Zaloguj się

View Full Version : Ods?uch albumu Shellerini - PDG GAWROSZ !!!

Takarji
17-02-2011, 15:40
Łapcie odsłuch albumu który znajduje się na oficjalnym kanale YT Shellera http://www.youtube.com/user/shellerpdg

Gruba Impra z Mikielem
17-02-2011, 15:46
Dałem radę przesłuchać 3 tracki + 1 wcześniej. Co za porażka xd
Nie wiem czemu tacy wack mc's wydają na legalu, a Smarki/Jimson itp siedzą w ud. Dobrze że Te-Tris, W.E.N.A. i VNM chociaż wyszli z ud. Oby Słoń został tam jak najdłużej.:D:cool:

^down
:)

^2xdown
Od Fleszy Dystans http://www.hip-hop.pl/ustawki/projektor.php?usr=12570905320365

Kapitan Alkohol.
17-02-2011, 16:01
Dałem radę przesłuchać 3 tracki + 1 wcześniej. Co za porażka xd
Nie wiem czemu tacy wack mc's wydają na legalu, a Smarki/Jimson itp siedzą w ud. Dobrze że Te-Tris, W.E.N.A. i VNM chociaż wyszli z ud. Oby Słoń został tam jak najdłużej.:D:cool:

^down
:)

Podaj chociaż nick człowieka, który napisał to co Ty skopiowałeś na to forum. Bo oczywiście Ty nic sam nie napiszesz tylko z innych prtali kopiujesz, żałosny jesteś, ale piszę to już po raz xxx.

#top
Jestem w trakcie słuchania, Sheller wysoki skill, naprawdę zajebiście promował płytkę i było warto bo jest mega ! Jaram się : D

Wcale nie Devil Murder
17-02-2011, 16:14
Słucham właśnie, nawet spoko prodakszyn, nie jakiś artystyczny cud, ale można wysłuchać. Jego głos przenika do środka bani i tam pozostaje, jestem pełny podziwu, ale powinien poćwiczyć nad tekstami.

Kaziu Extreme
17-02-2011, 16:22
Zajebista plyta ale nie mam na nia kasy;| kupie za jakis czas plyta zajebista ale w 1 kolejnosci Reedukacja;).

P.S mikiel wycurwiaj bo wkurwiasz nie jedna juz osobe tymi postami z hip-hop.pl.

`Artas
17-02-2011, 16:58
Płyta do przesłuchania na jeden raz - to jest moje zdanie. Nie jaram się.

Tumanbuga
17-02-2011, 16:59
Średnie generalnie ale jest parę dobrych tracków : Do ostatniej kropli , Zle w głowach , Kokaina.

Oby Słoń został tam jak najdłużej.

Jak przesłuchałem D666 to zmieniłem zdanie o tym gościu i tobie też radze , zajebiste gówno.

Τettmeier
17-02-2011, 17:03
Zajebista płyta, naprawdę polecam. Nie rozumiem dlaczego Wam się nie podoba, dla mnie to kawał dobrej roboty od Shellera. Props.

Crote
17-02-2011, 20:14
Zajebista płyta, naprawdę polecam. Nie rozumiem dlaczego Wam się nie podoba, dla mnie to kawał dobrej roboty od Shellera. Props.

bo na tym forum nikt nie ma swojego zdania i kieruje sie postami skopiowanymi z hh.pl HEHEHE????????

@topic

nie sluchalem, moze pozniej jak bedzie mi sie chcialo

Μejger
17-02-2011, 20:20
przesłuchałem 1 track, coś tam o bragga bo myślałem, że koleś ma jakieś drobne w kiermanach.
niestety, brak skillsów, bragga może jedynie zlizywać z podeszw takich kotów jak PeeRZet czy Młd.

Szejk
18-02-2011, 01:35
Ogólnie to jest tylko jeden track Shellera, który mi się podobał. Dodam, że nie ma go na tej płytce. : [