View Full Version : Zarexoholik? odbanowany !
Siema wszystkim xd każdy się tego spodziewał niebawem lecz nikt nie wiedział kiedy to nastąpi http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20379 tak tak tak dobrze widzicie nie macie przewidzeń ;)
@down
Pierwsze był Marcelllo -> KaZeK i teraz ten człek czyli Zarexoholik? :d
Beka, ciekawe za co dostał (: ciekawi mnie to, wpierw KaZeK, teraz ten ;xxx
bez przesady ;x
Gruba Impra z Mikielem
18-02-2011, 12:45
eeeeeeeeeeej odbanujcie mnie też, proszę to ważne, zrobię wtedy tabelke fejmu i opisze kazdego uzytowniak w min 3 zdaniach
BRAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGA
1st R. Boonek
18-02-2011, 12:47
zenada... :| oni to chyba na zlosc 3/4 forum zrobili
Cieszę się z tego iż, Karol dostał unbana. Tyle na ten temat, pozdro!
Szkoda tylko ze on ma na imie Kamil pajacu
Tylko nie płaczcie znów lamusy. Widocznie dobrze zagadał i go odbanowali.
PIS JOŁ
#down
Jaki Karol? On ma na imie Kamil. xd
Sensimila <3
18-02-2011, 12:53
Cieszę się z tego iż, Karol dostał unbana. Tyle na ten temat, pozdro!
Świetnie, że Zarexo-alkoholik dostał unbana. Na pewno znów będzie spina itd, ale to już nieuniknione.
Kolejny dobry użyszkodnik wrócił na forum. Po KaZeKu kolejna dobra wiadomość.
To po co w ogóle go zbanowali jak za chwile go odbanowali?
#Aha,fajnie.
Lolipops
18-02-2011, 13:41
Co się wogóle dzieje????
Skoro banują to juz 4 ever a nie na chwilę dosłownie
O ! Elos Kamil :)
Jak tam softy?
#down
A Wam w grze i też będzie ład i porządek.
#ak-47
To samo możesz powiedzieć o banach na Tibi, po co są skoro ludzie są odbanowywani?
#down [porazdrugi]
Nie liżę nikomu dupci he, to że z nimi gadam to już jednoznaczne ? Tak samo mogę gadać z Tobą, Crayonem czy Sherlockiem.
no to ja proszę o zdjęcie bana dla stronera... bo dostał za to samo co zarex
@zdenio
aha ;/
no to niech dadzą perma zarexowi i jego pieską na 4um wtedy będzie spokój lad i porządek
@kazek
przecież gdyby nie zarexy i adasiki to nie było by noobstwa i boterow... ale ty musisz mu dupę lizać bo ci reputy dają... ogarnij troszkę i przejdź na dobra stronę mocy... weź do reki zielony miecz jedi a nie czerwony...
@KaZeK 2
okey pogadamy w poniedziałek albo niedziele okey?? tylko nie placz bym wbil na waszego noobskiego venta...
no to ja proszę o zdjęcie bana dla stronera... bo dostał za to samo co zarex
Tylko że Stoner sprzedał swoje konto z 4um jakiemuś noobsowi za sms (23zł z groszem ) ;) więc nikt go nie od banuje .
Kornas Pall.
18-02-2011, 13:49
Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach + faworyzowanie swoich ludzi . Żenada -.- Wyjebane już mam na to forum .
Widzę, że znów zawiść przez was przemawia :o Co was to interesuje, że został odbanowany? Czekajcie na swoją kolej aż wy dostaniecie bana, załatwcie sobie unbana i będzie kwita.
@top
Dobrze, że dostał unbana.
Dostał kolejną szanse, jak wielu użytkowników.
Nie widzę w tym nic złego, tym bardziej, że za tydzień pewnie ranga banned wróci... :rolleyes:
Popieram kolegów. Po co daje się bany skoro zaraz potem dostają unbana? Ban był słuszny, ale oczywiście musiał się wypłakać administracji.
Ps. zarex przecież ty masz w dupie reputy i posty to co za różnica z jakiego konta korzystasz?? :confused:
.Vimpexx.
18-02-2011, 14:56
Nie zdziwiłbym się gdyby jeszcze Azbesta odbanowali (stare konto).
@Topic
Według mnie ban to ban, niezależnie co by dawali to i tak bym nie odbanował, a z tego co widać, na forum ban jest tylko po to, żeby można było zrobić 2 tematy 'nick zbanowany'
Tydzień później kolejny temat ...
'NICK odbanowany'.
:confused:
E.Leclerc
18-02-2011, 15:26
Kolejne dziecko ktore nie umie zyc bez tibijskiego forum odbanowane gratulacje dla administracji :) Kamilek pewnie plakal bo mial tyle postow nabite i dostal bana a to wazne zeby miec reputacje i duzo postow na forum dla niego bardzo wazne :)
Top Żenadel...
Emzeto ^.^
18-02-2011, 15:37
Tak jest jak ktoś wysoko postawiony ma : dużo postów , reputacji ... dają następna szanse (taaa jasne..) a takiemu normalnemu myślicie ze odbanuja?? NIE! wiec nie sprawiedliwe to jest!
Azbest on de tour
18-02-2011, 15:39
popieram, odbanowac azbesta wersja 1.0
ale ty się uspokój, bo zaraz zaczną mówić że ty = ja
#nurt ponownie
no fakt odbanowali zarexa o boże to straszne, ale z drugiej strony został zbanowany przez chęć egzekucji uczestnika konkursu przez naszą społeczność(każdy pamięta o co chodzi) więc sens jego bana nie istniał
Salik Shooter
18-02-2011, 16:14
No fajnie. nastepny uban. Ja dostałęm bana za nic ale unbana nie widze ^^ Jezeli dostał student, marcello, kazek to moze mnie tez unbanniecie?
On juz swoją szanse miał ,tyle.
Popieram kolegów. Po co daje się bany skoro zaraz potem dostają unbana? Ban był słuszny, ale oczywiście musiał się wypłakać administracji.
Ps. zarex przecież ty masz w dupie reputy i posty to co za różnica z jakiego konta korzystasz?? :confused:
Płacz dalej płaczku, cieszę się, że straciłeś Moderatora, bo nie interesowało Cię dobro forum, tylko miałeś za zadanie zbanować wszystkich jego użytkowników...
Co do tematu - w niektórych przypadkach, jeżeli potrafi się KULTURALNIE porozmawiać z osobą, od której dostało się bana - może być unban na pewnych zasadach. Jakich? - to nie czas, ani miejsce, żebym o tym pisał. Dostaniecie bana, spróbujecie - zobaczycie, że to nie takie łatwe, jak komuś mogło by się to wydawać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.