View Full Version : Vita u pallka!
<Magiczny>
19-02-2011, 11:33
Vita u palla to jest porazka!!! Zrobiliscie taski na queeny od 1k a pallek na 2 nie wyleczy sie, mozesz tylko popatrzec jak pada! Zrobilem test i okazalo sie ze uhem lecze sie tyle samo co vita:confused: Z rp zrobili eka...zenada
Prosze sie wypowiadac.
#Lordzik#
19-02-2011, 11:35
Ameryki nie odkryłeś. Wiadomo, że jest trochę za słaba, no ale jakoś trzeba grać.
Delorian17
19-02-2011, 11:38
Wg. mnie powinni lekko podwyższyć siłe vity u pallka, po to knight ma więcej hp żeby móc się wyleczyć, a rp ma mniej hp a leczy się tyle samo.
Skoro nie da się expić po 2 queeny, to bierz po jednym ;) A przynajmniej masz pewność że drugi Queen nie dobije Ci tego pierwszego :).
Vita u palla to jest porazka!!! Zrobiliscie taski na queeny od 1k a pallek na 2 nie wyleczy sie, mozesz tylko popatrzec jak pada! Zrobilem test i okazalo sie ze uhem lecze sie tyle samo co vita:confused: Z rp zrobili eka...zenada
Prosze sie wypowiadac.
wow a zobacz uha u eka ? piszczysz a wcale nei masz slabej vity ; | ty a wiesz ze od 200 lvl sa taski na orshe ? to moze dla magicznej dodac 231414 hp bo nie moze bic po 2 orshe na 200 lvl.... :<
a według mnie jest dobrze :) zwiększy się siłę vity palka i co? znowu bd płacz, że za dużo się rp vita
Jak na moje to i tak rp ma dobrze z ta vita.. Leczy sie nie za duzo i nie za mało. Powinno tak zostac
1k Rp, powinien mieć full eq już, więc jak grałem 1k RP było mi lajtowo na queenach (:
#Ale na wardach, jest przesada, wgl'e wywitować się od 5 nie mogę gdyż wcześniej to był pikuś, poprawicie może ją jakoś, zwiększcie o 1 %
Domcio Old
19-02-2011, 12:07
na moje vita u palka jest dobra nie trzeba nic zmieniac bo jak zminia to zmienia ze bd leczyla jesszcze wiecej niz sorca ';< i znow bd placz na forum
672 rp bez eq nie moge sie wyvitac od 620 ed -.- wiec chyba cos jest nie tak ??
Prawie jak Kamil
19-02-2011, 12:32
Ty sie nie wyleczysz a 1k ms/ed od składa sie na combo. Co coś jeszcze?
Sensimila <3
19-02-2011, 12:34
Jest dobrze. Był płacz, że rp się za dużo vita, po czym zmniejszyli vite, grałem wtedy RP i nie grało się źle :O
Patryk1551
19-02-2011, 12:53
My mamy słabą vitę, magiczne mają mało hp i spadają na combo, a ek to ek zawsze najlepszy uh silny, czy uh słaby zawsze ek był kozakiem.
Fakt przydaloby sie zwiekszyc nieznacznie vite, bo jest troche lipa ;q Z deka ulepszyc i zostawic, bez przesady ;D Kiedys byl placz ze sie za duzo vita to zmniejszyli, ale troszke za duzo ;d
Zarexoholik?
19-02-2011, 14:12
Gram palem i jakoś tego nie zauważyłem. Wręcz przeciwnie. Exura vita działa bardzo dobrze. Jakby była lepsza to w walce pvp z ms/ed by nie mieli szans.
Jestem dokladnie tego samego zdania co Pan UP !!! Gdyby Vita RP byla lepsza to ciezko by mieli MS/ED. Wtedy bylby placz ze strony profesji magicznych HEHEs :((((((((((((((((
Tak napewno i Rp stał by się czołgiem większym niż ek , pomyślałeś trochę?
przydałoby się tą vite lekko poprawic. mówicie, że palek przez to stanie sie czołgiem?? chyba nie wiecie co mówicie. poprawienie w małym stopniu vity dla palka nie spowoduje upadku całego serwera ... ale za to poprawi jakośc gry ową profesja
Ta.. Rp i tak ma dobrze płaczesz, że nie możesz wystać 2 queenów? ja 1,150+ msem mam 15khp ~ czyt. lece od 2queenów+przywołanych ots kingów na combo i nie płacze.. :)
Rp nie ma źle czyt. NIE
#ZeroNick
19-02-2011, 17:03
Jestem za zwiększeniem vity u palladyna.
