PDA

View Full Version : [Tutor] Nalvia by Zdenio , czyli poznajcie now? Tutork?

Zdenio
19-02-2011, 01:26
Witam was wszystkich
Zauważyłem że chcielibyście poznać nową tutorkę , żeby ktoś z nią przeprowadził wywiad , no to łapcie coś ode Mnie .

Jest to mój drugi wywiad przeprowadzony . Będzie dużo komentarzy i ocenek to zmotywuje się przeprowadzić kolejny wywiadzik z osobą wyższą niż tutor .

Rl życie :

Zdenio: Jak masz na imię , ile masz lat i gdzie mieszkasz ?

Nalvia: Nazywam się Gośka, mam 20 lat i mieszkam w okolicach Katowic ;)

Zdenio: Uczysz się jeszcze ? Czy pracujesz już ?

Nalvia: Uczę się w 4 klasie TH :p

Zdenio: Na jaki profil uczęszczasz ?

Nalvia: Technikum Hotelarskie :p

Zdenio: Masz już jakieś plany dotyczące swojego zawodu ?

Nalvia: Hmm... trudne pytanie. Ostatnio sporo się zmienia w moim życiu, dlatego staram się niczego nie planować z tak dużym wyprzedzeniem. Myślę nad studiami ale nad wydziałem musiałabym się jeszcze zastanowić

Zdenio: Piszesz ze myślisz nad studiami , planujesz studiować za granica czy w Polsce ?

Nalvia: Na pewno w Polsce. Żaden inny kraj nie wchodzi w grę.

Zdenio: Co porabiasz w wolnym czasie po szkole ?

Nalvia: Zależy od pogody i chęci :p W deszczowe dni siedzę w domu, a jak jest ładna pogoda, wychodzę ze znajomymi, chodzę na imprezy, koncerty etc :p

Zdenio: Masz może jakiś ulubiony zespól muzyczny ?

Nalvia: Sporo ich. Słucham głównie The Analogs, Farben Lehre, Limp Bizkit, All Bandits, Coma, Godsmack, O.N.A., Guano Apes... W sumie mogłabym wymieniać tak do jutra :p

Zdenio: Jakiego typu lubisz oglądać filmy ? Masz może jakiż ulubiony ?

Nalvia: Prawdę mówiąc nie oglądam dużo filmów. Nie mam ulubionego filmu. Mogę powiedzieć tylko, ze podobało mi się RRRrrrr, Oko, Lustra, Chłopaki Nie Płaczą, Nigdy w życiu, Nie Zadzieraj z Fryzjerem i kilka innych. Nie mam ulubionego typu. Jak widać, oglądam co popadnie :D

Zdenio: To może troszkę głębiej wejdę w twoje życie , masz już jakaś miłość w życiu ?

Nalvia: Widzę, że schodzimy na dość prywatne tematy. :p Mogę tylko powiedzieć, ze jestem szczęśliwa od ponad 7 miesięcy. ;)

Zdenio: Piszesz ze jesteś szczęśliwa od 7 miesięcy , lecz może inaczej zapytam , masz chłopaka czy już jesteś mężatką ?

Nalvia: Jeszcze chłopak . Mężatką będę pewnie za jakiś czas :p Dłuższy czas :p

Zdenio: Masz może jakieś swoje ulubione hobby ? Uprawiasz jakiś sport ?

Nalvia: Ze sportów tylko narciarstwo i łyżwiarstwo. A do hobby z pewnością mogę zaliczyć akwarystykę :p

Zdenio: Myślę ze wiemy już dość na temat twojego prywatnego życia , zatem przejdźmy do gry .

Gra:

Zdenio: Od jak dawna jesteś na APO ?

Nalvia: Trudno powiedzieć. Mój brat tu grał zaraz jak APO powstało. Czasami wchodziłam na jego postać, jednak zdarzało się to na prawdę sporadycznie. Swoim charem grać zaczęłam jakoś na początku czerwca, ale po wakacjach zrobiłam sobie długa przerwę.

Zdenio: Co sadzisz o serverze 7.6 ?

Nalvia: Jeżeli chodzi o klienta to podoba mi się bardziej niż nowsze wersje. APO 7.6 od samego początku mi się podobało. Trzyma się od tylu lat. Nie jest to kolejny noob serwer.Podobają mi się tu liczne dodatki, których nie znajdziemy na żadnym innym OTS'ie.

Zdenio: W jaki sposób dostałaś posadę Tutora ?

