View Full Version : Pomocy!!!
13:01 Delti: Gm mam problem erdo zabral mi krzyz i nie mam go teraz a jestem na rozwalonym soran i npc marthen kaze mi krzyz przyniesc i nicnie moge zrobic pomocy!
Lolipops
16-02-2011, 13:07
O co tutaj biega??
Wyjaśnij dokładnie
O to mi chodzi, że brat był u Erdo i on zabrał mu krzyż krzycząc haha naiwniak itp.. i przeniosło na inne soran spalone. a krzyża nie ma ;/
Lolipops
16-02-2011, 13:28
Musisz teraz znalezć ten krzyż na tym spalonym soran proste?
tylko że całe soran jest spalone i cięzko co znaleść a dostępu do erdo nie ma ;/ a marthen odpowiada idz po krzyz!
To jest quest, a jak wiesz GM nie ma prawa ci w nim pomagać. Radź sobie z bratem. Jakby mieli każdemu wszystko wyjaśniać to gra nie miałaby sensu...
No ok ale pytam się co zrobić, bo mam tak: jakiś klucz oraz dostęp do erdo. Ale klucza nie mam ani dostępu do erdo na spalonym soran.
AntyBieber
16-02-2011, 16:06
Szejk,
to nie jest pytanie do Gm, jesteś kozak zrób sam, trudze się z tym 2 dni, nikt nic nie chce powiedzieć a szukalem wszędzie :) Jak ktoś wie niech napisze Priv :)
Szejk,
to nie jest pytanie do Gm, jesteś kozak zrób sam, trudze się z tym 2 dni, nikt nic nie chce powiedzieć a szukalem wszędzie :) Jak ktoś wie niech napisze Priv :)
Aha, ja już to zrobiłem tydzień temu. Nie zamierzam ci pisać co i jak, bo od tego masz poradniki, a skoro nie ma takiego poradnika to znaczy, że ludzie nie chcą by ktoś zrobił tę misję samemu się nie trudząc.
mam problem ze zgaszeniem zoltego ognia na schodach ktore prowadza do erdo, odalem mu krzyz wziolem klucz i wode ale nie moge jej wylac na ten zolty ogien zeby przejsc do erdo i zabrac mu krzyz.Co mam zrobic bo niemoge wejsc? wie ktos?
juz wiem:)
Napisz na Prextonbdg to Ci wytłumaczę co i jak.
Musisz iść nad temple tymi schodkami do góry następnie ukrytym przejściem iść <<< tam znajdziesz klucz. Później udać się po wodę która znajduje się zaraz nad wejściem do erdo /\< i ugasić ogień. Zabijesz erdo i z niego Ci wypadnie krzyż :)
POzdrawiam Belushia
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.