Zaloguj się

View Full Version : Orzeu feat. Bia?as- Kocham Hip Hop (prod. Matek)

Google
17-02-2011, 21:12
Sprawdzaj moich ziomeczków i ich współpracę z BŁS'em.

Kliknij (http://www.youtube.com/watch?v=SbAiDDJISvs&feature=player_embedded)

Demon
17-02-2011, 21:16
no orzeu i matek coraz czesciej na naszym forum, zreszta dobrze : d
propsik, ale co moge innego napisac skoro Białas + O&M !

Μejger
17-02-2011, 21:29
już miałem pisać, że Białas znów się spina na majku jak na ostatniej bitwie o cynk, ale poleciał jakoś lajtowo i z całkiem niezłą zwrotą. Orzeu jakoś tak nie bardzo, ale okej, spoko, jest props zamiast hejtu

Szejk
18-02-2011, 01:33
już miałem pisać, że Białas znów się spina na majku jak na ostatniej bitwie o cynk

A jak ma się nie spinać skoro to BITWA?! /fp

#topic

Jeden z lepszych z udziałem Białasa. Klip też mi się spodobał.

swiety mikolaj
18-02-2011, 01:35
wiem ze jarasz sie twój kumpel coś nagrywa...
ale to nic nadzywczajnego...
Białas jak zawsze dał rade, ale tylko na raz, nie dodam na play liste;/

M4A1
18-02-2011, 13:10
swietna muza z udzialem Białasa
Teledysk tez dobry

Google
18-02-2011, 19:24
wiem ze jarasz sie twój kumpel coś nagrywa...
ale to nic nadzywczajnego...
Uwierz mi, że mam o wiele większe powody do jarania się czymkolwiek niż tym, że mój kumpel nagrywa, chociażby takie, że moich 2 kolegów klubowych będzie walczyło na KSW 15 no i do tego zestawienia dochodzi mój 3 klubowy kolega, który aktualnie jako jedyny Polak będzie walczył w największej organizacji MMA na świecie - UFC, już w przyszłą Sobotę (26go). Na tej samej gali również będzie walczył BJ Penn, który jest przekozakiem światowej klasy.

Białas jak zawsze dał rade, ale tylko na raz, nie dodam na play liste;/
Co to oznacza 'dał radę tylko na raz' ?

Maciek?
Yepp, Maciek.

To że track, przesluchany tylko raz, nie ma do czego wracac
Luz, Twoja sprawa.

A mój kolega bedzie jutro latał samolotem ponaddzwiekowym nad Stargardem Szczecinskim ale to nic moj jeden kolega leci w kosmos a drugi razem z nim...
Ty tam możesz się pochwalić swoimi osiągami w McDonald'sie, zresztą kim ty jesteś, że ja się tobie będę tłumaczył, chcesz po raz tysięczny zakładać nowe konto na forum?

Gruba Impra z Mikielem
18-02-2011, 19:42
mój 3 klubowy kolega, który aktualnie jako jedyny Polak będzie walczył w największej organizacji MMA na świecie - UFC, już w przyszłą Sobotę (26go). Na tej samej gali również będzie walczył BJ Penn, który jest przekozakiem światowej klasy.

Maciek?

^top

Track dobry nawet, Białas dość mi się podoba choć za nim nie przepadam. Orzeu jak zwykle, nic specjalnego. Fajny Teledysk.

Joogi
18-02-2011, 19:47
Teledysk jest spoko, ale sam track jakos mi nie przypadl specjalnie do gustu, nie wiem czemu ; q

ViVuSeK
18-02-2011, 20:43
#UP

Podobnie ,track jakoś nie zrobił większego wrażenia.

#t

Klip jest super ,bez żadnej krytyki ,ale do tracku mogę się przyczepić ,coś mi się w nim nie podoba ,jak mówię reszta good.

swiety mikolaj
19-02-2011, 00:17
Uwierz mi, że mam o wiele większe powody do jarania się czymkolwiek niż tym, że mój kumpel nagrywa, chociażby takie, że moich 2 kolegów klubowych będzie walczyło na KSW 15 no i do tego zestawienia dochodzi mój 3 klubowy kolega, który aktualnie jako jedyny Polak będzie walczył w największej organizacji MMA na świecie - UFC, już w przyszłą Sobotę (26go). Na tej samej gali również będzie walczył BJ Penn, który jest przekozakiem światowej klasy.

Co to oznacza 'dał radę tylko na raz' ?

Yepp, Maciek.

To że track, przesluchany tylko raz, nie ma do czego wracac

Kaziu Extreme
19-02-2011, 10:19
Klip jest zajebisty i zwrotka Bialasa a Orzeu slabo jak dla mnie:p.

`Arcuś
20-02-2011, 21:53
Ogólnie nie słucham Orzeua, ale gdy zobaczyłem że na feacie Białas to musiałem włączyć. Track średni, 6/10.

HASTU
23-02-2011, 16:53
<bez hejtu> orzeu straszna lipa odstaje w hoy białas dobry poziom "jak zwykle" poza tym białas grubnie w oczach<z hejtem>