Tfój Janek
19-02-2011, 17:05
Jest dobrze jak jest, nic nie zmieniać :D
Wydaje się tylko, że ta vita jest za słaba. 2550 rp mający 53.5k hp vita się 14-15k. Na pierwszy rzut oka jest to mało lecz w pvp ani Edzio ani Sarumar nie są w stanie mnie wyspamować z ponad 200-levelową przewagą. Vita u palka jest wystarczająco dobra aby ją w jakiś sposób modyfikować.
Niedawno grałem (testowałem raczej ;p ;p) i mogę powiedzieć ,że jest dobrze. "Exura Vita" jest według mnie dość silne aby palladyn nie mógł narzekać.Czasem wydaje się tylko ,że jest to słaby czar .A nawet jeśli jest słaby, to zwiększenie jego siły będzie miało swoje konsekwencję (inne profesję zaczną narzekać ,znów głupie tematy).
Panek Kitara
19-02-2011, 20:17
Jestem za zwiększeniem vity u palladyna.
W takim razie ! prosze zwiększyć UH'a eka sile msa/eda !! :D
Vita jest dobra,to że masz 1k lvl nie znaczy że musisz siedzieć na quuenach ^.-
Masz taski na inne potwory.
Powiększ sobie mózg nie vite (:
Xardax aka Wargacz
19-02-2011, 20:36
Jak się coś nie podoba to nie rób tasków proste >.<
Tak jak napisał Adasik.
Knightem 1.3k levelem z Sapphire Setem i Klapkami uha się po 9k hp przy 41k, czasami ciężko złożyć wyższemu ed/ms tego knighta.
Jest dobrze wszystko.
Tyle Tych Tematów Powstało O uh'u , o vicie itp.
Ale Naucz Sie grać i będzie Dobrze. Mi tam to nie przeszkadzało. ^ ^
Dostosuj SIę do tego co masz.! Inni Się nie Męczyli żebyś ich dzieło tak Oceniał.
E.Leclerc
20-02-2011, 00:31
Prosze sie wypowiadac.
Odwrotnie z ek zrobili pallka :) gralem rp i wiem ze ta vita jest tragiczna no ale pewnie nic z tym administracja nie zrobi bo wedlug nich jest wszystko ok :)
Darsenix
20-02-2011, 08:07
Możliwe, że " Exura Vita " jest zbyt słaba.
Ale 1 pytanie... :)
Po zwiększeniu Vity czy nie będzie tematów, że powiedzmy MS/ED mają zbyt małe Hity, ponieważ nie mogą ubić Palladyna, który ma za mocną Vite ? ;)
Zastanówcie się nad tym.
krzysiek_15
20-02-2011, 10:13
Po zwiększeniu Vity czy nie będzie tematów, że powiedzmy MS/ED mają zbyt małe Hity, ponieważ nie mogą ubić Palladyna, który ma za mocną Vite ? ;)
Zastanówcie się nad tym.
tak beda, tylko czemu pall ma na tym tracic a nie ms/ed??
@topic
z tego co zauwazylem to tutaj ci co wypowiadaja sie na "nie" sa innymi profesjami niz pall. Kazdy orze jak moze :]
Ogolnie jestem za podniesieniem vity o kilka %
Diduus v.0.2
20-02-2011, 10:18
Vita jest ciut za slaba,ale trzeba z tym zyc,bylo wiele tematow lecz nie poprawiaja :X
W takim razie ! prosze zwiększyć UH'a eka sile msa/eda !! :D
Vita jest dobra,to że masz 1k lvl nie znaczy że musisz siedzieć na quuenach ^.-
Masz taski na inne potwory.
Powiększ sobie mózg nie vite (:
no dokladnie ;/
ek ma slabego uha i nie placze...
vita i tak jest za mocna ;/
rp zawsze trafia boltem i to za ekran... to może uciekać i sie leczyć a ek leczy sie mniej i żeby trafiać z axa (czyli miec jakąs szanse kogoś zabić) musi dostawać max hity cały czas...
@downie
tyle grałeś swoim zarexem i nie zauważyłeś tego?? no to propsy ogaru ;/
rp zawsze trafia boltem i to za ekran... to może uciekać i sie leczyć
Pokaż mi jak RP trafia za ekran wąsaty pudlu :D.
Żeby nie było ofttopa to ek/rp mimo słabego uha/vity są nadal najbardziej wytrzymałą profesją i nawet na tym aktualna balansie są bardzo mocni.
