View Full Version : Propozycja
Witam.Chciałbym przedstawić propozycję o tym ,że może byśmy tak zamiast na cs 1.6 mieli serwer na Counter Strike Source ? Jest tam lepsza oprawa graficzna,więcej ludzi ? Zdarza się tam nawet mniej czitów co oszczędzi prace administracji.Zamieszczam ankiete i tam można oddać swoje głosy.
@Diabloix napisałeś Jestem na nie. Moglibyście chociaż nie wydawać nie swoich pieniędzy, bo za to nie płacicie wy, tylko Mortiis. Powinniście się cieszyć, że stawia serwery w innych grach, a nie tylko w Tibii. Wy nic nie potraficie docenić.
Czy Ja nimi kieruje ?? Ja po prostu proponuję .Nie mów tak jeśli nie znasz intencji słowa : propozycja.
hmmm.. Source jest nowszy i wymaga lepszej karty i ogólnie lepszego sprzętu a tibijczycy którzy w większości mają przystosowane kompy do tej gry mogliby mieć problem z odpaleniem sourca xD
btw. 1.6 jest bardziej znany, lubiany, ceniony, tańszy, starszy (więcej osób go ma)
Mi to loto ale chyba 1.6 więcej osób ma a tak w ogóle drugi serwer csa to chyba nie najlepszy pomysł.. :)
Ogółem serwer source byłby mało popularny. Grało by może 3-4 osoby max, chyba nie bardzo się to opłaca. Poza tym, source jest trochę zjebany głupi... Jestem za 1.6
No sorry, ale CS 1.6 > Wolfenstein 3D > CS Source. Gra z serii: strzelaj biegajac i trafiaj w cel. Jedyna przydatna kwestia, to silnik Source, na ktorym wlasnie Valve robi DotA 2 :)
unknown1
21-02-2011, 13:46
Jest to bardzo odważna jak i mądra propozycja.Moje badanie doniosły ,iż graczę CS:S są o niebo mądrzejsi od przeciętnych graczy CS 1.6 . Tak ,iż jestem za wprowadzeniu tego pomysłu .Nie wiem czemu woilicie 1.6 . Komp nie wyciąga na Source ? Czyż ,by ? Z Pewnością . Chyba ,że nie potraficie go pobrać to ja mogę na PW udostępnić takowyż link do download'u.
Diabolix
21-02-2011, 14:52
Jest to bardzo odważna jak i mądra propozycja.Moje badanie doniosły ,iż graczę CS:S są o niebo mądrzejsi od przeciętnych graczy CS 1.6 . Tak ,iż jestem za wprowadzeniu tego pomysłu .Nie wiem czemu woilicie 1.6 . Komp nie wyciąga na Source ? Czyż ,by ? Z Pewnością . Chyba ,że nie potraficie go pobrać to ja mogę na PW udostępnić takowyż link do download'u.
Komp nie wyciąga? Nie wiedziałem, że to jest coś, z czego jest fajnie się śmiać. Rozumiem, że z czyjegoś idiotyzmu, bo to, poniekąd, wina delikwenta, ale to, że ma gorszy komputer od ciebie? Dziwny z ciebie chłopak. I to po części jest prawdą, że powie tak większość ludi, którzy mają słabe komputery, ale tutaj nie trafiłeś- ja mam dobry sprzęt, to dlaczego gram w 1.6?
Mówisz mi o głupocie graczy 1.6? Mam nadzieję, że grasz w Source, bo byś podnosił poziom głupoty na 1.6, skoro Source jest taki super, to graj w niego.
I znowu powtórzę, skoro Source jest taki super, to czemu więcej ludzi gra w 1.6? Powiecie, że mniejsze wymagania, co może przeważać u części graczy, bo przecież w Polsce nie ma tyle ludzi bogatych, co biednych, chyba nikt mi nie zaprzeczy. To zapytam inaczej, dlaczego zawodowi gracze CS 1.6 nie grają w Source, skoro jest taki super, hiper, zarąbisty, pro, hajt? No, wiesz? Dlatego, że 1.6 ma większą grywalność, inną fizykę gry, która pozwala na przeróżne ewolucje postaci, a nie tylko kucanie i leżenie na ziemi, tak jak w COD.
Z resztą, ja nie mam ochoty się o tym rozpisywać, przecież to ty tutaj jesteś mądry.
A tak w ogóle, to jestem fanem twojej składni.
@Topic
Jestem na nie. Moglibyście chociaż nie wydawać nie swoich pieniędzy, bo za to nie płacicie wy, tylko Mortiis. Powinniście się cieszyć, że stawia serwery w innych grach, a nie tylko w Tibii. Wy nic nie potraficie docenić.
hmmm.. Source jest nowszy i wymaga lepszej karty i ogólnie lepszego sprzętu a tibijczycy którzy w większości mają przystosowane kompy do tej gry mogliby mieć problem z odpaleniem sourca xD
btw. 1.6 jest bardziej znany, lubiany, ceniony, tańszy, starszy (więcej osób go ma)
Mi to loto ale chyba 1.6 więcej osób ma a tak w ogóle drugi serwer csa to chyba nie najlepszy pomysł.. :)
Pierwsza część - popieram ją.
Serwer Counter Strike 1.6 jest po pierwsze bardzie znany i lubiany , na serwerze Counter Strike : Source ,grałoby mniej osób a powodem tego mogłoby być np. to ,że większość graczy nie ma odpowiednich kart w komputerze ( zdarzają się osoby). Niech zostanie tak jak jest( na razie jest dobrze) ,wystąpiłeś z ciekawą propozycją ,ale jestem na nie.
Diduus v.0.2
04-03-2011, 15:58
1.6 lepszy bo tylko na nim gralem,preferuję cs-a 1.6
Jestem za Cs'em 1.6 !
yyy, na pewno wiele osób woli counter strike 1.6
#1.6
Elite Vegox
04-03-2011, 17:11
A moze zamiast cs'a 2d postawic serwer Sourca? Sam bym pogral na nim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.