Nalvia: Zasłużyłam na nią niosąc pomoc niedoświadczonym oraz zagranicznym graczom. :)

Zdenio: Jak oceniasz prace Administracji na serverze ?

Nalvia: Teraz, będąc tutorem widzę, ze ekipa jest bardzo zorganizowana. Każdy wie co ma robić i dajemy z siebie wszystko, żeby APO z dnia na dzień funkcjonowało coraz lepiej.

Zdenio: Jako tutorka , jakie czynności wykonujesz ?

Nalvia: Na razie tego niewiele. Przede wszystkim staram się odpowiadać na RRV, rozwiązuje konflikty głownie związane z tzw. wbijaniem na resp i zgłaszam osoby używające macro/botow.

Zdenio: Jaki nick ma Twoja główna postać ?

Nalvia: Aktualnie mam nick Abbigail. ;) 100 ed :p

Zdenio: A jakie były twoje wcześniejsze postacie ?

Nalvia: Nie były moje. Grałam na koncie brata :p Jak już wcześniej wspomniałam, zdarzało się to bardzo rzadko :p

Zdenio: Czyli można powiedzieć ze sharowaliscie postacie :P

Nalvia: Ja bym tego tak nie nazwała :p Z mojej strony wyglądało to tak, ze stałam w dp i gadałam. Dla mnie Tibia przede wszystkim pełni funkcje komunikatora. :p

Zdenio: Czy jest coś konkretnego na serwerze co zmieniłabyś gdybyś to Ty miała cały server pod ręką ?

Nalvia: Zdecydowanie ograniczenie wiekowe lub jakieś testy psychologiczne podczas rejestracji. :P Jestem tutorem zaledwie kilka/kilkanascie dni a widziałam masę osób, którym powinno się po prostu zabrać komputer i wygonić na dwór pograć w piłkę czy coś.

Zdenio: Grałaś kiedyś na RL tibi ? Jeśli tak to na jakim świecie ? Twój nick i największy poziom podaj nam :)

Nalvia: Grałam, grałam. Z reszta jak każdy :p To było na początku gimnazjum. Nie pamiętam jaki nick bo miałam ich kilka :p Pamiętam tylko, ze to była Trimera i miałam jakoś 40-50lvl max. :p

Zdenio: Co sadzisz o Mortiis'ie ?

Nalvia: Uważam, ze jest bardzo dobrym programista. Poza tym trzeba się wykazać sporą zaradnością, żeby ze zwykłego OTS'a zrobić coś takiego jak APO. Za to właśnie podziwiam Tygrysa i Mortiisa, którzy stworzyli Armie, wypromowali i połączyli przyjemne z pożytecznym

Zdenio: Jak myślisz czego brakuje najbardziej na APO ?

Nalvia: Myślę, ze niczego nie brakuje. Ciągle dodawane są nowe rzeczy (respy, questy, etc), tak wiec w miarę możliwości braki są na bieżąco uzupełniane.

Zdenio: Ok na temat forum nie będziemy pisać bo parę dni na nim jestes zatem na koniec chciała byś kogoś pozdrowić ? :)

Nalvia: Pozdrawiam ekipe APO i wszystkich znajomych :p Wy wiecie =*

Nalvia: A Tobie dziękuje za wywiadzik miło sie gawedzilo :p Dzięki :) .

Za kulisami xD

Nalvia: stresuje się :d

Zdenio: Będzie dobrze ;D

Nalvia: i jak coś to popraw drobne bledy ortograficzne :p

Myślę ze już poznaliście nową Tutorkę Gosię . Wywiad Nie jest bardzo długi ponieważ ominęliśmy pytania dotyczące forum <z wiadomych przyczyn> _/ .

James
19-02-2011, 01:52
Zdenio: Piszesz ze jesteś szczęśliwa od 7 miesięcy , lecz może inaczej zapytam , masz chłopaka czy już jesteś mężatką ?

To mi się podobało najbardziej :D
A tak ogólnie wydaje mi się że fajny wywiad. Nie wiem jak się to stało, ale do dziś nie znałem prawdziwego imienia Nalvii :confused:

Zarexoholik?
19-02-2011, 01:59
Wywiad ciekawy, szkoda, że krótki.

