Zaloguj się

View Full Version : Salim pomooocy.

Master Maniek
16-02-2011, 15:10
Witam. Mam taki problem. Zrobiłem cała misje potrzebną u niego na kupno amuletów. Czyli egipcian amulet i bronzen amulet. Oddajac je napisał mi, że musze poczekać godzine i przyjśc. Za godzine pisze a on nie pisze mi 15:48 Salim: Yo Master Maniek! Sprzedaje StarLight [950k], czy chcesz wiedziec wiecej na temat tego amuletu? Czemu nie pisze mi ze moge doladowac i stworzyc inne amulety??? mam papcie i sl w bp i nic. dodam ze na wardy moge isc

Lolipops
16-02-2011, 15:15
Wyjaśnij dokładnie chcesz dostać yeah bunny amulet czy go doladować?

Master Maniek
16-02-2011, 15:23
Chcę go stworzyć. Pisze hi do niego a on nic z tekstem "mozesz u mnie stworyzc lub doladowac it..."

Lolipops
16-02-2011, 15:29
hi/yeah bunny amulet/stworz

Proszę usunąc tego posta nie chciałem nabić xd

1st R. Boonek
16-02-2011, 15:30
yyy napisz hi/misja albo hi/tak lub cos takiego pokombinuj tez mialem taki problem :)

A jak nie podziala to napisz do Magika pw on mi wtedy pomogl wiec bedzie wiedzial na 100%

Magik
16-02-2011, 17:03
@Boonek
Wiadomo. xd

@Topic
Otóż idziesz sobie do Salim'a i Twoja pierwsza rozmowa z nim (po wykonaniu wszystkich misji) powinna wyglądać tak:

Twój nick: hi
Salim: Siema Twój nick! Sprzedaje StarLight [950k], czy chcesz wiedziec wiecej na temat tego amuletu?
Twój nick: nagroda
Salim: Ahh tak, nagroda! Obiecalem i slowa dotrzymam! Od tej pory mozesz u mnie nabyc Soft Amulet, Winged Amulet, Pandemonium Amulet, Yeah Bunny Amulet oraz Perfect Amulet.

Następna rozmowa:

Twój nick: hi
Salim: Witaj Twój nick! Sprzedaje StarLight [950k], czy chcesz wiedziec wiecej na temat tego amuletu?
Salim: Mozesz rowniez u mnie nabyc Soft Amulet, Winged Amulet, Pandemonium Amulet, Yeah Bunny Amulet oraz Perfect Amulet.
Twój nick: yeah bunny amulet
Salim: Chcesz stworzyc czy doladowac? (stworzenie 1x magic bunny slippers + 1x SL)
Twój nick: stworzyc
Salim: Yeah Bunny Amulet zostal stworzony!
You see Yeah Bunny Amulet. It has 1 charges left. It weighs 6.6 oz.

Ps. Przez Ciebie zrobiłem yeah Bunny amulet, a nie chciałem! Jeśli nadal chcesz wyrabiać taki amulet to napisz do mnie (http://www.forum.toproste.pl/private.php?do=newpm&u=21792) i jeśli możesz to wymień się ze mną klapki na amulet - jeszcze ciepły. xdd
Dziękować! :D