View Full Version : Akcelerator grafiki.
Witam.
Mam nokie c6 i chcialbym sobie pograć w gry takie jak NFS Shift HD itp. odpala mi nawet gra Rally master, ale zacina. I mam pytanie, czy da się dokupić i podłączyć do mojego fona akcelerator grafiki? Czekam na odp, nagradzam reputami TYLKO mądre wypowiedzi.
Hmm.. Z tego co mi wiadomo to raczej Nie.Jeśli byś chciał mieć takie wypasione gry to bardzooo polecam Samsung Wave GT-S8500.Tam to naprawde masz grafikę (sam mam i polecam ;p ).Wracając do tematu.To można tam spróbować tego sposobu ,że odpala ci gry ponad 1mb może to jakoś zwiększy wydajność.Reasumująć pograj w te gorsze.Zawsze możesz zadzwonić do NOKII z zapytaniem o to czy jest ewentualnie możliwość zakupu czy wogóle można taki akcelerator dostać .
Precision
19-02-2011, 12:07
Nie ma takiej możliwości. Musisz mieć telefon, który obsłuży daną grę i ma akcelerator grafiki 3d. To jest jakby pewien 'chip', który jest wmontowany do telefonu. Tak samo jak grafika w komputerze, więc tego nie wymienisz. Mam Omnie HD i właśnie te gry działają super, ale mam akcelerator i procek 600Mhz@950Mhz. :rolleyes:
Nie ma takiej możliwości. Musisz mieć telefon, który obsłuży daną grę i ma akcelerator grafiki 3d. To jest jakby pewien 'chip', który jest wmontowany do telefonu. Tak samo jak grafika w komputerze, więc tego nie wymienisz. Mam Omnie HD i właśnie te gry działają super, ale mam akcelerator i procek 600Mhz@950Mhz. :rolleyes:
<joke>To może podjadę do Ciebie i się wymienimy telefonami c'nie?XD Do Torunia mam 30 kilosów około XD </joke>
@t
Dzięki. Jeszcze pójdę do speca i możliwe, że by coś wykminił, oby. :) pozdro ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.