Nalvia: Technikum Hotelarskie

A na staż do hotelu 52! (:

Magik
19-02-2011, 02:04
Nie wiem jak się to stało, ale do dziś nie znałem prawdziwego imienia Nalvii :confused:
Bo Ty cienias jesteś! :D Ja znałem jak jeszcze nie miała pozycji. xd

Zdenio: To może troszkę głębiej wejdę w twoje (...)
:eek:
Byś się wstydził! Rozmawiasz z Panią Tutor! XD

Nalvia: Aktualnie mam nick Abbigail. ;) 100 ed :p
Już sobie pograłaś na tym nicku - wiem co mówię. :cool:

Ogólnie nawet mi się podoba. xd

adrian0093
19-02-2011, 02:13
Super wywiad, 10/10 troche krótki mógł by być dłuższy, ciekawa bardzo osoba to na pewno ;)
Pozdrawiam Gosie ;)

Alfons
19-02-2011, 02:20
Dobry bardzo ciekawy wywiad 10/10

Old Capitan Rook
19-02-2011, 02:46
Mimo że Zdenio robił ten wywiad za co mu wybaczam dam tą dyszkę bo z Ciekawą osobą ;P Witaj Gosiu już znam twoje imię :)

Sensimila <3
19-02-2011, 07:52
Fajny wywiad, dowiedziałem się tyle ile chciałem ;-)
Krótki i na temat.

ViVuSeK
19-02-2011, 07:57
Ups ,w sondzie mi się popaprało ;p

Wywiad jest nie długi, ale też nie krótki. Pytań jest też w miarę ,a czcionki - mogą być.
Ogólnie na + ,ładnie.Robisz karierę jak Wolly ,polecałbym ci raczej medycynę czy coś w tym stylu xD.

Crak .
19-02-2011, 08:10
Skromny, ale ciekawie się go czytało.
10/10 ;-)

Allonsey
19-02-2011, 08:21
Hmm , Wywiad dobry kolorki dobrze dopasowane miło się czytało , mógłby być troszkę dłuższy... Prawdę mówiąc nie spotkałem się jeszcze z tą nową tutorką Gosią może kiedyś odpisze mi na raporta haha ;d

10/10 Oby takich więcej

#Lordzik#
19-02-2011, 08:23
Zawsze można było o coś więcej spytać, no ale ^^.
Wywiad ciekawy, nawet miło się go czytało :)

Heaven
19-02-2011, 09:09
Bardzo fajny i ciekawy wywiad.
Cieszę się że ktoś go zrobił, dzięki niemu mogę się dowiedzieć coś o nowej Pani Tutor ;)

n0name1
19-02-2011, 09:12
Wywiad choć krótki wpadł mi w oko.Gośka blisko mnie mieszkasz :P

Lolipops
19-02-2011, 09:13
Wywiad niesmowicie dobry jak dla mnie(ciekawe pytania,dobrze sformułowane wypowiedzi)

9/10

Emzeto ^.^
19-02-2011, 09:45
Wywiadzik dobry ; ] daje 10/10 :d Witam panią Gosie! :D

Karpek
19-02-2011, 11:04
Nawet ciekawy wywiad. Kolorki dobrze dobrane no i długość jest według mnie w sam raz.

9/10 i rób następne. : >

KaZeK
19-02-2011, 11:09
Wywiad dobry aczkolwiek mogłeś zapytać również o forum ;p

Całość 9,5/10.

Mr Fsza
19-02-2011, 11:10
Dobry wywiad ; D fajnie się czyta oraz dobrze dobrane kolorki ; p 10/10

Savater
19-02-2011, 11:29
fajny wywiad 10/10 ;] milo ze kobiety graja w tibie xd

@nalvia

nie zadzieraj z fryzjerem, fajny film xd

Delorian17
19-02-2011, 11:44
:] Kobieta grająca w tibie:D
Nie noo spoko :):D
Ciekawa osoba i fajny wywiad :)

pork999
19-02-2011, 11:50
Bardzo fajny wywiadzik :D . Nowa Tutorka napewno sie przyda ; )

Azbest on de tour
19-02-2011, 14:51
Sporo ich. Słucham głównie The Analogs, Farben Lehre,

JUŻ CIE LUBIE

#nurt

polecam i pozdrawiam, jedna z osób z mniejszości apo, która słucha czegoś innego niż rap :cool:

Sir Krystian
19-02-2011, 15:05
Wywiadzik Spoko 10/10

A co do tutorki spoko ziomalka ;)

1st R. Boonek
19-02-2011, 15:11
Tutor to osoba ktora musi miec doswiadczenie w grze u tej osoby tego doswiadczenia nie ma, milo fajnie ok
Mila tutorko przygotuj sie na

ta p^%#%ona ku^&^#a banuje za free!!!

