Dexterro
20-02-2011, 14:24
Witam, mam następujący problem. Ostatnio grając spokojnie w tibie wpadłem na pomysł ściągnięcia najnowszych sterowników do karty graficznej (geforce fx 5200 XD!), znalazłem na stronie nvidii no i wiadomo, ściągnąłem... I wtedy zaczęły się problemy. Zrestartowałem komputer i wszystko nagle zaczęło mulić strasznie, już nawet nie mówie o tibii, która chodziła super, teraz tnie cholernie, głupio się gra. Zrobiłem kolejnego reseta, to samo. Analogicznie, ściągnąłem stare sterowniki - kolejny problem, zmniejszona rozdzielczość, kolory na 8bitów. Szybko wyłączyłem komputer, przy starcie wcisnąłem f8, żeby włączyć tryb VGA i zmienić rozdzielczość na normalną, zainstalować te nowe sterowniki, lepiej się kombinuje na pełnej rozdzielczości. Pomyślałem więc chwile i stwierdziłem, że przywracanie systemu powinno pomóc, ale szczęście po raz kolejny się odwróciło, mam system Windows XP Sajber Edition ( edytowany xp ), a tam przywracanie systemu jest domyślnie wyłączone, oczywiście opcji włączenia Bóg temu systemowi oszczędził i teraz nie wiem co począć, wkońcu nie mogę grać w tibie ! Potrzebuje jakoś uzyskać te sterowniki, które miałem na początku, nie stare, nie najnowsze. Niestety nie jestem jakimś informatykiem tylko komputerowym laikiem ( no coś tam potrafie XD ), nie wiem jak je uzyskać, pogooglowałem troche i ni chooya : /
Byłbym naprawdę wdzięczny jakbyście mi jakoś pomogli, program do przywracania systemu ? :O
Byłbym naprawdę wdzięczny jakbyście mi jakoś pomogli, program do przywracania systemu ? :O