Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Wyniki Armi Lotto

bartek664
15-02-2011, 21:43
Od razu napiszę .
Admin proszę nie usuwaj tematu ponieważ potem ludzie nie wiedz± kto wygrał oprócz tego nie masz podstaw do usuwania wyników eventu !

Tutaj SS z wyników z losowania !!!!

http://img84.imageshack.us/f/wyniczkij.jpg/

Osoby które wygrały to

1. Keywolker 2 5 21 < numery
2. Tutaj wygrało aż 12 osób przez co nagroda 7kcc dzieli się na 12 osób czyli 583 cc wygrali . Possion / Czyzyk / Sorath / Bad human / Vienio / Sea Howk / Duch Broni / Kuczwi Pall / Roxina / Mecenas / Dudson / Juken / Folgowsky
3. Tutaj też było bardzo dużo osób które wygrały bo aż 18 osób każdy z nich wygrał 277 cc te osoby to Zlocisty Wojownik / Creativ Knight / Kalibunio / Shadow Knights / Baszmaczkin / Sosiko / Kipus / katty / lady funia / Fragnatic / Aniulkka / Elder Kowal / Majdzik / Maldito Allah Akbar / Xas / Szadi Xadros / Pro Rupert / Angel Blood /

4. Nikomu się nie udało zaj±ć tego miejsca ponieważ albo zajeli miejsce od 1 do 3 albo nie trafili ani 1 liczby .

Mam nadzieję że się spodobało i że jutro jak dopracuję pomysł weĽmie więcej osób udział w losowaniu !!!

Osoby które odebrały nagrodę proszę o komentarz z potwierdzeniem że dostali¶cie nagrodę .

Possion
Sorath
Kuczwi Pall
Mecenas
Creativ Knight
Angel Blood
Pro Rupert
Majdzik
Elder Kowal
Maldito Allah Akbar
Dudson
Bad Human
Duch Broni
Czyzyk
Zlocisty Wojownik
Kalibunio
Szadi Xadros
Vienio
Sea Howk
Folgowsky
Shadow Knights
Baszmaczkin
Sosiko
Kipus
Katty
Fragnatic

Tym osob± wysłałem nagrodę .

Osoby które nie otrzymały nagrody proszę napisać do mnie w grze nick Pall Rollax ponieważ było kilka osób których nick Ľle pisałem lecz jest to chyba 3 osoby .

Mam nadzieję że event się spodobał i cały pomysł .
Teraz tylko muszę trochę ulepszyć pomysł i większe nagrody zrobić lecz muszę o tym porozmawiać z jakim¶ adminem aby nie było tak jak teraz że non stop jaki¶ mod usuwa tematy .
Co do tego moda to chcę powiedzieć tyle że jest to jaki¶ dzieciak który nie lubi zabawy , tylko exp 24/7h pozdro ./

Nabijacz
15-02-2011, 21:45
dostałem nagrodę w prawdzie 277 cc ale to za darmo !!! fajna taka loteria pomysł bardzo mi się spodobał no i nie oszukał bo w prawdzie nie miał jak bo wszystko on fundował ;D

Creativ Knight
15-02-2011, 21:51
Wygralem i otrzymalem kase w postaci 277 cc.
Bardzo fajna i mila loteria oby tak dalej ;D

Bambucha Rook
15-02-2011, 21:54
Dostalem swoja nagrode i jestem z tego Typa zadowolony nie oszukuje

ARMEDIS
15-02-2011, 22:04
Heh otrzymałem nagrodę 583cc wysłana parcelem ;] nie spodziewałem się wygranej ;] 583cc zawsze co¶ :P THX

Sorath1991
15-02-2011, 22:43
Wygralem 583 cc i otrzymalem , wielkie dzieki i polecam !!!

SpongeBob
15-02-2011, 22:46
dostalem kaske :) nawet na 2 postacie :)