Wywiad moze byc :)

Zdenio: poczekaj 15 min bo mnie wołają na góre na wódke xd

Zdenio: curfa xD wszyscy najebani prawie xd

Nalvia: tez chce ;(

Zdenio: impra na całego jest xd

Zdenio: 2 wiskacze i 4 wodki poszły narazie

Mama pijak, tata pijak... :) Impra na calego siedzac na tibi robiac wywiad, co za pozer...

.Vimpexx.
19-02-2011, 15:21
Według mnie, kiepski ten wywiad, nic się nie dowiedziałem ciekawego.
Ogólnie, to tylko to jak ma na imię i gdzie mieszka xd
5/10
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

Ero Senin
19-02-2011, 18:44
Wywiad dobry ale te kulisy mnie podłamały : /
Oceniamy tutaj wywiad także daje 9/10

SoniQ
19-02-2011, 19:42
bardzo fajny wywiad, zdzwiwilem sie, ze kobiety graja w tibie :D 10/10

Joogi
19-02-2011, 19:48
O forum nie bylo co pytac bo pewnie Gosia napisala tylko pare postow, nie zna sytuacji itp. ;[

Wywiad uwazam ze jest spoko, za dlugi nie jest i sie go spoko czyta, nawiazania do poprzednich pytaj jako takie sa, gicik ;)

Haat
19-02-2011, 20:03
Wywiad fajnie przeprowadzony jednak znałem odpowiedź na wszystkie pytania. 9,5/10

Azielu$
19-02-2011, 20:09
Wywiad ciekawy, aczkolwiek była jedna sytuacja, która uprzedziła mnie do 'Pani Tutor' zbyt pochopnie stwierdzając pewne fakty. ;] No ale niech będzie - wybaczam. xD Każdy może popełnić błąd. Mam nadzieje, że już więcej się to nie powtórzy.

$ëтhaη
19-02-2011, 20:11
Widze, ze idziesz śladami kolegi Magika.

19/02/2011 19,981,796 (31 poziomów) 36,014,472 131 8h 25min

Kiedy 2000 lvl i 3kkcc w domku? ;)

Nic do Ciebie nie mam, pewnie jestes przyjaznie nastawiona (nie dla graczy) ;d

Wywiad przeprowadzony dobrze lecz dalej nie wiemy o niej wielu rzeczy.
Witamy nowego ST/GM'a bo wiemy ze na APO to kwestia tygodnia ;)

~Bocianex~
19-02-2011, 20:54
No w koncu ktos zrobil wywiad z Nalvia xd 10/10

Adasik
19-02-2011, 22:00
Dobry wywiad lecz nieco krótki.

Nie Zadzieraj z Fryzjerem Karel jest wszędzie :D
8/10 :D

Dikkuś
19-02-2011, 22:16
Wywiad Oceniam 10/10.
Zawsze Warto Się Czegoś Nowego Dowiedzieć O nowym Tutorze. : )
A tak W ogóle Witam. =]

Neko^
20-02-2011, 00:24
90% tych informacji wiedziałem jakis tydzien temu ? No to na tyle.
Wywiad w miare 7

Splaxor
20-02-2011, 00:29
Zdenio: głębiej wejdę w twoje życie
Zdenio jesteś debeściak :] Takie propozycje składać <ajć> Nie będę wnikał jak głęboko chciałeś "wejść" w jej życie...

@topic
Ogólnie wywiad dobry tak samo jak poprzedni. Nie wiedziałem, że tutorka mieszka tak blisko mnie. Fajnie się chociaż troszkę więcej dowiedziec o tutorce.

ave616
20-02-2011, 01:21
Beka trochę bo gdzieś tam pisałeś, że masz 15 lat (?) Na forum widzę, że masz "19" a w tibi wypisujesz o grubych imprezach z mikielem. Nie lubię Cię jako użytkownika bo udajesz tego kim nie jesteś. Jednak wywiad oceniam na 10/10 bo był świetny i dziwi mnie to, że jest aż tam dobry ;o Widząc kto jest autorem wywiadu spodziewałem się czegoś innego (słabszego) jednak zaskoczyłeś mnie i to pozytywnie ;)

ak-47
20-02-2011, 01:54
Dobry wywiad, podoba mi się. Tylko dziwi mnie to że tak szybko tą posadę dostałaś.