Assassin Mateusz
20-02-2011, 21:36
Jestem za podniesieniem sily vity! : c
Vronixik
20-02-2011, 22:07
Wy to macie zalosne propozycie. Na 2k ed sioham sie 17k na 149mlvl z hp 26k a ek na 2k uham sie 13k max a mam 61k hp. A wy chcecie zeby rp leczyl sie cale hp na 2x. Na apo sa wyrownane profy. Przed zrobieniem !uh uhalem sie recznie na 1500+ ek po 17k max i moim zdaniem powinni usunac to !uh bo teraz ek to gowno nawet apo ciezko ubic uhajac sie 13k max na 2k lvl. Wiec sie zastanowcie.
Oj nie płacz nie płacz inni jakoś grają i nie płaczą , że mało vita daje .... to co mają powiedzieć ek jak im aż tak uha obniżyli ??? ;o
Kironodix
21-02-2011, 09:15
Jest dobrze... Nic nie trzeba zmieniać, spójrz sobie na ek jak sie uha i wtedy coś mów.
Devorious
21-02-2011, 15:35
Logiczne, że Ci co grają palladynem, będą za powiększeniem siły czaru "exura vita", a inni nie.
Choć sam gram palladynem, muszę stwierdzić, że odrobinę powinno być zwiększone leczenie z owego czaru.
rp zawsze trafia boltem i to za ekran... ;/
Już dawno to naprawili. ; o Tak samo jak siochanie za ekranem.
#topic
Vita is good. Odpier... Nie szukajcie błędów tam gdzie ich nie ma.
Undertaker
22-02-2011, 10:26
Powinni trochę zwiększyć vite u palla ,bo rp powinnien się więcej uhać niż ek,a uha się tyle samo i ek ma więcej hp.
Nie jest źle o parę % by mogli ulepszyć vite.
nic nie powinni ulepszac i tak jest dobrze jakos przez 2 lata nie widzieliscie tego ze rp kazdego rozpierdala Ibylo all dobrze jak 1.4 rp ubijalem spokojnie 1.6 ms/ed i to bylo sprawiedliwe ? dla magicznych profesji ? Bo mi sie wydaje ze nie teraz placzecie ze was oni wlasnie ubijaja bo macie slabsza vite i bolta ja uwazam ze jest git jak jest ...
krzysiek_15
23-02-2011, 12:01
2 lata temu to pallek latam z boltami a nie c arrows. i wtedy prawie nikt rp nie gral bo byl naprawde slaby. pozniej poprawili go. bylo mniej wiecej wyrownanie. dobry ms/ed rozwalal rp.
za mocno obnizyli vitke dodac kilka %!
Te jestem za , żeby dodali kilka % bo naprawdę to jest porażka .
Emzeto ^.^
23-02-2011, 15:03
Dobrze jest... jestem na NIE! sam gram rp i dobrze mi sie gra :) a mam 1k+
Prawie jak Kamil
24-02-2011, 08:59
Nie jest źle o parę % by mogli ulepszyć vite.
Nie jest źle czy jest i dlatego piszesz aby ulepszyli o kilka %? Zastanów się co chciałeś napisać.
TOP.
Vita jest dobra, nie wiem po co jest ten temat w ogóle.
Wydaje się tylko, że ta vita jest za słaba. 2550 rp mający 53.5k hp vita się 14-15k. Na pierwszy rzut oka jest to mało lecz w pvp ani Edzio ani Sarumar nie są w stanie mnie wyspamować z ponad 200-levelową przewagą. Vita u palka jest wystarczająco dobra aby ją w jakiś sposób modyfikować.
To ty dobry jestes ci musze powiedziec :) Edzio z czaru wali za 14.5 k z silverki za 3.5-4.5 ? Raze, to jest 18 k ale jak ty umiesz sie wyvitowac to Ci gratuluje ...
@Topic
Zgadzam sie z Toba vita palla jest troche zaslaba mogli by ja poprawic o 2-4 %
Tak samo mogę napisać, że UH knajta jest słaby.
Vita jest dobra bo przed chwila sprawdzałem się na równym lvl w pvp.
A co do UH'a jest dobry i dlatego nie powinno się robić żadnych zmian.
Roman Gitarzysta
24-02-2011, 17:16
:mad:zgadzam sie leczenie sie palkiem to jakas masakra 600ms+ rozklada 700rp+ nie tak powinno :mad:
~Bocianex~
24-02-2011, 19:36
Rowniez uwazam ze vitka u palladyna jest za slaba w pvp z msem/ed na rownych lvlach nie ma prawie zadnych szans,przydaloby sie zwiekszenie sily exury vity tak o kilka procent
Gralem pallkiem dosc dlugo i wszystko wiem o nim po tym ostatnim zmniejszeniu vity poprostu rp dostaje z lekka po dupce i wcale tu niepisze tak bo gram rp otorz nie gram juz rp tylko ek. Tak jak pisalem juz w poprzednich 3 tematach podwyzszyc vite pallka o 3-5% i bedzie wszystko git temat do zamkniecia XD
Vita u palka jest dobra ?? niezly zart tylko nie smieszny -.-
730 pall nie umie sie wyvitac od wiska !!!!!!
nie piszcie ze mam slabe pvm bo stalem w miejscu i tylko vite spamowalem wiec chyba nie w moim pvm jest pies pogrzebany
Jestem za zwiekszeniem vity pallkowi !!
