View Full Version : Ods?uch albumu Shellerini - PDG GAWROSZ !!!
Łapcie odsłuch albumu który znajduje się na oficjalnym kanale YT Shellera http://www.youtube.com/user/shellerpdg
Gruba Impra z Mikielem
17-02-2011, 15:46
Dałem radę przesłuchać 3 tracki + 1 wcześniej. Co za porażka xd
Nie wiem czemu tacy wack mc's wydają na legalu, a Smarki/Jimson itp siedzą w ud. Dobrze że Te-Tris, W.E.N.A. i VNM chociaż wyszli z ud. Oby Słoń został tam jak najdłużej.:D:cool:
^down
:)
^2xdown
Od Fleszy Dystans http://www.hip-hop.pl/ustawki/projektor.php?usr=12570905320365
Kapitan Alkohol.
17-02-2011, 16:01
Dałem radę przesłuchać 3 tracki + 1 wcześniej. Co za porażka xd
Nie wiem czemu tacy wack mc's wydają na legalu, a Smarki/Jimson itp siedzą w ud. Dobrze że Te-Tris, W.E.N.A. i VNM chociaż wyszli z ud. Oby Słoń został tam jak najdłużej.:D:cool:
^down
:)
Podaj chociaż nick człowieka, który napisał to co Ty skopiowałeś na to forum. Bo oczywiście Ty nic sam nie napiszesz tylko z innych prtali kopiujesz, żałosny jesteś, ale piszę to już po raz xxx.
#top
Jestem w trakcie słuchania, Sheller wysoki skill, naprawdę zajebiście promował płytkę i było warto bo jest mega ! Jaram się : D
Wcale nie Devil Murder
17-02-2011, 16:14
Słucham właśnie, nawet spoko prodakszyn, nie jakiś artystyczny cud, ale można wysłuchać. Jego głos przenika do środka bani i tam pozostaje, jestem pełny podziwu, ale powinien poćwiczyć nad tekstami.
Kaziu Extreme
17-02-2011, 16:22
Zajebista plyta ale nie mam na nia kasy;| kupie za jakis czas plyta zajebista ale w 1 kolejnosci Reedukacja;).
P.S mikiel wycurwiaj bo wkurwiasz nie jedna juz osobe tymi postami z hip-hop.pl.
Płyta do przesłuchania na jeden raz - to jest moje zdanie. Nie jaram się.
Tumanbuga
17-02-2011, 16:59
Średnie generalnie ale jest parę dobrych tracków : Do ostatniej kropli , Zle w głowach , Kokaina.
Oby Słoń został tam jak najdłużej.
Jak przesłuchałem D666 to zmieniłem zdanie o tym gościu i tobie też radze , zajebiste gówno.
Τettmeier
17-02-2011, 17:03
Zajebista płyta, naprawdę polecam. Nie rozumiem dlaczego Wam się nie podoba, dla mnie to kawał dobrej roboty od Shellera. Props.
Zajebista płyta, naprawdę polecam. Nie rozumiem dlaczego Wam się nie podoba, dla mnie to kawał dobrej roboty od Shellera. Props.
bo na tym forum nikt nie ma swojego zdania i kieruje sie postami skopiowanymi z hh.pl HEHEHE????????
@topic
nie sluchalem, moze pozniej jak bedzie mi sie chcialo
przesłuchałem 1 track, coś tam o bragga bo myślałem, że koleś ma jakieś drobne w kiermanach.
niestety, brak skillsów, bragga może jedynie zlizywać z podeszw takich kotów jak PeeRZet czy Młd.
Ogólnie to jest tylko jeden track Shellera, który mi się podobał. Dodam, że nie ma go na tej płytce. : [
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.