Cleyu
20-02-2011, 09:43
Beka trochę bo gdzieś tam pisałeś, że masz 15 lat (?) Na forum widzę, że masz "19" a w tibi wypisujesz o grubych imprezach z mikielem. Nie lubię Cię jako użytkownika bo udajesz tego kim nie jesteś. Jednak wywiad oceniam na 10/10 bo był świetny i dziwi mnie to, że jest aż tam dobry ;o Widząc kto jest autorem wywiadu spodziewałem się czegoś innego (słabszego) jednak zaskoczyłeś mnie i to pozytywnie ;)

CO ty pierdolisz xd Zdenio ma 19 lat :P

Wywiad fajnie sie czyta troche krótki. 10/10

Magnatek.
20-02-2011, 09:59
MI sie tam wywiad podobal sporo mozna sie z niego dowiedziec.. rep leci :)

Zdenio
20-02-2011, 11:20
Beka trochę bo gdzieś tam pisałeś, że masz 15 lat (?) Na forum widzę, że masz "19" a w tibi wypisujesz o grubych imprezach z mikielem. Nie lubię Cię jako użytkownika bo udajesz tego kim nie jesteś.

A Ty jesteś po białym czy trawce że takie farmazony mi tu wyjeżdżasz :d daj mi post gdzie pisze że mam 15 lat ? I ciekawe kiedy coś pisałem o ' grubych imprezach z mikielem ' :confused::confused::confused: Hehe zmień dilera .

Romus
20-02-2011, 18:12
Wywiad bardzo fajny :) Milutko sie go czytalo. Dowiedzialem sie kilka sensowynych rzeczy o naszej tutorce :) 10/10

Zark
20-02-2011, 23:45
Wywiad fajny.
Dobrze przeprowadzony, 10/10.

Po rozmowie z nią na rrv doszedłem do wniosku że jest bardzo miłą osobą ;>

Okey
20-02-2011, 23:47
Tutorka jako dziewczyna zapewne wprowadzi wiele chaosu, gdyż 15 letnie dzieci będą się popisywać, lizać dupę (i nie tylko), aby się przymilić do tutorki, nie jako kogoś z accesem, tylko do dziewczyny. Na apo wiadome od 1410.

Wywiad fajny, a Gosia mająca 20 lat nie przypomina mi żadnej old graczki ;<

Rób więcej wywiadów, 5!

Febim
21-02-2011, 00:31
No Zdenio postarałeś się heh :) Niektóre pytania mnie rozwalały ale ogółem 10/10 :)

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w robieniu wywiadów.

N-series
21-02-2011, 00:47
20 lat i w tibie grasz ,tibia jako komunikator?hahahah 2 pianka? ile z nich rl jest?;s
ogólnie dużo osób bedzie się pucować , pamiętajmy ze 80% to zamulone dzieciaki w rl swiecie ,w wirtualnym jest łatwiej , nawet ostatnio był o tym reportaż.Myślę że wiele małolatów będzie przelewać tu swoje hormony , jakoś nie bardzo mi się widzi 20 letnia dziewczyna co gra w tibie xd ,albo jesteś brzydka jak moja dupa albo nudzisz czy czy jaki chooy

Lewy
21-02-2011, 10:39
20 lat i w tibie grasz ,tibia jako komunikator?hahahah 2 pianka? ile z nich rl jest?;s
ogólnie dużo osób bedzie się pucować , pamiętajmy ze 80% to zamulone dzieciaki w rl swiecie ,w wirtualnym jest łatwiej , nawet ostatnio był o tym reportaż.Myślę że wiele małolatów będzie przelewać tu swoje hormony , jakoś nie bardzo mi się widzi 20 letnia dziewczyna co gra w tibie xd ,albo jesteś brzydka jak moja dupa albo nudzisz czy czy jaki chooy

Tu się zgodzę niestety.Będzie ładny podliz ze strony małolatów, którzy na dwór za dnia nie wychodzą.Zresztą średnia serwera to jakieś 14-15 lat i dziewczynę widzieli co najwyżej w necie więc co się dziwić :)

A co do wywiadu powiem tyle - krótki.Sam fakt że masz 20 lat (w tym roku pewnie bo 4 klasa technikum jest między 19 a 20 rokiem życia chyba że się klasy nie zdało).Wstyd trochę że 20 letnia dziewczyna gra w to no ale to już nie moja sprawa kto co lubi.Mógłbym wymieniać dalej ale już nie chcę się na siłę przyczepiać.