@soi
5k sie niby leczy 730 rp wedlug kalkulatora a w rzeczywistosci lecze sie za max 3,7k :) nie potrafie sie wyvitac od 550 ms z klapami -.-
btw. kumpel vitska wziol 550 ekiem :P z panda i klapami a 730 rp z panda boltem i klapami nie moze wziasc to cos chyba jest nie tak moim zdaniem
@Sciex
a dlaczego pall ma dostawac po dupie ??!! :):)
Moim zdaniem powinni poprawić minimalnie vite u palka :)
730 pall nie umie sie wyvitac od wiska !!!!!!
Aha, i to źle? Założę się, że 730 knight tez nie nie wyuha a o ed/ms nie mowie bo pewnie na combo leci...
Więc gdzie jest problem? Vita jest dobra tylko jakbyś chciał 700 pallem wiski masowo bić no to wybacz.. :C
@down
Ultimate Healing exura vita 80 4491 5489
(15k hp)
730lvl 39mlvl pall leczy sie po około 5k. ( blue set + klapy) Wdlg mnie nie ma szans na wyleczenie się bo jeszcze raz na jakiś czas pasowało by uderzyć, leci na combo. o 600 już nie mówie..
Mówiąc już o tych profach magicznych to znalazłem 735 eda - HP: 9620 czyli leci na combo tak jak myślałem a wam jeszcze vita zła.
Ja to nie chce nic mowic ale kiedys na 600 lvl dawałem rade rp wiska xd
Lethornek
25-02-2011, 05:33
Moim zdaniem vita u rp jest zdecydowanie dobra w porównaniu z UHem u EKa który jest żałosny :)
Kasta :*
25-02-2011, 10:08
Był test serwera z balansem postaci, trzeba było wtedy zgłaszać, a nie nagle się obudziła połowa palladynów, ze im coś nie pasuje w Vicie. ;d
Mów mi Mistrzu
25-02-2011, 18:55
Sczerze mówiąc vita u palka nie jest taka kiepsa. Rp musi byc taki 'średni'
ni to dużo hp ni to duzo many ni to dużo bije itp.
W porównaniu do ek jest w miare dobra.
Rp nie może być taki pro elo dużo sie uham hehe
To jest naprawdę śmieszne ja na 2.2k rp vitam się 13-14k .
Trochę przesadzili z osłabieniem tej vitki:)
Prosze ku*** nie plakac o ta vite !!!! Nie rozumiecie ze jak zostanie poprawiona vita u rp to ms/ed maja w dupe ?????????????????????????????????????? Prosze niech ktos z administracji zamknie ten BEZNADZIEJNY TEMAT !!!!
Customize
26-02-2011, 09:48
Jak dla mnie to vita jest naprawdę super.
Nic nie trzeba zmieniac.:)
czasem tam loguje, widuje co sie dzieje i jestem w stanie powiedziec, ze vita jest dobra ;o!
moze czasem poprostu zamiast walic spama erexow i jak kiedys 1 vita i siema to trzeba troche sie uspokoic i zaczac myslec w tej jakze trudnej grze
Emzeto ^.^
26-02-2011, 13:33
Po co zmieniać??... dobrze jest.. :) lepiej zęby trochę było trudniej bo tak kto gra będzie do dupy...
Prawie jak Kamil
03-03-2011, 00:21
Jestem ciekaw dlaczego ten temat nie jest jeszcze zamknięty, przecież każdy kto gra palladynem wie, że vita jest Ok, Ej.
TOP.
Ja myśle, że vita powinna zostać osłabiona.
DOWN
Hmmm. Nie chciałem dostać warna a to, że vita powinna zostać osłabiona to jest ironia?
Jestem ciekaw dlaczego ten temat nie jest jeszcze zamknięty, przecież każdy kto gra palladynem wie, że vita jest Ok, Ej.
TOP.
Ja myśle, że vita powinna zostać osłabiona.
wez sie czŁeniu zastanow czy jest ok czy za mocna ("powinna zostać osłabiona.")? nawet nie pomyslisz co curfa piszesz. _/
#top.
sam gram pallem i vita jest ok!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.