View Full Version : Równouprawnienie ...
Witam.
Zrobiłem ten temat bo mnie ch** strzela jak widzę coś takiego.
Jak większość z nas wie niejaki " Aira Blan tzn. KOSA " dostał wczoraj Bana od Szanownego Tygrysa za używanie macro / Botów " [16/02/2011 11:47] Tygrys -> Aira Blan was banished because of Uzywanie macro/botow itp. "
A tu patrzę godzina 22:13 Kosa " Aira Blan " Unbaned i zadowolny....
Ja się pytam co to ma znaczyć ??? -.-
22:13 Aira Blan: dogadalem sie z tygryskiem
22:15 Aira Blan: hehes 22:15 Aira Blan: trzeba22:15 Aira Blan: umiec 22:15 Aira Blan: gadac
Oto Ss z Rozmowy z Kosa
http://i56.tinypic.com/2uzw95j.png
Rozmowa Adelmara z Kosą
http://i51.tinypic.com/2hdcopj.jpg
Proszę o wasze zdanie na ten temat
adrian0093
16-02-2011, 22:29
Jestem w ciężkim szoku. Równo uprawnienie powinno być także tak uważam szczerze mówiąc. I nie chodzi tutaj o to czy lubie czy nie lubie kose.
Bastek10
16-02-2011, 22:29
Pewnie dał☻ mu coś kcc i unbana dostał.Nie ma to jak kosa,zawsze zadowolony.
Siemka:)
Moim zdaniem jesli dostal bana za bota i byl to pierwszy ban to rozumiem i zalezy jeszcze za jakiego bota:)
Nie powinien zostac odbanowany jesli dalej uzywa bota ,Tygrys powinien sie tym zainteresowac:)
Pozdro
Pewnie Kosa musiał wybłagać o unbana albo jego matka zadzwoniła do Tygrysa i po sprawie
Może po prostu nie miał bota i to udowodnił?
Szczerze mam to gdzieś.
Wcale nie Devil Murder
16-02-2011, 22:35
Po co zakładacie te idiotyczne tematy... To jego sprawa, omg... Znowu się będzie chłopak podniecać, że jest w centrum zainteresowania :>. Temat do kosza, proszę :(
1st R. Boonek
16-02-2011, 22:36
A tam chooy z frajerem, tez dostawalem unbany, wzamian za "pewne przyslugi" poprostu trzeba umiec sie dogadac
Może po prostu nie miał bota i to udowodnił?
Szczerze mam to gdzieś.
Tylko , że wtedy gdy Gm Cię sprawdza masz czas na udowodnienie czy masz czy nie masz Bota ...
A jak widać na drugim ss'ie Kosa " Aira Blan " Sam się przyznaje , że używa Auto Vity .... I co on może nie ma botów ......
Po co zakładacie te idiotyczne tematy... To jego sprawa, omg... Znowu się będzie chłopak podniecać, że jest w centrum zainteresowania :>. Temat do kosza, proszę :(
Zgadzam się z Tobą ;)
Do autora tego tematu: Mogłeś napisać report w grze i zapytać któregoś GM'a lub napisać PW do Tygrysa. Na pewno BY to wyjaśnił.
No, dobra dostał unbana i co ?
Co to was obchodzi, to zawsze tak było, że jedni dostawali unbany a niektórzy nie i proste.. Takich tematów było na pęczki i na kopy tak było zawsze i pewnie będzie.
btw. szczegółów nie znasz więc po co wnioski wyciągasz??
No, dobra dostał unbana i co ?
Co to was obchodzi, to zawsze tak było, że jedni dostawali unbany a niektórzy nie i proste.. Takich tematów było na pęczki i na kopy tak było zawsze i pewnie będzie.
btw. szczegółów nie znasz więc po co wnioski wyciągasz??
Wyciągam wnioski po to bo Kosa sam się przyznał jak to widać na ss'ie , że używać auto vity ;o I za co niby Unbaned ?
Nie wiem o co Wam chodzi.
Pilnujcie swoich spraw i tyle, a nie patrzycie ciągle na innych. Może ban był niesłuszny?
Sądzicie, że lepiej na tym wyszedł - a ja Wam powiem, że nie. ;)
Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.