View Full Version : KaZeK odbanowany!
Karol Strasburger
17-02-2011, 18:31
hej, kazek ma unbana, za co? w ogóle co on zrobił, że miał bana (wiem, że zmienił nick na apove, ale po co mu ten noob char)??? dobry dział, nie usuwać, bo zrobie milion tych tematów
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=596
Lolipops
17-02-2011, 18:44
To są tak zwane "Szychy" oni dostają bana.ale pozniej z niewiadomych przyczyn dostają "un bana" na co zwykły forumowicz miałby raczej nikłe szanse
Azbest on de tour
17-02-2011, 18:49
wiedziałem o tym już 2 godziny temu
bywa jak zawsze
Unbana dostał juz kolo 16 ... wiesz jak byś był spostrzegawczy to byś zauważył że znikła mu ranga i ' [T]op [U]ser 2010 ' . Poza tym miał plusy u administracji , wystarczyło się dogadać ;) i napewno mu dali warunki których musi się trzymać .
No Kazek elos, wiedzialem ze niedlugo unban bedzie, bo to nie normalne zeby Kamyq mial bana XD A juz bylem top 4 w postach, teraz 6 ; [
#Down
Czyli jestem TOP JUZER 2010 ; 0
już się balem ze zgermanizowany jogi będzie top 1 w rep
Zazdroscisz mi ze bylbym top 1 w rep czy co? Bo nie ogarniam XD
Sherlock
17-02-2011, 19:01
Dostał unbana kosztem rangi VIP oraz tytułu usera roku. Temat zostawiam wam otwarty, możecie sobie podyskutować, byle z głową oraz zgodnie z zasadami regulaminu oraz netykiety. :)
i bardzo dobrze :D
oddajcie mu jeszcze Vipa i będzie git ;DDDDD
już się balem ze zgermanizowany jogi będzie top 1 w rep
@edit
KaZeK=Apove?? haahah od kiedy gazownik zna się na skryptowaniu?
Goatee 2.0
17-02-2011, 19:12
W ogóle co was to obchodzi dlaczego dostał unbana? To nie Wasza broszka. Widocznie miał mocne argumenty aby go odbanować XD
Też będę miał mocny argument żeby mnie odbanować kiedy dostanę bana, co to ma być:confused:
Prawie jak Kamil
17-02-2011, 19:21
Ta, odbanowałem KaZkA bo Mi płakał.
To normalne, że kazek został odbanowany. Ten ban w ogóle nie powinien mieć miejsca.
Zasady równe są wobec każdego... :)
KaZeK dostał UNBAN kosztem rangi itp. , bardzo dobrze !
.vimpex.
17-02-2011, 19:44
powiem jedno
japierdole
Podbijam! xd
@Topic
To tak, no yyy... fajnie, że dostał unbanned.
:confused:
A ja słyszałem, że miał wyjebane na to forum, ale jak widać zdanie szybko się zmienia. Już widzę, że "na wejście" dostał upomnienie od Tygrysa za obrazę użytkownika, nie pociągnie długo ; d
beka to co sie dzieje w polsce to jest naprawde przegiecie.nie wiem kto za to odpowiada.powinien zostac powieszony.jest to nie dopuszczalne.to byl zamach
Proszę tylko nie płakać, jeżeli ktoś z was uważa się za równego bądź lepszego od Kazka to ma prawo tak samo jak on ubiegać się o unbana, to że ogarnia forum gre, wymiany, to ma byc traktyowany jak każdy z was? Ma przywilej równiejszego traktowania i tak będzie.
Chcielibyście być chociaż w ułamku KaZkiem dlatego takie bzdury wypisujecie, przemawia przez was zazdrość...(nie moge no nie wytrzymam)...cioty!
