PDA

View Full Version : Zarexoholik? odbanowany !

Zdenio
18-02-2011, 12:40
Siema wszystkim xd każdy się tego spodziewał niebawem lecz nikt nie wiedział kiedy to nastąpi http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20379 tak tak tak dobrze widzicie nie macie przewidzeń ;)

@down
Pierwsze był Marcelllo -> KaZeK i teraz ten człek czyli Zarexoholik? :d

ak-47
18-02-2011, 12:41
Beka, ciekawe za co dostał (: ciekawi mnie to, wpierw KaZeK, teraz ten ;xxx
bez przesady ;x

Gruba Impra z Mikielem
18-02-2011, 12:45
eeeeeeeeeeej odbanujcie mnie też, proszę to ważne, zrobię wtedy tabelke fejmu i opisze kazdego uzytowniak w min 3 zdaniach

BRAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGA

1st R. Boonek
18-02-2011, 12:47
zenada... :| oni to chyba na zlosc 3/4 forum zrobili

Cieszę się z tego iż, Karol dostał unbana. Tyle na ten temat, pozdro!

Szkoda tylko ze on ma na imie Kamil pajacu

`Artas
18-02-2011, 12:51
Tylko nie płaczcie znów lamusy. Widocznie dobrze zagadał i go odbanowali.
PIS JOŁ
#down
Jaki Karol? On ma na imie Kamil. xd

Sensimila <3
18-02-2011, 12:53
Cieszę się z tego iż, Karol dostał unbana. Tyle na ten temat, pozdro!

Splaxor
18-02-2011, 13:09
Świetnie, że Zarexo-alkoholik dostał unbana. Na pewno znów będzie spina itd, ale to już nieuniknione.
Kolejny dobry użyszkodnik wrócił na forum. Po KaZeKu kolejna dobra wiadomość.

Golebi
18-02-2011, 13:12
To po co w ogóle go zbanowali jak za chwile go odbanowali?

#Aha,fajnie.

Lolipops
18-02-2011, 13:41
Co się wogóle dzieje????

Skoro banują to juz 4 ever a nie na chwilę dosłownie

KaZeK
18-02-2011, 13:45
O ! Elos Kamil :)
Jak tam softy?

#down
A Wam w grze i też będzie ład i porządek.

#ak-47
To samo możesz powiedzieć o banach na Tibi, po co są skoro ludzie są odbanowywani?

#down [porazdrugi]
Nie liżę nikomu dupci he, to że z nimi gadam to już jednoznaczne ? Tak samo mogę gadać z Tobą, Crayonem czy Sherlockiem.

Xienu$
18-02-2011, 13:46
no to ja proszę o zdjęcie bana dla stronera... bo dostał za to samo co zarex

@zdenio
aha ;/
no to niech dadzą perma zarexowi i jego pieską na 4um wtedy będzie spokój lad i porządek

@kazek
przecież gdyby nie zarexy i adasiki to nie było by noobstwa i boterow... ale ty musisz mu dupę lizać bo ci reputy dają... ogarnij troszkę i przejdź na dobra stronę mocy... weź do reki zielony miecz jedi a nie czerwony...

@KaZeK 2
okey pogadamy w poniedziałek albo niedziele okey?? tylko nie placz bym wbil na waszego noobskiego venta...

Zdenio
18-02-2011, 13:49
no to ja proszę o zdjęcie bana dla stronera... bo dostał za to samo co zarex

Tylko że Stoner sprzedał swoje konto z 4um jakiemuś noobsowi za sms (23zł z groszem ) ;) więc nikt go nie od banuje .

Kornas Pall.
18-02-2011, 13:49
Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach + faworyzowanie swoich ludzi . Żenada -.- Wyjebane już mam na to forum .

Adasik
18-02-2011, 14:15
Widzę, że znów zawiść przez was przemawia :o Co was to interesuje, że został odbanowany? Czekajcie na swoją kolej aż wy dostaniecie bana, załatwcie sobie unbana i będzie kwita.
@top
Dobrze, że dostał unbana.

Magik
18-02-2011, 14:21
Dostał kolejną szanse, jak wielu użytkowników.
Nie widzę w tym nic złego, tym bardziej, że za tydzień pewnie ranga banned wróci... :rolleyes:

Benn
18-02-2011, 14:28
Popieram kolegów. Po co daje się bany skoro zaraz potem dostają unbana? Ban był słuszny, ale oczywiście musiał się wypłakać administracji.

Ps. zarex przecież ty masz w dupie reputy i posty to co za różnica z jakiego konta korzystasz?? :confused:

.Vimpexx.
18-02-2011, 14:56
Nie zdziwiłbym się gdyby jeszcze Azbesta odbanowali (stare konto).

@Topic

Według mnie ban to ban, niezależnie co by dawali to i tak bym nie odbanował, a z tego co widać, na forum ban jest tylko po to, żeby można było zrobić 2 tematy 'nick zbanowany'

Tydzień później kolejny temat ...

'NICK odbanowany'.

:confused:

E.Leclerc
18-02-2011, 15:26
Kolejne dziecko ktore nie umie zyc bez tibijskiego forum odbanowane gratulacje dla administracji :) Kamilek pewnie plakal bo mial tyle postow nabite i dostal bana a to wazne zeby miec reputacje i duzo postow na forum dla niego bardzo wazne :)

Top Żenadel...

Emzeto ^.^
18-02-2011, 15:37
Tak jest jak ktoś wysoko postawiony ma : dużo postów , reputacji ... dają następna szanse (taaa jasne..) a takiemu normalnemu myślicie ze odbanuja?? NIE! wiec nie sprawiedliwe to jest!

Azbest on de tour
18-02-2011, 15:39
popieram, odbanowac azbesta wersja 1.0

ale ty się uspokój, bo zaraz zaczną mówić że ty = ja

#nurt ponownie

no fakt odbanowali zarexa o boże to straszne, ale z drugiej strony został zbanowany przez chęć egzekucji uczestnika konkursu przez naszą społeczność(każdy pamięta o co chodzi) więc sens jego bana nie istniał

Salik Shooter
18-02-2011, 16:14
No fajnie. nastepny uban. Ja dostałęm bana za nic ale unbana nie widze ^^ Jezeli dostał student, marcello, kazek to moze mnie tez unbanniecie?

Neko^
18-02-2011, 16:22
On juz swoją szanse miał ,tyle.

Veto
18-02-2011, 16:25
Popieram kolegów. Po co daje się bany skoro zaraz potem dostają unbana? Ban był słuszny, ale oczywiście musiał się wypłakać administracji.

Ps. zarex przecież ty masz w dupie reputy i posty to co za różnica z jakiego konta korzystasz?? :confused:

Płacz dalej płaczku, cieszę się, że straciłeś Moderatora, bo nie interesowało Cię dobro forum, tylko miałeś za zadanie zbanować wszystkich jego użytkowników...

Co do tematu - w niektórych przypadkach, jeżeli potrafi się KULTURALNIE porozmawiać z osobą, od której dostało się bana - może być unban na pewnych zasadach. Jakich? - to nie czas, ani miejsce, żebym o tym pisał. Dostaniecie bana, spróbujecie - zobaczycie, że to nie takie łatwe, jak komuś mogło by się to wydawać.