hahahahahahahah
//Devixx
Hahhahaha curwa, ja też myślałem, że to Sopranis po avku a tu zonk XDDDDDDDDDDD
Też tak myślałem, troll azbestowego udany XD /Cray
^top
Wyjebane, bede wtedy na księżycu kolonizował i zapoznawał się z kosmitkami.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.