Panek Kitara
17-02-2011, 20:37
I dobrze :D każdy dostaje 2szanse (nie zawsze ale jednak) :D kazkowi sie udalo wygarnąć unbana i jest zajebiście XD
Precision
17-02-2011, 20:38
W dzisiejszych czasach niektórzy mają przywilej lub znajomości. Zawsze tak będzie i jakoś mnie takie coś nie dziwi. Zresztą to tylko forum, świat wirtualny więc to nic takiego ważnego. Był widocznie zasłużony to się zlitowali i odbanowali. Tylko jestem ciekawy czy gdybym ja prosił to by posłuchali, myślę iż nie. :)
Czy to powód żeby zakładać temat? Jeżeli masz z tym jakiś problem to napisz pw do santano czy też szerloka i się zapytaj czemu, a nie robisz z tego sensacje.
I dobrze, że dostał unbana.
Domcio Old
17-02-2011, 21:06
jak dla mnie to dobrze ze go odbanowali spoko gosc to czemu nie ;) nawet nie mial bym nic przeciwko jak by zostal administratorem forum :D i kazek uwazaj zeby znow Cie nie zbanowali
A tak z ciekawosci za co dostal bana ??
Nabijanie postów, 3x obraza użytkownika, to chyba wszystko
@down
Można tak rzec
nawet nie mial bym nic przeciwko jak by zostal administratorem forum :D
Do Cleanera mam daleko a co dopiero do Administrator ;D
Bana dostałem za prowokowanie Crayona który jako wzorowy Moderator poszukał kilku postów i mnie zbanował ;D
@up
Prawidłowo !! Tępić frajerów !!
@topic
Mam to gdzieś, niby jak już ktoś dostał bana to tego bana powinien dalej mieć bez względu na wszystko, ale to jest APO. Sprawiedliwość przedewszystkim.
Emzeto ^.^
17-02-2011, 21:38
Tak zawsze jest : / ktoś mówiąc wysoko postawiony zostanie odbanowany a ktoś iny już nie : / tyle mam na temat :)
Pjona _/
Myślę, że koszt jaki KaZeK poniósł (VIP oraz Użyszkodnik Roq) jest adekwatny do tego, aby odbanować konto. Z resztą jeden z bardziej ogarnietych użyszkodników na forum, więc jego unban nie zaszkodzi forum, a wręcz przeciwnie.
Fakt, że czasami powinien zbyt się nie wychylać, ale to już jego sprawa i takową zostanie.
Witaj KaZeK z powrotem :]
adrian0093
18-02-2011, 01:15
O curwa (?) Jestem w ciężkim szoku! Co to ma być what the fuck?!
@top
Co za skandal! pfff, zazdrość przez was przemawia, jak już wspomniał wyżej Rexibol :eek:
Witamy spowrotem kazku :]]
1st R. Boonek
18-02-2011, 01:29
0:12 slychac strzaly
Niee to 0:13 slychac strzaly :D
#t no i dobrze w sumie cos za cos, poswiecil swoja range wiec nie wiem o co wam chodzi xd
Bartolomeziom
18-02-2011, 02:33
Ja zawsze jak sępiłem ub w grze to mi dawali pod warunkiem delete/bana na 3 miesiace itp. A i tak bociłem :D A boonek latał z can mnie trapować xd
W każdym razie sprawiedliwie :P Gorzej jakby mu reputacje wyzerowali :D
Ta niech se będzie odbanowany. Jego unban nie zmieni mojego życia, moja matka nie umrze, nie dostane depresji, moja szkoła nie wybuchnie to dlaczego nie? :confused:
Beka, widzę że kto by nie dostał bana dostanie i unbana, wystarczy mieć dużo postów, gwiazdek i dobrze się przypucować
#Edit
Zaraz niedługo pewnie znowu dostanie range (:
To było pewne ,że zaraz KaZka odbanują ; )
Witamy spowrotem Kaziu, szkoda tylko Twojego vipa. :(
Ci którzy zasługują na drugą szanse, zawsze ją dostają, nie Sherlock :P
ps. Kazek jest w porządku, więc czemu niby nie miał dostać drugiej szansy. Zrobił dużo na forum więc się nie dziwię.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.