Diduus v.0.2
21-02-2011, 16:22
Wywiad ciekawy,Nalvia widac jest ciekawa osobowoscia :]
Ogolnie fajnie jak płeć piękna gra w Tibie xDD
btw. 10/10

Nalvia
22-02-2011, 17:17
Co do mojego wieku - niedawno skończyłam 20 :p
Gram. Dlaczego? Nuda! Problemy zdrowotne ograniczają mi wyjścia. :(

Ero Senin
22-02-2011, 19:21
Karel widzę że ostatnio bardzo się czepiasz tibijczyków : / czepiłeś się czasu online u gościa a sam kiedyś grałeś niemało (tylko nie wykręcaj się botami plz) : P

@top
Wywiad bardzo fajny :/ 20/7

N-series
22-02-2011, 21:37
Problemy zdrowotne związane z? depresją czy uzależnieniem,nudy majac 20 lat , to ***** ładnie są znajomi,możesz coś trenować,imprezować,nauka jest dużo do robienia xd

Ero, tak grałem dużo karelem tez czasem przycisnąłem ,większość na cave majac widoczny defalut co sie dzieje a leo w 7 sharowalismy przez 150lvl

Navila Navalona czy jak tam , ok szefie

Nalvia
22-02-2011, 21:44
@ N-series. Z czym problemy to juz nie Twoj interes. Mam swoje powody, wiec sie nie czepiaj.

Blood Raven
23-02-2011, 13:36
Szczerze? Wywiad nic ciekawego... dowiedzieć się można tylko ile lat ma jak ma na imię i gdzie mieszka :)

Ogólnie 4/10.

Coller
23-02-2011, 18:41
fajny wywiad
w mojej ocenie przyznam Ci 10/10 :)
rób takich więcej \

<Magiczny>
23-02-2011, 18:51
Wywiad taki sobie. Duzo sie nie dowiedzialem, ale zawsze cos ;/

Domcio666
23-02-2011, 22:15
wywiad fajny 10/10 kolory tez dobrze dobrane ;) rob wiecej wywiadzikow

Bo ^ ogY [:
24-02-2011, 09:48
hobby-akwarystyka za to masz ode mnie plusa ;d
Wywiad naprawdę fajny podoba mi się.

Nalvia
25-02-2011, 23:18
Bo ^ ogY [:, masz akwarium? :p

Ktoś II
27-02-2011, 01:58
Kurde, naprawdę fajnie się czytało. Zdenio - więcej wywiadów w Twoim wykonaniu!
Technikum hotelarskie powiadasz... :D Możemy pogadać na ten temat :p
Trochę krótki ten wywiad, ale to chyba początek Twojej kariery jako reportera ;d

Demon
27-02-2011, 21:09
krotki, ale zwiezly i bardzo na temat
ciekawa osoba, fajne wykonanie
10/10, bo czemu nie?!

Darken Shadowbolt
28-02-2011, 15:53
O ***** za same nawy zespolow daje 10/10. Analogsi, farben lehre pjona Goska _/
Wywiad spoko dowiedzialem sie "durzo" :p

Diabolix
28-02-2011, 17:14
Dam 6/10, bo nie podobały mi się pytania. Wywiad zrobiony słabo, nie ma żadnych nawiązań, bez jaj, ale wymyślanie na siłę pytań nie jest dobre. Wypadałoby się coś o niej dowiedzieć przed wywiadem.

Zagłosuję na "kiepski", bo "dobry" nie pasuje.

Dementor
06-03-2011, 02:17
Wywiad bardzo dobry... Konkretny i przejrzysty. ;)

John Cena
19-03-2011, 11:08
Wywiad bardzo interesujący krótko i na temat 10\10

Demonizas
19-03-2011, 13:09
Bardzo mi się wywiad podoba 10/10, wszystko perfekcyjnie ;D

Przemusiek
19-03-2011, 23:57
wywiad bardzo fajny 10/10 ; ))

przeprowadzaj wywiady dalej bo dobrze ci to idzie :)

Palladyn Zlosci
26-03-2011, 17:43
Super wywiad, miło się czytało i ogólnie wszystko w porządku.

Everlast
30-03-2011, 23:10
Wywiad bardzo dobry , z osobą ma miejscu i z perspektywami , bardzo fajnie się czyta.

Pozdrawiam Gosie XD

GULICHRUPEK
31-03-2011, 11:42
Wywiadzik fajny cos mozna sie dowiedziec 10/10